Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jaaaa!!!
Skrevet af Rossoneri
Vi har ikke just været uheldige med Banti i dag. Det kunne meget vel ligne at Vangioni ophæver offsiden på deres 2. mål og Zapata har klart hånd på ved vores.
Skrevet af Great Milan
Kræfterne er ved at løbe ud for Crotone. Kom nu lidt mere Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Milanistar
Der er tydelig offside på crotones andet mål, mere end en meter. Og ved Palettas mål er hånden, bolden rammer, hvid ? så enten hans egen eller crotone spillerens.

Rossoneri

Jamen hvad er konceptet? Boldbesiddelse ja. Men hvordan skal man komme frem til chancer? Hvordan skal presspillet være? Jeg synes helt klart at der skal komme mere fra midtbanen end tilfældet er. Der er for mange der spiller sidelæns og/eller håbløse afleveringer fremad, og for få med noget dynamik og dybdeløb.
Sempre Milan.
Skrevet af Bishop
Milanstar, med de spillere der er til rådighed, så er det ret tyndt at skyde skylden videre mod Montella. Med både Montolivo og vores bedste mand over de sidste par sæsoner Jack ude, så er der jo virkelig tydent ud i kvaliteten på midtbanen. Montolivo skal ikke fredes for kritik, men han har altså horible arbejdsvilkår.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Skidt man må sige at vi fuldstændig fucker vores sæson op - Med kun et point mod Crotone og Empoli.!! Så skuffende
Bacca missede fælt mod Empoli og Suso missede straffe.
Idag misser Lapadula fælt på ellers flot forarbejde. Men spillet i dag var generelt dårligt. Bedre efter pausen, men kun lidt.
Vildt at vi ikke vågner op til dagens kamp og vildt at Montella først så sent satser.
Skuffende o
Skrevet af Lentini
Det kunne vel have noget at gøre med spillernes individuelle kvaliteter. Som i at de ikke er bedre.

Holdet krymper i øvrigt under pres. Det er i øvrigt ikke videre overraskende, omend en kæmpe frustrationskilde, når ingen af dem har en historik for at være foregangsmand på et stort hold. Immervæk med succes.
Skrevet af Lentini
Montella har i øvrigt en opgave i at få holdet ordentlig ud til kampe imod underdanige hold. Jeg syns det er ofte imod lige netop de mandskaber at vi bruger en hel halvleg på at ramme rette spændingsniveau.
Skrevet af Rossoneri
@Milanistar
Vangioni hænger og ophæver offsiden. Så den på replay og han er på linje.
Ret tydeligt at Zapata rammer bolden med hånden inden den falder til Paletta.
Så vi er ret "heldige" på begge mål.

Omkring taktikken, så må vi lige skelne mellem hvad spillerne får besked på og hvad de reelt gør.
Du skrev at der ikke fandtes et koncept og at spillerne ikke var klar over deres roller. Det er jeg lodret uenig i.
Det er en kritik som Miha var skyldig i, men jeg mener ikke man kan beskylde Montella for dette. Førstnævnte var et taktisk analfabet

I lyset af dette, må vi også tage med i betragtningen at vi har haft et transferbudget på niveau med de absolutte bundhold i ligaen.

Men hvordan skal man komme frem til chancer?
Det er der naturligvis mange svar på.
Generelt set spiller han jo gerne over fløje. Backs er meget offensive mens de to wings skal trække ind i banen. Det giver muligheder for indlæg med tre angribere i boksen, mens der skal komme dybe løb fra midtbanen.

Hvordan skal presspillet være?
Det synes jeg faktisk der er en klar tegning på. Den ene mezalla presser helt op på modstanderens backkæde sammen med 9ere, mens de to wings følger backs.
De resterende to midtbanespillere placerer sig sammen med backkæden ift modstanderen.

Jeg synes helt klart at der skal komme mere fra midtbanen end tilfældet er.
Enig. Men her må vi igen skelne mellem om det er systemet (eller mangel på samme) eller spillernes indsats der står for skud. Jeg synes egentlig både og.
Skal jeg klandre Montella for noget i hans taktiske oplæg, så mener jeg at han mangler at definere vores midtbane ordentligt.
Jeg har svært ved at se den klare beskrivelse for 6eren. Er han regista eller mediano? Med Locatelli har vi i hvert fald en meget dynamisk spiller og det synes jeg ofte efterlader os i ubalance.
På det punkt kan jeg meget let følge @Lentini i at han (Locatelli) også ville gøre sig godt som 8er.

