Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt kommer Montella med et lidt kryptisk (og ikke mindst overraskende) udsagn, omkring at han måske ændrer system på sigt.

Det sætter en del spekulationer igang. Jeg har dog svært ved at overskue hvad fornuften i den tanke skulle være og i hvilken retning det peger.
Skrevet af Great Milan
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem folk tænker er vores ringeste (udueligste) spiller på holdet? Bare af ren nysgerrighed. Se bort fra reserve målmændene, for de spiller alligevel aldrig.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg er nu heller ikke nogen videre stor fan af Pasalic. Jeg anerkender hans timing til at komme i feltet, men derudover bringer han imo ikke meget mere til bordet. Hvis det at kunne løbe meget er en kvalitet i sig selv, burde Poli jo spille hver gang.

Hvis jeg skal underbygge mit syn på Pasalic så leverer han hverken mange key passes, vundne tacklinger eller interceptions. Altså leverer han ikke noget videre uovertruffen hverken til den offensive eller defensive del.
Skrevet af Rossoneri
Dette drejer sig ikke om for/imod Pasalic, men snarere en enormt trættende evig (og usaglig) rant af førnævnte.

Det er vel evident for de fleste at han ikke har formået at gøre en forskel på holdet. Dog er jeg helt enig med Foggy her - vi savner løbende i feltet fra midtbanen.
At Pasalic næppe er en løsning for fremtiden, er lidt en anden diskussion.
Skrevet af Rossoneri
@GM
Jeg kunne godt tænke mig at du kom med noget dokumentation for din påstand...venter stadig!
Skrevet af Great Milan
FD

"Og det er en skidt ting fordi...?"

Vi skulle jo gerne have nogle folk til at fører bolden i nærheden af modstanderens mål. Det handler jo trods alt om at score mål i fodbold. Det er bl.a. Pasalic´ opgave at føre bolden frem, når han spiller der, hvor han nu spiller. Det er jo ikke noget vi skal forvente af Locatelli, Sosa eller Kucka. Derfor skal han IKKE blot spille bolden videre til nærmeste mand (læs tilbage) til enten Sosa eller Kucka eller endnu værre tilbage til fire backs kæden. Så kan vi starte forfra med at bygge spillet op.

Den der med at han løber meget... øhh joo fint nok han lunter frem og tilbage uden at være til nytte. Og hvad kan vi så bruge det til?

Pasalic er en ligegyldighed på dette Milan hold. Utroligt hvordan han kan komme foran Kucka, Bertolacci osv. Ikke at de er verdensklasse, men de er klart mere bold begavet end Chelsea´s bænk varmer.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Slå nu lige bak!
Smag lige på det du skriver. Kucka skulle have en større "boldbegavelse"......??!!

Og hvorfor skal man ikke forvente at Locatelli, Sosa og Kucka fører bolden frem?
Skrevet af Lentini
Rantsene kommer jo regelmæssigt som et lyn fra en klar himmel. Det gælder bare om at abstrahere fra det, selvom det kan være en tricker når usagligheden tager overhånd.
Skrevet af Lentini
Fint mål af Di Francesco til 2-2. Atalanta gået i stå efter en super start ellers. Han er ellers ringe normalvis. Bologna mp også ha seriens langsomste centerforsvar i Maietta og Gastaldello.
Skrevet af Rossoneri
Fantastisk resultat i Firenze her til aften. Med en sejr imorgen, ser det pludselig rimeligt godt ud.
Skrevet af Lentini
En sejr var under alle omstændigheder kravet til dagens kamp. Nu blir det essentielt. Jeg er ligeglad med æstetikken, bare vi vinder idag. Spændt på at se hvordan vi reagerer på gårsdagens resultat.

I øvrigt utroligt nok at Atalanta vandt den kamp igår. Bologna var klart i teten gennem hele anden halvleg. Papu var bortset fra det første kvarter under niveau. Jeg ved ikke om man skal tillægge ham så stor værdi, men der var intet offensivt fra Atalanta udover det første kvarter.
Skrevet af Lentini
Fandens! Ser ud til at Romagnoli misser dagens kamp. Paletta og Zapata i skøn forening om at skulle spille bolden fremad. Ikke deres største styrke.

Montellas overvejelser går på Calabria vs Vangioni. Antonelli er i øvrigt IGEN fraværende med skade. Og Lapadula vs Bacca.

