Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Tja, kigger man rundt i det europæiske landskab eller bare nationalt er der nogle åbenlyse emner.

Lichtsteiners kontrakt udløber og Dani Alves er 33. Yderligere er Asamoah reserve til Alex Sandro. Juventus skal gøre noget på backs. Og Allegri søger altid mere garantier end udvikling. Så hvis han får præsenteret valget mellem De Sciglio og Conti er jeg 99% sikker på at pilen peger imod De Sciglio.

Ghoulam vil ikke forlænge i Napoli og ingen tror vel seriøst på at de så vil satse på Strinic.

Bayern har Lahm som stopper til sommer med en aldrende Rafinha som ikke er startmateriale.

Jeg tror ikke rigtig på de spanske klubber. Det afhænger meget af hvem der afløser Luis Enrique. Men i modsætning til de andre nævnte tror jeg ikke en type som De Sciglio figurerer højt på listen.

England er svært. United kunne godt bruge en back. City skal igang med en større udrensning af truppen hvor forsvarskæden især er aldrende.

Personligt vil Juventus irritere mig som ind i helvede. Napoli et skuldertræk, mens et salg til udenlandske klubber vil være det bedste når nu situationen er som den er.
Skrevet af Bishop
En budkrig fra PL ville være drømmescenariet. Et skifte til Juventus med en succes der ligger sig op af Pirlo skiftet vil være irriterende, og helt sikkert ikke noget økonomisk brag.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg synes ikke, det betyder så meget, hvem vi sælger til. De Sciglio er ingen Pirlo og vil ikke løfte Juventus på samme måde. Han vil formentligt øge sit niveau, da han får bedre holdkammerater, men han er et skridt ned i forhold til de backer, Juve har nu.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Darmian har jo spillet en hæderlig højreback hos United og Shaw er på vej tilbage i form, så jeg tror ikke man smider om sig med penge for De Sciglio. Det har han vist for lidt til på det seneste og der er ganske mange spændende alternativer derude. Jeg ser ham heller ikke som den typisk Guardiola-signing. Chelsea er godt besat og Arsenal rygtes meget tæt på Kolasinac hos S04. Så er der muligvis Everton, Tottenham og Liverpool, men det ligner bare ikke en typisk transfer for dem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Jeg tror nu heller ikke de engelske klubber ligger lige for. Mine umiddelbare bud peger mod de 3 førstnævnte; Juventus, Napoli og Bayern.
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Jeg synes ikke, det betyder så meget, hvem vi sælger til. De Sciglio er ingen Pirlo og vil ikke løfte Juventus på samme måde. Han vil formentligt øge sit niveau, da han får bedre holdkammerater, men han er et skridt ned i forhold til de backer, Juve har nu."

Mere eller mindre enig i din antagelse. Jeg er også bedøvende ligeglad med hvor De Sciglio ender. For mig at se er han ikke andet end en 2. rangs spiller. Kan ikke se, hvordan han skal få spilletid hos Juventus med de spillere de har på den position i dag. Derfor kan jeg ikke se ham øge sit niveau, når han for det meste kommer til at lune bænken for hans kommende kollegaer. Han kan pakke sin kuffert og fise af. Håber faktisk ikke at se ham spille for Milan længere efter hans seneste to elendige kampe mod Inter og ikke mindst Empoli. Spiller ikke engang 30% af hvad han kan. Trækker et bevidst gult kort for at slippe for opgøret mod Crotone, bliver huhet ud af egne fans i seneste kamp osv. Han skal væk, og det kan ikke gå hurtigt nok.

Kolasinac og Ghoulam er begge velkommen til at tage venstre back pladsen.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Mirabelli har haft nogle travle dage i denne uge. Han har været i dialog med agenter for Ghoulam, Mussachio, Fabregas og Morata. Første nævnte har vi efter sigende tilbudt en løn på 2 mil Euro årligt. Napoli kræver 15 mil. Euro for ham. Det er en rimelig pris for Ghoulam, som har en kontrakt, der udløber i 2018. Ghoulam har i øvrigt et tilbud om kontrakt forlængelse fra Napoli i hånden. Den lyder på 1,8 mil Euro i løn og forlængelse frem til og med sommeren 2021. I dag tjener Gholam 1,6 mil. Euro i Napoli.