Der er for mange der spiller sidelæns og/eller håbløse afleveringer fremad,...
Her må man igen se på spillerne. Kucka er bare ikke særligt god med bolden. Pasalic har også vist sig at have sine klare begrænsninger.
Det gør det for let for modstanderen at lægge pres på dem, sammenholdt med at der ikke er en spilstation fremme i banen, der kan true fysisk.

...og for få med noget dynamik og dybdeløb.
Spillere med god boldomgang, fysik og dynamik, hænger desværre ikke lige på træerne. Vi har godt nok én i klubben, men han ses som 6er.
Pasalic har vist sig at være bedste kort på netop dette punkt, men de andre elementer af hans spiller har ikke være blændende (for nu at sige det diplomatisk).
Men det er da klart at en Kessie ville være en kæmpe opgradering i det spil.

Som sagt, mener jeg ikke at Montella går fri af kritik. Heller ikke på det taktisk plan. Først og fremmest synes jeg at han har sat sit angreb forkert sammen.
Niang og Bacca fungerede rigtigt godt sammen sidste år, indtil førstnævnte blev skadet. Sidstnævnte (og alternativet Lapadula) er slet ikke typer til at spille ene på toppen. Både deres spillestil og fysik gør at det har været rigtigt meget op ad bakke for dem begge.
Argumentet har ofte været at man ville bygge spillet op omkring Suso, men netop han siger selv at han foretrækker rollen som 10er.
Jeg har derfor lidt svært ved at forstå Montellas disposition på netop dette punkt.
Men det sagt, så er jeg sikker på at vores wings er helt bekendt med deres roller.
Skrevet af Rossoneri
Montella har i øvrigt en opgave i at få holdet ordentlig ud til kampe imod underdanige hold. Jeg syns det er ofte imod lige netop de mandskaber at vi bruger en hel halvleg på at ramme rette spændingsniveau.
Lige præcis. Dette (sammen med hans taktiske stædighed) er min største anke mod Montella. Jeg synes i øvrigt ikke at det kun er mod de mindre hold.
Skrevet af Great Milan
Kucka står til karantæne i vores kommende kamp mod Roma. Sosa vil igen være til rådighed efter karantæne. Bertolacci er sin skade kvit, og er igen til rådighed. Romagnoli bør også være klar til at spille igen efter en mindre skade.

Roma må undvære Ruediger og muligvis Strootman, som filmede sig til et straffespark mod Lazio. De Rossi er også under lup, fordi han var "mand" for uhøflig gestus rettet mod Lazio fansene ved 1-1 målet. Vælger man at straffe Strootman og De Rossi, står Roma uden tre vigtige spillere i kampen på San Siro. Hollænderen får nærmest 100% en straf for film.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Aubameyang set i Milano i dag sammen med sin kæreste og bror. Det er jo ikke ligefrem en kærestetur, når brormand er med. I øvrigt besøgte hans bror Casa Milan. Spændende ...

Roma´s Fazio døjer med en skade. Han er dermed tvivlsom til kampen mod Milan. Hans tilstand vil blive vurderet i de kommende dage. I værste fald kan Roma stille op uden Ruediger, Fazio, De Rossi og Strootman. De herrer er ikke hvem som helst - stor bet for Roma.
Grande Milan!
Skrevet af MILANMILAN
Bor hans forældre ikke også i Milano? Arbejdede hans far ikke på Milanello?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
De seneste par resultater siger mig, at det næppe er nok med 3-4 forstærkninger. Holdet mangler kvalitet, vinderattitude og vindermentalitet.

Det starter i bagkæden, hvor samtlige reelt kan skiftes ud. Romagnoli og Calabria er til fremtiden, og Abate sidder på højre back nu. Paletta vil jeg gerne beholde som reserve. Resten kan sendes væk.

På midten ser jeg potentiale i Locatelli. Kucka, Sosa og Monty er ok som reserver. Bonaventura er sikker starter, hvis han kan genfinde denne sæsons niveau. Lejespillere som Pasalic og Mati kan sendes retur. Bertolacci, Honda og Poli vil jeg sende videre.