Calabria var skandaløs dårlig defensivt imod Inter, så det kan sagtens forsvares at bænke ham, selvom jeg næppe tror han vil opleve samme defensive problemer imod Empoli.

Forstår ikke helt hvorfor Lapadula skulle starte. Bacca kommer til sine chancer.

Jeg tror jeg havde smidt Locatelli på banen istedet for Sosa, som jeg syns har dalet lidt i niveau igen.

Sidst men ikke mindst forventer jeg et kampbilled hvorpå vi får meget tid på bolden, hvorfor jeg ikke mener Kucka skal i spil fra start. Han har i øvrigt en snarlig karantæne hængende over sig, og jeg vil meget gerne have ham med til Crotone.
Skrevet af Great Milan
Det forventede hold til dagens hjemme kamp mod Empoli:

Donnarumma - Calabria - Zapata - Paletta - De Sciglio - Pasalic - Sosa - Mati Fernandez - Suso - Lapadula - Deulofeu.

Alt andet end 3 point vil være en ren fiasko! Vi SKAL vinde i dag og sætte os i en gunstig position i forhold til Inter, som er i en spillemæssig krise. De har ikke vundet siden 7-1 over Atalanta i marts måned. Desuden er vi ikke langt fra Atalanta og Lazio med 3 point i dag.

P.S.: Montella vil ikke risikerer Romagnoli, som døjer med en mindre knæskade. Han ventede til sidste øjeblik med at offentliggøre holdet. Paletta tager Romagnoli´s plads. Det er fint nok.

http://www.calciomercato.com/news/milan-empoli-live-45354
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Med Inters nederlag igår, kan vi nu lave et hul på 5 og 6 points til dem og Fiorentina.
Dog tager jeg intet for givet med vores hold. Der findes ingen lette kampe og Empoli slog sidste weekend Fiorentina ude.
Vi skal selvfølgelig vinde og Montella skal ikke tage dumme chancer i forhold til dagens kamp. Brug nu for pokker det stærkeste hold. Motivation burde ikke være et problem, så forventer et meget fokuseret hold der vil sætte sig på begivenhederne fra start.

Kigger vi på hvad en EL kvalifikation vil betyde for os, så syntes jeg ikke man skal fnyse af det.
For det første vil det være så skønt at være tilbage i europa og selvom Milan selvfølgelig har CL i dnaét så vil EL være en god start på en ny storhedstid.
Selvom CL økonomisk giver et noget bedre afkast, så er EL blevet en bedre turnering også økonomisk. Fx betyder en kvartfinale som minimum 20 mio euro i præmie og TV penge og læg dertil den afledte effekt på kampdag og sponsorater.
Skulle man være så dygtig at nå i finalen, snakker vi omkring 40 mio euro bare i præmie og TV penge.
Endvidere vil EL betyde at Milan igen begynder at indtjene koefficientpoint både som klub og for Italiensk fodbold. Hvilket kan have store betydning for os på sigt, når vi vender tilbage til CL. Så hvis nogen ikke mener EL betyder noget for en klub som os, så tager de grueligt fejl!!
Fandme vigtigt at vi vinder de næste 2 kampe!
Skrevet af Great Milan
Jeg er bestemt ikke enig med Montella i det hold han har udtaget, men nu da HAN har udtaget holdet, så har han også bare at hente 3 point i dag. Lapadula og Pasalic fra start. Ikke ligefrem et billede der lover mål.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Pasalic er den af vores midtbanespillere der har det bedste scoringssnit.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/101532/de-sciglio-heading-juve

Kan vi få en god pris for ham, så er det bare med at sælge ham. Han kan sagtens erstattes.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy, forvent ikke mere end mellem 10-13 mil Euro. Håber så meget på Kolasinac. Så har vi styrket os rimelig godt på venstre back positionen. Samtidig med at vi har fået de der 10-13 millioner Euro i kassen til at bruge på andre spillere til f.eks. midtbanen og angrebet.
Grande Milan!
Skrevet af MILANMILAN
Han smutter på en fri hvis det er.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Håber jeg godt nok ikke. Så kan han rådne op på tribunen, hvis han hellere vil skifte på en fri transfer end blive solgt.
Mojn do!
annonce
0