Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svalpen
Locatelli altså, Det altid svært med så ung en spiller, men i mine øjne er han top 5 talent i verden, det gir ingen mig nok ret i da kun offensivspillere falder i folks øjne. Han er så klasse i forhold til hans alder og position.
Skrevet af Svalpen
Lentini: Ang montella er jeg bare bange for de kinesere har for meget at sige, og også vil ha et stort navn til at lede, hvis det sker er vi tilbage i 2014 eller du har ret i der er brug for noget ro på trænerposten, det har der ik været siden allegri hvis man ku kalde hans situation rå på. bare lad Montella få en sæson til, så jeg overbevist om vi kommer i CL-kval i det mindste
Skrevet af Lentini
Han(Fassone) gjorde faktisk meget ud af at slå fast at Montella havde deres fulde tillid, fordi ham blev naturligvis spurgt til Roberto Mancini.

Mancini har jo i en af sine utallige interviews efter stoppet i Inter påpeget at afskedigelsen af Fassone var en fejl i hans optik. Men selvom Fassone takkede for tilliden slog han fuldstændig fast at Montella havde fuld opbakning.
Skrevet af Pirlo21
Fassone siger selvfølgelig bare det der skal siges lige pt, når det er sagt tror jeg bestemt Montella bliver, hvis det lykkes os at få klubben i EL.

Forventer at klubben inden for de næste 14 dage har forlængelser klar med Donnarumma og Suso, forhåbentligt også De Sciglio. Så vil der komme ro på den front så Fassone og co kan koncentrere sig om at styrke truppen.

Skrevet af Great Milan
Pirlo

"Forventer at klubben inden for de næste 14 dage har forlængelser klar med Donnarumma og Suso, forhåbentligt også De Sciglio. Så vil der komme ro på den front så Fassone og co kan koncentrere sig om at styrke truppen."

Jeg håber og tror på, at Donnarumma og Suso bliver forlænget (de to er for mig 100% sikre). De Sciglio håber jeg ikke bliver forlænget, da han flirter vildt med Juventus. Desuden er han ikke sikker nok til at begå sig fast hos Milan. Han er ustabil, og så er han nærmest altid skadet, når man mest har brug for ham. Hans placering på banen er heller ikke altid vellykket. Her tænker jeg ikke kun på tilfældende ved offside (hvilket har kostet os vigtige point) men placering på banen i forhold til modstanderen i det hele taget. Håber vi skifter ham ud med Kolasinac. Derudover håber jeg, at vi forlænger med Paletta, vis kontrakt udløber sommer 2018.

Efter forlængelserne må vi se på nye spillere.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
De italienske aviser skriver, at Milan er blevet enige med Villarreal om et køb af Musacchio for 15 mil. Euro + bonus. Det er en okay lav pris for en udmærket forsvarsspiller.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Ja, hvis han er kommet over hans knæskader.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hvis vi antager at prisen på Mussachio passer, er jeg mere tilbøjelig til at mene vi skal tage chancen. Han har en god alder samt erfaring og Montella skulle være vild med ham. Men hans skadehistorik er altså skræmmende, især hvis det er knæet der driller og derfor må prisen ikke være højere end de 15 mio euro.
Men beholder man Paletta og Zapata som gardering, syntes jeg det er en ok chance at tage.
Dog ville jeg holde øje med hvad der sker med Benatia... er lang fra sikkert at han bliver i Juve...
Skrevet af Lentini
Musacchio brækkede hånden i denne sæson, og mener ikke han har haft problemer med knæet heller i denne sæson. Jeg har mine forbehold imod de spillere med historik omkring knæet. Det er også min anke imod De Vrij fx. Men vi er på den anden side ikke i en situation hvor vi kan vælge og vrage blandt spillere og Musacchio indeholder noget af det Montella efterspørger.

Apropos skader så er Benatia også en case på det punkt. Men han blir i Juve. No doubt.

I øvrigt langt møde de nye mennesker havde med Montella igår. Der var nok en masse der skulle vendes.

Ift de navne som nævnes i pressen er størstedelen godt nok over vores hylde. Det blir mere end svært, selv hvis man har mange penge.
Skrevet af Rossoneri
Købet af Musacchio har nu været på plads i tre vinduer i træk. Jeg tvivler på at den skulle være i hus. Det ville også undre mig om spilleren beslutter sig inden han ved om den står på europæisk bold næste år.
På nuværende stadie i hans karriere, har han ikke "råd" til at spilde for meget tid.

Personligt er min favorit stadig Caio, men udover lidt snak i januar (og i øvrigt en efterfølgende kontraktforlængelse) synes det spor at være en smule koldt. Men mon ikke han stadig er på blokken. Han er i hvert fald en spiller der også passer godt på beskrivelsen af det Montella ønsker.