Med hensyn til Mussachio og Fabregas er der også kommet positive aspekter ud af samtalerne, dog melder historierne ikke yderligere om indholdet af disse møder. Villarreal kræver 15-18 mil. Euro for Mussachio. Hvad Fabregas skal koste, melder historien ikke noget om, men mon ikke vi skal regne med mellem 23-27 mil Euro. Hvordan mødet med Morata´s agent har udviklet sig, er der intet nævnt om. Dog har Real udtalt, at han ikke sælges for under 80 mil. Euro.

Derudover viser Valencia interesse i Bacca.

Barcelona overvejer at hente Deulofeu hjem for så at sælge ham. Det forventes, at prisen for Deulofeu kommer til at ligge omkring 20 mil. Euro.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Der florerer rygter om at Juve også kigger på Andrea Conti. Men kender jeg Allegri ret vender han pilen imod De Sciglio, i en udvælgelse af lige netop de to spillere

Også efter at Conti nu har scoret mod netop Juve, Lentini? Han virker altså mere spændende end jeres Milan-mand.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Ja, det vil jeg mene. At han scorer mod Juventus burde ikke betyde alverden i den samlede vurdering fra Marotta og Paratici.

Allegri ved nøjagtig hvad han får i De Sciglio. Og fordi han har set sløj ud de seneste par kampe, fjernet jo ikke essensen af at De Sciglio har haft en god sæson.
Og har nogen set Conti forsvare i en 4kæde? Usikkerhedsmoment og det bryder Allegri sig generelt ikke om.

Syns det blir et øjebliksbetragtning. Og det skal man holde sig fra som sportslig ledelse. Jeg kunne lige såvel dumpe Abate ovenpå alle hans kampe mod Sassuolo, men han har også haft en fin sæson overordnet set.
Skrevet af Lentini
Både Samp og Genoa er i øvrigt interesserede i Lapadula. Og iflg bulletinerne er Lapadula ikke afvisende.
Skrevet af Rossoneri
Der går flere forlydender om at Raiola skulle have tilbudt Donnarumma til Inter(!). Hvis det er sandt, er det så åbenlyst dumt at det overgå min fatteevne.
Jeg tvivler på at det er gjort med spillerens vidende og det ville forekomme mig at Donnarumma ikke vil synes godt om den historie i medierne.

Der er naturligvis 0% chance for at Donnarumma ville skifte til Inter og det forekommer mig et direkte tåbeligt og ekstremt let gennemskueligt træk fra den fede pizzabagers side.

Skrevet af Gustenv@rius
http://www.football-italia.net/101811/vultures-circling-milan

Ikke ligefrem opløftende læsning omkring de nye ejerforhold.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Og ikke videre overraskende. Det er da en fin opsummering af journalisten, men forholdene han beskriver deri er jo old news.

Det er jo det, de fleste spørger sig selv om; hvad har vi overset? Fordi det dystre billede som journalisten beskriver har diverse finanseksperter påpeget. Missionen omkring en balance i driften, plus afbetaling på de 180mio med renter på 18mdr alt imens der snakkes heftige investeringer i markedet, virker som det rene galimatias. Det stritter mildest talt i hver sin retning.

Jeg ved ikke om Li har et eller andet gemt i Kina. Eller om det hele omhandler børsnoteringen i Hong Kong fordi det skulle være meget højt på listen af prioriteringer. Der er et eller andet i konteksten som mangler.
Skrevet af Great Milan
Mirabelli har været i kontakt med agenten for Kessie. Som bekendt har Atalanta jo en aftale om et salg af Kessie til Roma. Prisen skulle være 28 mil. Euro. Roma har desuden tilbudt spilleren en løn på 1,2 mil. Euro årligt. Mirabelli har tilbudt Kessie en løn på 1,8 mil. Euro samt 28 mil Euro til Atalanta. Nu er spørgsmålet så, om agenten kan overtale Atalanta og Kessie til at skrive under for Milan, eller om Atalanta siger "vi har allerede en aftale med Roma, og det løfte holder vi".

Bliver spændende at se om Kessie kan lokkes til Milano med en halv mil. mere i løn. Mon ikke vi alle bliver klogere i den kommende uge, hvor vi må forvente, at både Milan og Roma får sig en snak med Kessie´s agent og hans klub Atalanta.
Grande Milan!
Skrevet af La Mir!!
Kessie er fin spiller, men jeg håber da, Milan ender med at hente ham. De rygter med, hvor Pellegrini skulle afsættes til bl.a.
Milan, for at finansiere Kessie, er simpelthen for dumt og klassisk Roma. Så, hent I ham bare..
Daje!
Skrevet af Lentini
Modsat dig La Mir, så håber jeg på det romerske finansieringsrygte. Men hvorom alting er så tror jeg aldrig jeg vænner mig til de priser som er i omløb idag. 30mio for Kessié og Pellegrini er bare vanvittigt.