I angrebet håber jeg meget på et salg af Bacca. Jeg synes ikke, han indfrier mine forventninger. Lapadula er ok, men ikke som førstereserve. Håber på to nye dygtige angribere.

Ud med Bacca og Lapadula, mens Ocampos skal sendes retur. Jeg er meget usikker på Deulofeo. Han har et højt topniveau, men også et lavt bundniveau, hvor han falder ud af kampene.

Hvis vi kan købe Deulofeo, uden det skal gå gennem Barcelona, er jeg tilhænger af en handel, men jeg mener ikke, han er 30 mio. euro værd. Max 20 mio. euro.

Suso skal der forlænges med, men han fortjener ikke 2,5 mio. euro i løn om året.

2017/18

Keepere: Donnarumma, Storari (fortsætter han?) og Plizzari

HB: Abate og Calabria

MF: Romagnoli, ny mand, Paletta, ny mand

VB: Ny mand, Antonelli

HM: Ny mand, Kucka

CM: Ny mand, Locatelli, Montolivo

VM: Bonaventura, Sosa

HW: Suso, ny mand

CF: Ny mand, ny mand

VW: Ny mand

Bredden på wingpladserne er meget smal. Der kommer ikke så mange ind, men Milan har behov for de udskiftninger.

I øjeblikket er bredden på mange af pladserne pga. lejede spillere. Deulofeo, Ocampos, Mati og Pasalic er lejede spillere, og de er mere eller mindre faste. Så der skal hentes flere spillere ind.

I forsvaret nævnes Musacchio, men også De Vrij er nævnt. Dygtige spillere, men også spillere, der døjer med skader. Vi skal have en spiller ind, som ikke har et ry for at døje for meget med skader, da han skal være Romagnolis nye makker.

Hvem kan spille venstre back? Vores akilleshæl siden Serginho. Også gerne en back, der kan spille alle kampe. Jeg har et ønske om Lucas Digne, der spillede solid for Roma og kun er på bænken i Barcelona.

Kessie har et kæmpe potentiale, men hvis prisen er 30 mio. euro, så lad Roma snuppe ham. Er Fabregas løsningen i stedet? Han er dygtig, men hvad koster han - ikke mindst i løn.

Jeg håber stadig på Badelj. Han kan købes forholdsvis billigt og kender både Serie A og Montella.

Der kommer mange angribere gennem rygtebørsen. Favoritspilleren er Belotti, men han er selvfølgelig ikke 100 mio. euro værd. Dzeko skal vi holde os fra. Morata kan vi ikke røre, hvis Chelsea vil have ham.

Keita Balde vil jeg foretrække fremfor Deulofeo, hvis købsprisen er nogenlunde den samme for de to.

Evt. lave en pakkeløsning og sende 50 mio. euro til Lazio for Balde og Immobile?

Patrick Schick ser også spændende ud.

Kalinic har gjort det godt i Serie A, men hvad vil han koste? Han bliver trods alt 30 til januar.

Ønskelineup:

Donnarumma
Abate-Thiago Silva-Romagnoli-Digne
Kessie-Badelj-Bonaventura
Suso-Belotti-Balde
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
MILANMILAN

Hans far arbejdede på et tidspunkt som scout for Milan, men ved faktisk ikke om han stadig gør det. Om hans familie i dag bor i Milano, ved jeg ikke.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Storari, fortsætter han?"

Nej, gud ske lov for han ikke gør det. Juventus lorten stopper i Milan om 1 måned.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg ved sgu ikke rigtig med Kessié. Jeg synes jo faktisk vi har den spillertype i truppen i form af Locatelli. Montella insisterer så bare på at han dødpinemig skal spille 6er. Kaste næsten 30mio efter noget vi faktisk har på holdet? Jeg er ikke fan.

Når jeg kigger på Locatellis defensive stats fortæller de mig også at han lever på duelspillet snarere end interceptions. Det er sjældent han vinder bolden ved at læse spillet. Imo fordi han er så vild og dynamisk. Faktisk syns jeg Montella ville gøre Milan og ikke mindst Locatelli en stor tjeneste ved at vende trekanten på midtbanen for nuværende, hvor specielt Jack men også Montolivo er fraværende.