Som du @Lentini, mener jeg også klart at navne som Aubameyang, Lacazette m.fl. er urealistiske. Det samme gælder i øvrigt Belotti.
En konstellation jeg synes ville være helt fantastisk, var Zlatan et enkelt år (eller to) med Dolberg som "understudy". Den gode svensker har ingenlunde lagt skjul på at Milan var hans foretrukne destination sidste sommer.
Pengene (og herunder hans fede griske agent) er naturligvis den helt store hurdle.

Omkring Deulofeu, så føler jeg mig overbevist om at han bliver. Duelofeu tager næppe til Barcelona og tager kampen op med Neymar og Messi på hans foretrukne pladser. Navnlig ikke med en slutrunde rundt om hjørnet, hvor han samtidig er kommet ind i varmen hos Lopetegui.
Barcelona vil naturligvis gerne bruge deres option på tilbagekøb og så tjene "en skilling" på et videresalg - alternativt leje ham ud en sæson. Galliani var da også usædvanlig klar i mælet efter han har talt med sine venner i Catalonien.

Vi har i den forbindelse bruge for flere optioner på wingpladserne. Ocampos har været en kæmpe skuffelse og jeg der er næppe grund til at gemme kufferterne alt for langt væk.
Skulle man være meget ambitiøse, gik vi efter Coric i Dinamo og Verreth i PSV - vi skulle have fulgt begge ret tæt i et stykke tid.

Dertil må (minimum) en ekstra mand til mezzala være et klart mål. Her har der igen været mange navne i spil (personligt tror jeg ikke på Fabregas - Montella har jo selv afvist at han ønsker ham). Koziello kunne være ganske interessant.
Skrevet af Lentini
Enig omkring Caio. For mig handler det dog om noget så ligegyldigt som æstetik. Caio er mere elegant end Musacchio er. Iflg. bulletinerne er Musacchio dog en spiller, som Montella allerede havde øverst på sin liste fra sidste sommer. Så er han mulig, er jeg ret sikker på at man smider løkken, og strammer til.

Zlatan, den gamle cirkushest, tror jeg slet ikke er aktuelt. Jeg tror han afventer og ser om United får en tur i CL næste sæson. Gør de det, via kvalifikation gennem ligaen eller via en EL-sejr(i Stockholm i øvrigt), tror jeg han forlænger i United. Hvis ikke, ligner det et skifte til USA og en oplevelse som slutning på hans store karriere.

Jeg er spændt på Deulofeus situation ender ud i. Fordi jeg er helt enig i at han formentlig gerne vil fortsætte med at imponere Lopetegui og sikre sig en slutrunde-billet. Den synes svær at få ved et skifte til Barcelona, hvor en ny træner også skal finde fodfæste, og denne nye træner skal behage trekløveret oppe foran, hvilket betyder at de spiller når de siger de vil spille. Ellers bliver der ballade. Jeg er dog ret sikker på at Barcelona under alle omstændigheder gerne vil aktivere deres klausul på ham, og i hvert fald kapitalisere økonomisk på den succes han har pt. i Milan. I en virkelighedsfjern verden bliver han, mens vi alt imens henter en kapacitet som rent faktisk kan presse Deulofeu, men også Suso. Sidstnævnte er jeg en lille smule harm over, fordi han nu pludselig stiller krav om en ekstra halv million € pr. sæson.

Coric og Koziello er spændende spillere – jeg savner måske bare spillere som er lidt mere bevist end dem. Hvorom alting er vil jeg gerne have to forstærkninger til den midtbane, hvor det meget gerne må være en kombination af en lidt mere proven spiller plus en talentfuld spiller, der synes klar til at tage næste skridt. Min anke imod Cosic og Koziello er nok at det ikke er spillere, som kommer nok i feltet. Jeg kan godt se hvad det er Montella vil med Pellegrini, fordi han netop er typen som støder med i boksen. Jeg synes han vil være et godt cast til midtbanen, men der er nogle romere som har klausuler indblandet.

På en anden front er det lidt sjovt at se Galliani få tilbudt job i Real Madrid nu her. Og i øvrigt, at han eftersigende skulle have afslået tilbuddet fra hans ven, Perez.
Skrevet af Rossoneri
Zlatan var også klart mere ønsketænkning. Det sagt, så vile han jo være den perfekte marquee signing af kineserne. Både for at please klubbens fans og ikke mindst med henblik på marketing.

Omkring Coric, så så jeg ham faktisk som en mulighed på wings, hvor han har gjort sig en del på det seneste. Det ville give god mening ift den type Montella efterspørger på pladsen.
Jeg ville være ret tøvende med ham på mezzala´en pga hans klejne fysik.

