Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Der er efterhånden gået lidt for meget Bayern i Juventus."

Jeg nægter at tro, at Juventus er interesseret i Keita. Hvad skulle de også bruge ham til? Skal han feje omklædningsrummet? Juventus har adskillige gange ladet som om de er interesseret i den og den spiller for at få Milan til at blive endnu mere ihærdige for at få spilleren før Juventus. Det er ikke andet end bluf fra Juventus´ side. Og så er Milan dumme nok til at hoppe på den og gøre alvor af købet, som Juventus aldrig réelt har været interesseret i. Så vi skal bare lade Juventus snakke om Keita og så selv kigge på bedre spillere. Han er jo slet ikke en spiller, som fortjener Milan trøjen. Dette siger jeg både ud fra hans fodboldkunnen og hans ego centrerede attitude. Manden tror jo han er kongen af Serie A.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Ja, Juve´s påståede interesse i Keita kunne godt bygge på et ønske om at jobbe prisen op til ugunst for andre eller at forcere andre til at tage forhastede beslutninger. Det er set før. Udspekuleret, men også macchiavellisk smart af den gamle dame.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Var det ikke langt mere udtalt under Moggi? I særlig grad mod Inter?
Skrevet af OC
Cyril Domoraud som det overskyggende skrækeksempel.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Sikkert. Men viola har skam også i de senere år oplevet at en interesse i en spiller, blev modsvaret af Juve med det resultat at prisen steg og - som en tredje faktor - at handlen dermed ikke blev til noget.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Det kan jo også sagtens være Lazio som smider lidt godter ud til pøblen(journalisterne) for at aftvinge en "budkrig". Det skulle da ikke undre med Lotitos vanlige grådighed.
Skrevet af Lentini
Nå da, Mirabelli har fundet til enighed med Kessiés agent alt imens at lederne fra Milan og Atalanta nu mødes for at aftale en overgangssum. Mon ikke man matcher budet på de 28mio EUR.

Nu nævnte jeg Ziyech igår, men der løber også en koldblodighed blond angriber rundt i Ajax som blir mere og mere interessant...
Skrevet af Great Milan
Mødet mellem Kessie´s repræsentanter, Mirabelli og Fassone her til aften er gået rigtig godt godt. Som jeg nævnte for nogle dage siden, holder Milan fast i en løn på ca.2 mil Euro og 28 mil Euro til Atalanta. Kessie er mere lun på tanken om at komme til Milan fremfor Roma. Det kan naturligvis have noget at gøre med den løn Roma tilbyder, 1.2 mil. Euro. Det siges, at Kessie´s agent i morgen vil kontakte Roma for at høre, om de har intentioner om at øge deres bud på klienten. Hvis Roma ikke vil matche samme løn, som Milan tilbyder, kan Kessie meget vel blive Milan spiller meget snart.

Så har vi Mussachio på plads (mere eller mindre) og måske nu Kessie. Det er en ganske udmærket start på forstærkelsen af truppen til den kommende sæson. Flot arbejde af Fassone og Mirabelli so far.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Arg skal vi nu ikke lige se om de rent faktisk kommer @GM... :D
Skrevet af Great Milan
Naturligvis Pirlo :) Vi venter spændt ...
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
WTF? Alfred Duncan? Are you kidding me? Mirabelli må have ringet forkert. Håber det bare er en sondering.
Skrevet af Great Milan
Ifølge italienske aviser bliver Mussachio handelen først gjort officiel, når både Serie A og La Liga er færdigspillet. Dette er, hvad Milan og Villarreal er blevet enige om, så det ikke distraherer nogle af parterne her de sidste vigtige kampe.

Mussachio får en 5 års kontrakt og en årsløn på 4 mil Euro. 18 mil til Villarreal. Så helt billig bliver han ikke. Personligt havde jeg foretrukket De Vrij fremfor Mussachio. Men lad os se, hvad det hele ender med.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg har læst en fireårig aftale til 2 mio. euro årligt (netto).

Hip som hap hvem af de to, der kommer. Begge har døjet meget med skader og er ikke ligefrem drømmetransfers.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg synes hele angriber-situationen er interessant. Jeg forstår godt at Mirabelli & Fassone søger efter en profileret angriber, fordi det giver en vis omtale og vis respekt, hvis man formår at lande en angriber som har nogle meritter bag sig – et slags slag for seriøsiteten af det kinesiske projekt i den rød/sorte-del af Milano. Derudover er castet af Morata korrekt fodboldmæssigt, vurderet ud fra den måde som Montella gerne vil spille fodbold på. Jeg vil næsten kalde ham skræddersyet til lige præcis det Montella søger ved spidsangriberen.