I øvrigt er det tydeligt at det for nuværende handler for Mirabelli om at finde muligheder. Hvis vi rent faktisk skulle købe alle de spillere, hvis agenter, han har snakket med kommer vi til at få en kæmpe trup til næste sæson.

Edit: i min, åbenbart gamle verden, handler man spillere til 30mio når der er vis garanti for et solidt bundniveau udover et enten stort åbenlyst talent eller beviste meritter via et kontinuerligt højt topniveau. Det har hverken Kessie eller Pellegrini bedrevet.
Skrevet af La Mir!!
Jeg kan ikke være mere enig med Lentini, stortset alle spillere bliver handlet for overpriser, takket være rigmænd har sprøjte penge ind i fodbolden. Det går ud over klubber, der prøver at drive en forretning ud af fodbolden. For 10 år siden, var talenter som Kessie & Pellegrini ikke røget for mere end 3-4 mio euro, hvilket i øvrigt var mange penge.
Daje!
Skrevet af Martinovic
Problemet er også, at Atalanta har haft en forrygende sæson. Hvis de havde ligget midt i tabellen, og Kessie stadig havde holdt niveau, var prisen formentligt kun det halve. Læg dertil interesse fra både Roma og Milan, så stiger prisen uhørt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@La Mir
Jeg kan ikke være mere enig med Lentini, stortset alle spillere bliver handlet for overpriser, takket være rigmænd har sprøjte penge ind i fodbolden. Det går ud over klubber, der prøver at drive en forretning ud af fodbolden. For 10 år siden, var talenter som Kessie & Pellegrini ikke røget for mere end 3-4 mio euro, hvilket i øvrigt var mange penge.

Aaaarh vel? Nu tror jeg vist nostalgien løber lidt af med dig.

De fem største transfers i 2007 i samme aldersklasse (alder i parantes):
Wesley Sneijder (21) / Ajax - Real Madrid / €50m*
Anderson (19) / Porto - Man Utd / €46m*
Pato (17) / Internacional - Milan / €41m*
Manuel Fernandes (20) / Benfica - Everton / €33m*
Ryan Babel (19) / Ajax - Liverpool / €32m*

*Jeg har i beregningen taget en gennemsnitlig konservativ £/€ omregningskurs og en inflation på samlet 30% for perioden.
Skrevet af Pirlo21
Hvis der for engang skyld er sandhed i de rygter der florere omkring vores klub. Så ville det som jeg ser det, være en klasse handel at hente Kessie til den løn.
Jeg må indrømme jeg er er helt vild med ham, har set Atalanta en del gange denne sæson og Kessie har imponeret mig hver gang. Han ville passe perfekt til vores midtbane system. En midt bestående af Kessie, Locatelli, Jack - vil der altså være stor fremtid i og fremfor alt høj kvalitet. Prisen er bestemt høj, men så heller ikke mere. 20 mio euro havde været mere passende, med det må man acceptere - for vi snakker om et monstertalent som man om en 3-4 år kan sælge for væsentligt mere.
Så håber bestemt på handlen.

Ang De Sciglio. Hvis rygterne taler sandt, skal han sælges til højeste bud. Gerne til en udenlands klub eller i bytte med Ghoulam fra Napoli. Desværre forventer jeg ikke vi kan få meget mere end 10 -15 mio euro for ham pga kontraktudløb.
Må indrømme jeg syntes det er bittert, så havde det været bedre at sælge ham i sommers hvor flere klubber vare ude efter ham - som jeg mener vi afviste.

Ang Donnarumma. Så syntes jeg det snart er på tide han melder klart ud at han ønsker at blive. Jovist har han udtalt han regner med m.m. Men nu har vi fået nye ejere og nu må han også vise at han ønsker Milan.

Ang kampen i dag. Ja vi møder et formstærkt hold og selvom skæbnen var hård imod os sidst. Så ændre det ikke ved at vi tabte til Empoli og at vi spildte en halvleg imod dem.
I dag skal vi vinde og det bliver satme svært. Crotone kommer med masser af selvtillid og tro på overlevelse. Håber vi tager os sammen, god kamp til alle.


annonce
0