Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Jeg kender slet ikke nok til køberne til at kunne lykønske i forhold til konkrete kapaciteter og planer, men om ikke andet så tillykke med at I langt om længe har fået closure:) Det må virkelig have været en forfærdelig - på grænsen til ulidelig - omgang torvtrækkeri for jer Milan-fans der nu heldigvis er ovre. Jeg krydser fingre for at det betyder lysere Milan-tider forude - det trænger fodbold-Italien til!
Skrevet af Kardinalen
Interessant:-)

Det tog godt nok lang tid, men det bliver først nu voldsomt interessant at se hvad der sker. Hvad bydes der ind med? Hvem kommer til at repræsentere AC Milan? Både spillere, trænere og direktion.

Jeg venter spændt:-)
"..."
Skrevet af Great Milan
Ciao Silvio e grazie per tutto!

Forza Milan!
Grande Milan!
Skrevet af Promo
Davs Milanisti.
Først, tillykke med endelig at få salget igennem - det var sgu på tide.
Og så mit oprindelige ærinde - har i fået nogen navne på hvem der skal være sportsdirektør osv. nu hvor Galliani også ryger?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
@ Promo

Mirabelli skal være sportsdirektør i Milan. Han kommer fra en position som chefscout i Inter. Håndplukket af Fassone.

Maldini sagde som bekendt nej til rollen som teknisk direktør fordi han ikke kunne møde ejerkredsen i sin tid, som han fandt mærkværdigt, hvilket man ikke kan fortænke ham i men ejerkredsen var på daværende tidspunkt ikke fastlagt. Måske lidt speciel timing af Fassone dengang - men let at være bagklog. Jeg tror ikke man kigger Maldinis vej igen efter at have brændt nallerne sidst.

Om man så leder efter en anden til posten som teknisk direktør er svært at vide. Tidligere lignede det noget man gerne ville. Gerne med et menneske som har en vis klang indenfor Milan-kredse, så fansene havde noget at identificere sig med samtidig med at man sikrede sig "knowhow" omkring klubben. Navne som Ambrosini og Albertini havde været oppe at vende tidligere.

Men det er en af mange ting der bliver interessant at følge, fordi jeg forventer en større udskiftning idet den nye ledelse gerne vil stille eget hold. Deri blir det også interessant at se afløseren for Barbara på den kommercielle del. Der har vi imo været rigtigt godt besat.
Skrevet af Lentini
Journalisterne kan jo starte med spørgsmålet på overskriften i linket artikel;

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-101092&menu=news-all
Skrevet af Pirlo21
Der er pressemøde i dag kl 11, hvor Li har muligheden for at fremlægge sine planer.
Selvom vi alle er noget skeptiske (med god grund), så har jeg svært ved at tro på at man bruger 5.5 milliarder for sjov, uden en plan, vision, investorer m.m.
Ang pressemødet forventer jeg på ingen måder, den store åbenhed. Havde gerne set at vores ejer kunne præsentere en kontrakt forlængelse med Donnarumma og Suso, men det virker til at så langt er man overhovedet ikke i processen. Desværre, men mon ikke der kommer gang i diverse forhandlinger efter derbyet.

Men et godt spørgsmål til LI og co, ville da være som @Lentini skrev: "hvem ejer enlig klubben??"

Forsat god Påske til alle og iøvrigt tak for en god snak,debat herinde. Må indrømme jeg er blevet glad for at være aktiv i denne tråd :-)
Skrevet af Lentini
Jeg kan sgu ikke finde det forbandede pressemøde nogen steder. Er der virkelig ingen streaming kanal som viser det?
Skrevet af Great Milan
De italienske aviser skriver i dag, at Milan er nået til enighed med Fabregas om et skifte til sommer. Det vil jo bare være herligt. En habil spiller med højt bund niveau, teknisk stærk, god boldkontrol, stort overblik og så kun 29 år. Han vil pynte godt på det nye Milan hold.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Kun 29 år?

Han nærmer sig pensionsalderen, men 2-3 gode år har han nok i sig.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
2-3 år er det ikke godt nok da? Vi skal jo ikke kun danne et hold bestående af teenagere eller mænd under 25. Vi skal have minimum 3 nye spillere over 26 på det nye Milan hold. Vi er allerede Serie A´s yngste hold.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Ja lad os da endelig få endnu en udbrændt spiller. Dem har vi jo virkelig haft stor succes med. Og nej det har ikke nødvendigvis noget med alder at gøre. Jeg har sgu svært ved at blive begejstret over spillere, der nok har været verdens bedste tidligere i karrieren, men nu står og skal vælge mellem at malke det sidste ud i USA/Kina, eller tage en tørn i Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Det forventes, at vi stiller således op til kampen i morgen imod bysbørnene Inter:

Donnarumma - Calabria - Zapata - Romagnoli - De Sciglio - Sosa - Kucka - Fernandez - Suso - Deulofeu - Bacca

Bliver naturligvis meget spændende som altid, når disse to hold mødes. Inter vil gøre alt for at vinde denne kamp, da de har et par nederlag med i bagagen; hvilket de skal rette op på.

I øvrigt første Derby Di Madonnina, hvor begge hold er eget af kinesere. Det forventes, at kampen vil få rekord antal tv-seere verden over nogensinde til en fodboldkamp. Yonghong Li, vores nye præsident vil være på lægterne til dette store opgør.

Håber naturligvis på en sejr, men vil personligt være tilfreds med en uafgjort.

Husk nu at kampen allerede starter kl.12.30 dansk tid i morgen.

God kamp!
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
"Det forventes, at kampen vil få rekord antal tv-seere verden over nogensinde til en fodboldkamp."

Haha, yeah right.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Geddar , moderator
Haha! Fantasten skuffer aldrig!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Milanbaby
Tjaeh....
http://www.football-italia.net/101107/milan-derby-set-record-tv-audience

Jeg skal ikke kunne vurdere autenciteten af dette tal, men det er givet flere steder i nyhederne, og derfor ikke noget der kommer fra ´en fantast´.
Skrevet af Martinovic
Sead Kolasinac skal til Arsenal. Han valgte pengene ifølge Sky Italia.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvis vi kan beholde vores nuværende beholdning af venstre backs er det nu heller ikke så ærgerligt. Mit fokus på venstreback vil kun komme hvis De Sciglio fortæller Mirabelli og Fassone at han vil videre i teksten.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er lidt tyndt med De Sciglio, Antonelli, Calabria og Abate. Nuvel er to spillere til hver position optimalt, men de tre sidstnævnte er ude i tide og utide med skader.

Jeg havde håbet på Kolasinac, men hvis han er så pengegrisk, som det er tilfældet, så er det fint nok, han ikke kommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Du har glemt Vangioni. Og tre mand der kan spille på hver back, synes jeg ikke er tyndt. Så kan man diskutere sin subjektive holdning til niveauet ved pgl spillere. Jeg har det fint med og er tryg ved Calabria som konkurrent/substitut til Abate. Han skal nok få sine kampe og videreudvikles. Gerne også holde sig lidt mere skadesfri.

Jeg har det ligeledes (nogenlunde) fint med Antonelli som backup for De Sciglio selvom jeg aldrig kommer til at stole på ham defensivt, fordi han altid skal kaste sig ned i tacklinger. Men i det mindste er han dedikeret i sin indsats og gør det som regel fint rent offensivt. Vangioni er en kopi af Antonelli, bare med et andet pas.
annonce
0