Kigger man videre på nogle stats kan man også se at vores kreativitet er gået noget af fløjten siden Jacks skade. Jack er den mest chanceskabende mezzala i hele Serie A. Det er vi nødt til at gardere os imod i fremtiden. Om Sosa er svaret skal jeg lade være uvist - imo har han været bedst som DM.

Jeg syns dog grundlæggende at det er farligt at skifte ni spillere i bare et vindue.

Det her kommer ikke til at ske, men jeg ville foreslå en rolleændring til Locatelli, finde en DM med startpotentiale da Montolivo er en lidt skæv sag og der er for mange ukendte i hans tilfælde efter skadesforløbet, samt sikre sig at have et godkendt alternativ til Jack.
Skrevet af Lentini
Jacks fravær har også tvunget Montella til at skifte dele af presspillet, hvor mezzalaen skiftevis, alt efter hvor bolden befinder sig, støder op imod modstanderens bagkæde. Med Jack, blev han nærmest permanent lagt på 10eren bagved angriberen.

Det synes jeg fungerede bedre. Jeg kan ikke huske hvem, tror måske det var Pasalic, med hvem Montella forsøgte samme rolle uden noget nær samme succes.

Så ikke alene har Jacks skade ramt os i det rent offensive spil, men defensivt synes jeg heller ikke vi har været nær så gode, som jeg synes vi var i stor dele med Jack i den rolle.

Niang enorme deroute tvang også Montella til at anvende Jack bredt fordi Niang var så pivhamrende ringe at det ikke længere kunne forsvares at bruge ham fra start fordi han ødelagde mere end han gavnede.

Så meget for en trup med en masse kvantitet og for lidt kvalitet.
Skrevet af Martinovic
Enig i det kan være farligt at skifte for mange spillere ud. Det er heller ikke givet, at det giver pote.

Udfordringen er lidt, at vi har flere lejede spillere, som har spillet meget.

Skiftes

Deulofeu ud med Keita Balde
Pasalic med Fabregas
Mati med Kessie
Ocampos med ?
Bacca med ?

Vil vi stå stærkere, men vi vil stadig mangle spillere på vitale pladser.

Der skal en midterforsvar ind til at spille ved siden af Romagnoli. Der skal også findes en løsning til venstre back og ingen nødløsning for en gangs skyld.

Man kan sige, at hvis klubben køber Deulofeu, så skal Keita Balde ikke købes, men har de to spillere samme pris, er der for mig ingen tvivl om, at Keita Balde rummer mere kvalitet.

Hvis Balde koster 25 mio. euro, vil jeg ikke give mere end 15 mio. euro for Deulofeu.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg synes den er svær, Foggy. Det er lidt af et puslespil at få ligningen omkring venstre back, midtbane og angreb til at gå op, så vi både kvalitetsmæssigt og numerisk er dækket ordentligt ind. Montella åbnede lidt op for en formationsændring, men hvor seriøst er det? Hvad snakker vi om for formation? Et eller andet sted, tror jeg at den udtalelse bunder i at Mirabelli, som han er i gang med nu, skulle sondere terrænet for at se hvilke muligheder der findes på markedet af et hold, i vores position.

Jeg synes det er svært at finde en venstre back, der skal opretholde og gerne forstærke positionen. Særligt når RAI Sport meddeler at De Laurentiis har givet DS Giuntoli en specifik ordre om ikke at sælge Ghoulam til Milan.
Til midtbanen og angreb er vi ”begunstiget” af situationerne omkring lejemål på Matí Fernandez, Pasalic og Deulofeu, fordi vi skal ikke ud og finde arvtagere til dem. Honda kan inkluderes pga. kontraktudløb. Men vi skal jo også kunne afsætte spillere som fx Poli.

Personligt er jeg ikke vild med Keita. Jeg synes han udelukkende spiller for sig selv, og har et alvorligt attitudeproblem. Og med tanke på hvilke problemer vi har haft de senere år, med middelmådige spillere som har troet de var klogere end træneren, er jeg meget forbeholden omkring at indlade sig med en spiller som Keita, selvom han har nogle ret tydelige spidskompetencer.
annonce
0