Morata er dog også eneste profilerede angriber, hvor vi rent faktisk kan have et vist håb. Men det er også et håb, fordi jeg kan sagtens se nogle PRL-klubber svinge med checkhæftet, og der kommer vi til kort, både økonomisk men også sportsligt. Belotti har jeg fraregnet, fordi prisskiltet på 100mio€ er fuldstændig forrykt, selvom han giver mig minder om en vis Pippo.. Rygterne siger dog også, at Morata har et prisskilt på omkring 60mio€, minimum.

Normalvis har jeg store forbehold mod danske spillere, fordi jeg ofte synes der er en tendens til at hype dem unødigt, efter de har spillet tre gode kampe i træk. Men i Kasper Dolbergs tilfælde, tager jeg mine forbehold i mig. Han har flere facetter i sit spil, som allerede på nuværende tidspunkt er veludviklet, og bare vil blive bedre med tiden. Jeg er helt tosset med det træf han har på bolden, som igen sender mig tilbage til memory lane, og en vis Sheva denne gang..

Bulletinerne siger også at Mirabelli er stærkt begejstret for Dolberg. Igen kunne man argumentere for at der vil være stærke pengestærke engelske klubber i farevandet, men hvem af dem tør rent faktisk at gøre Dolberg til førsteangriber? Liverpool er eneste klub i min optik.

Jeg er ude i et tanke eksperiment, hvor man går efter Dolberg(30mio€) og samtidig henter en anden angriber med en vis kvalitet, som kan konkurrere på lige vilkår med Dolberg uden at vi sælger ham idéen om at han er rendyrket reservespiller, og jeg stopper ved Luis Muriel(20mio€). Muriel kan kombinere, er hurtig, kan udfordre, men mangler lidt i sine afslutninger, men overordnet set generelt en god angriber. Bacca overgår vel kun Muriel på afslutningsevnen – alt andet synes jeg Muriel er bedre, og kravene fra Montella er mere vidtrækkende end ”bare” at kunne afslutte, som ret beset er eneste Lapadula og Bacca har som spidskompetence.

Jeg ved ikke rigtig om vi overvejende grad vil være bedre besat med Dolberg & Muriel, anslået 50mio€ end Morata + klar reserveangriber, anslået min. 60mio€?

Ovenstående er naturligvis under forudsætning at det er muligt at afsætte både Carlos Bacca og Gianluca Lapadula.

Edit: Tuttosport har nok "glemt" at skrive brutto. Alt for at sætte Milano-klubberne i et lidet flatterende lys, som sædvanligt.
Skrevet af Lentini
Ift. Kessié er jeg spændt på hvad man har tænkt sig at gøre med Mario Pasalic. Kessié er den dynamiske midtbanespiller, som støder med frem, og ofte kommer i gode afslutningssituationer. Det som også skulle være Pasalic’ spidskompetence.

Ift. forsvarssituationen omkring Musacchio, vil hans tilgang også betyde at der er en som skal ud. Min egen vurdering siger Gustavo Gomez, og kigger man bare lidt statistisk også, vil man kunne se at Gustavo Gomez er den midterforsvarer som har præsteret klart dårligst af de 4 vi har for nuværende.

Med mindre man vurderer at Gomez koster så lidt i løn, at man kan lade ham blive til absolutte nødsituationer. Spørgsmålet er nok, hvor interesseret han selv er i det.
Skrevet af Rossoneri
Personligt tror jeg at chancerne for Morata er lig 0. Med Zlatans skade, er Utd helt sikkert på markedet efter en angriber.
Hertil naturligvis Chelsea, som efter al sandsynlighed mister Costa. Og så er der Arsenal, der - igen igen - søger at finde en topangriber.

Dermed ser jeg det som uhyre problematisk at hente ham for en klub i vores situation. De nye kinesere har vel næppe formået at overbevise verden om at de kan skabe et "projekt" der er værd at deltage i.

Personligt ville jeg være fuldstændig ekstatisk over at se Dolberg i klubben. Jeg synes at han drager sammenligning med en af mine gamle favoritter - omend han spillede i den forkerte ende af byen - Bergkamp. God teknik og førsteberøring, god speed, en vis fysik, god målnæse og en kynisk afslutter.
Jeg tror vi taler om en fremtidig Top5 angriber.
Og som du skriver @Lentini, er det velkendt at både Fassone og Mirabelli er begejstrerede for ham. Faktisk var de jo allerede i Amsterdam i december, hvor de diskuterede både Dolberg og Bazoer.
Skrevet af Gustenv@rius
http://www.football-italia.net/91463/morata-i-couldnt-join-napoli

Når han aldrig kunne finde på at skifte til Napoli, så er chancerne for et Milan skifte nok så tæt på ikke eksisterende, som man kan komme af samme grund.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg vil heller ikke have ham, så det er helt perfekt.

60 millioner for ham? Glem det. Selv for halvdelen ville jeg synes, at det ville være for meget.

Dolberg ville jeg elske at se i Milan. Jeg tror sagtens, at han kan få stor succes i Serie A. Han har potentialet.
annonce
0