Pellegrini ville være rigtigt spændende, men som du skriver så er romerne foran pga klausuler. De kommer helt sikkert ikke til at slippe ham billigt.

Det synes dog at der er rigtigt mange navn i spil til netop den plads. Herunder også Tolisso som dog forventes at tage til bilfabrikanterne i Torino.
Skrevet af Lentini
Ja, og det er jo det; vores position i fødekæden. Vi er ikke førstevælgere og det er også derfor jeg anser de helt store navne som utopi fordi vi MÅSKE kun kan tilbyde EL som det største.

Der kan man meget vel havne i en situation hvor man også kan blive tvunget til at strække sig økonomisk både på transfers og løn, og så er der ikke råd til mange fejlskud. Derfor også essentielt at den nye ledelse ved hvilken træner vi skal have(beholde). Det gør det alt andet lige en smule lettere at identificere specifikke typer end hvis man skal mosle løs på en transfermarked og ikke har en træner på plads.

Fassone er i øvrigt ambitiøs med sin målsætning omkring 70pct klarhed på truppen allerede i begyndelsen af juli. Kunne være dejligt til en afveksling ikke at sidde på deadline day og håbe på noget brugeligt outcast.
Skrevet af Great Milan
Det ser virkelig slemt ud! Håber dog ikke det er så slemt som beskrevet i denne artikel, den gode Zlatan.

http://www.calciomercato.com/en/news/breaking-news-ibra-injures-knee-in-europa-league-19796
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Håber sgu heller ikke det er så slemt, som det ser ud. Jeg mener, han har været helt forskånet for de slemme knæskader i sin karriere.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Kommende transfervindue bliver nok det mest interessante i mange år, dels skal de ny ejere ud og vise hvad de kan og vil økonomisk, men samtidig og endnu mere vigtigt vil vores ageren på markedet vise hvilken strategisk plan den nye ledelse vil forfølge.

Jeg håber selvfølgelig at man vil lytte til Montella, men samtidig så håber jeg også at den sportslige ledelse vil tage så meget ansvar at det i tilfælde af et trænerskifte om et år ikke bliver 10 skridt tilbage og helt forfra. Og Montella virker jo iøvrigt til at være ganske god til at køre spillere ind på holdet, uagtet om de kommer fra hans "hånd" eller ej.

For lige at vende tilbage det økonomiske aspekt. Jeg tror nu nok at der bliver mindst en marqui signing, og denne højst sandsynligt på angrebsposten. Bacca ryger ud og der bliver hentet en anseelig spiller ind der skal markere ambitionerne.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Men hvem skal Bacca ryge ud til, Bisp?

Jeg har faktisk mere end svært ved at se os komme af med ham uagtet agentens skizofreni.

Han ville ikke til West Ham, og samtidig har han VM for Colombia sommeren 18´, som jeg ikke tror på han vil gamble med(Kina udelukket).

Så skal den nye ledelse sende ham et klart signal ved som det første at hente en ny angrebsstarter før det kan rokke lidt ved ham. Det er måske også strategien man tænker at udføre. Jeg syns bare ikke det er så ligetil at få ham afskippet.
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Håber sgu heller ikke det er så slemt, som det ser ud. Jeg mener, han har været helt forskånet for de slemme knæskader i sin karriere."

Det er korrekt. Lad os håbe, at det ikke er så slemt, som man ellers antager det. Dog undre det mig noget (fuldstændig sygt), at man i Man. United tråden samt den tråd med Zlatans skade nærmest er glad for, at manden er skadet. De mener, at United vil spille hurtigere (og dermed åbenbart bedre) uden Zlatan. Der er flere, der skriver, at han skal væk fra klubben. At Rojo´s skade er langt værre end Zlatan´s skade for holdet.

Ohh shit! Har de overhovedet ikke indset, hvem Zlatan er?! Uden Zlatan vinder United ikke en skid i indeværende sæson! De bliver maks nummer 5 i ligaen, hvis de er MEGET heldige. God fornøjelse med jeres antagen United fans!
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
@ Lentini

Lige netop det ville være smukt hvis den nye ledelse viste lidt nosser og sikrede sig den nye spids før Bacca blev solgt, således vil Bacca jo også blive klar over VM 18 vil være i fare skulle han blive i Milan.

Jeg tror at han ryger til en klub ala West Ham en god løn og spilletid i en stærk liga er hvad han kan håbe på.

Men igen det afhænger jo af økonomien, bliver klubben i stand til at kunne tage sådan et gamble? Hvis ikke så er det sgu også utopisk at man snakker, ja ikke bare CL deltagelse i 18/19 men ligefrem avancement fra gruppespillet.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0