Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
"Jeg tror vi taler om en fremtidig Top5 angriber."

Dolberg som en af fremtidens top 5 angribere :) :) :) LOL den lader vi lige stå ... Shit mand ha ha ha den havde jeg sgu dog ikke set komme ... Tak for dagens grin :)
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
ROFLcopter!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@GM
Velbekomme dig.

Herovre i den virkelige verden - hvor du som bekendt sjældent kommer på besøg - anses han dog for et af de største offensive talenter i Europa.
Skrevet af MILANMILAN
Lentini, ang. Alfred Duncan, så ville jeg godt nok være glad for at kunne skifte en type som ham ind, fremfor enten Bertolacci eller Poli, som bidrager med lige præcis INTET.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Great Milan
Roma og Atalanta har i dag været til forhandling angående Kessie. Roma havde jo som bekendt tilbudt Kessie en løn på 1,2 mil Euro. Nu er romerne kommet med et nyt tilbud, 1,8 mil Euro. Stadig 28 mil Euro til Atalanta.

Milan har tilbudt Kessie 2.2 mil Euro i løn. Atalanta vil ligeledes få 28 mil Euro af Milan. Så nu er det helt op til Kessie, om hvad han vil. Mon ikke Mirabelli ringer Kessie´s agent op i morgen og forsøger at lukke handelen.
Grande Milan!
Skrevet af Burro
Selvom Dolberg næppe bliver en top5 angriber, så er det ikke helt ROFLcopter at tænke det. Lewandowski spillede i næstebedste polske række, da han var på Dolbergs alder.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Martinovic
Dolberg gør klogest i at blive i Ajax et par år endnu, og dernæst bør han skifte til en klub med et balanceret bagland, og hvor der er mulighed for spilletid. Ergo er Milan pt. ikke en løsning for ham.

Jeg tænker mere, at Bundesligaen er ham.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Han har efter min mening INTET at gøre i Milan. Hverken nu eller på sigt. Han kan skifte Ajax ud med en klub på niveau med midterhold i England eller Tyskland og dermed spille i en bedre liga. Han egner sig nok bedst til tysk fodbold.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Man kan diskutere om Milan har et "balanceret bagland". Det synes dog at der er bedre kongruens mellem trænerens ønsker og transferpolitikken, hvis man skal bedømme udfra bulletinerne.

Jeg har dog svært ved at forstå hvor Dolberg ikke skulle kunne få spilletid. Vi har jo i den grad bevist at vi er parat til at satse på talenter.
Vi skal naturligvis af med Bacca, mens Lapadula aldrig bliver andet end reserve (og i øvrigt et dårligt fit til det nuværende system).

Det er jo utopi at tro at vi henter en spiller i Lukaku/Aubameyang/Morata-klassen, hvorfor vi nok skal se os om efter enten et talent der skal udvikles, eller en spiller i sin karrieres efterår. Vi har sandt for dyden ikke været heldige med sidstnævnte model de seneste maneg år.
Skrevet af Flying Dutchman
Bare for en god ordens skyld, så hentydede min "ROFLcopter" ikke til Rosso´s påstand om, at Dolberg er en fremtidig top fem angriber. Det har han nemlig alle forudsætninger for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Hvad angår Dolberg, så opnåede han en anstændig placering på Gazzettaens seneste årlige liste over de største U20-talenter.

30. Alban Lafont - GK - Toulouse
29. Martin Odegaard - CAM - Heerenveen (on loan from Real Madrid)
28. Tom Davies - CM - Everton
27. Nikola Milenković - CB - Partizan Belgrade
26. Ryan Sessegnon - LB - Fulham
25. Manuel Locatelli - CM - AC Milan
24. Ante Coric - CAM - Dinamo Zagreb
23. Federico Chiesa - RW - Fiorentina
22. Kai Havertz - CAM - Bayer Leverkusen
21. Enes Ünal - ST - FC Twente (on loan from Man City)
20. Jeremie Boga - CAM - Grenada
19. Borja Mayoral - ST - Wolfsburg (on loan from Real Madrid)
18. Jesús Vallejo - CB - Eintracht Frankfurt (on loan from Real Madrid)
17. Alexander Isak - ST - Borussia Dortmund
16. Theo Hernández - LB - Alavez (on loan from Atletico Madrid)
15. Youri Tielemans - CM - Anderlecht
14. Emre Mor - CAM - Borussia Dortmund
13. Benjamin Henrichs - RB - Bayer Leverkusen
12. Issa Diop - CB - Toulouse
11. Jean-Kévin Augustin - ST - PSG
10. Mikel Oyarzabal - LW - Real Sociedad
9. Breel Embolo - ST - Schalke 04
8. Kasper Dolberg - ST - Ajax
7. Malang Sarr - CB - OGC Nice
6. Ruben Neves - CM - FC Porto
5. Kylian Mbappé - LW - AS Monaco
4. Marcus Rashford - ST - Manchester United
3. Renato Sanches - CM - Bayern Munich
2. Gianluigi Donnarumma - GK - AC Milan
1. Ousmane Dembele - RW - Borussia Dortmund
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis vi får Kessie, så ville han være vores sekser, ikke?
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Det er egentlig et spørgsmål der hænger lidt i luften.

Personligt tvivler jeg på det.
Såfremt Montella holder fast i 4-3-3, vil jeg antage at han skal spille den højre mezalla, mens Locatelli bliver på 6eren.
Det ville jeg egentlig også foretrække, da Kessies dynamik er en af hans helt store styrker.

Alternativt har Montella luftet tanken om en formationsændring. Det kan pege i mange retninger, men jeg tror det vil inkludere en to-mands central midtbane (3-4-3, 4-4-2, 4-2-3-1).
I det tilfælde vil han jo så skulle spille ved siden af Locatelli, Sosa, Montolivo eller en af de andre.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Locatelli er bare ikke stærk nok i mine øjne til at være sekser endnu. Så det vil sige, at vi kommer til at spille uden en reel sekser?
Skrevet af Rossoneri
Det kommer naturligvis an på hvad du mener med "reel sekser".

En af tankerne med at få en arbejdsom 8er, kan jo også være at tillade mere frihed til 6eren. Her er Ancelottis midtbane naturligivs et forbillede, hvor vi havde Gattuso på højre mezalla, Seedorf på venstre og Pirlo som regista.

Det er klart at det står i milevid kontrast til fx at have van Bommel eller NdJ på pladsen.

Det understreger egentlig bare hvor mange fortolkninger der kan være at den samme formation.

Men lad os nu se hvad der sker med den kære ivorianer. I dag er der forlydender om at han ser tiden an og venter på et bud fra PL - mere specifikt Chelsea.
Måske skal "interessen" i Donsah også ses i det lys. Mon ikke vi prøver at ligge lidt pres på ham (Kessie) for at få ham til at skrive under.
Skrevet af Great Milan
Skulle vi sætte Kessie ind på dette Milan hold, ville midtbanen jo se således ud: Kessie (højre midt på Kucka´s plads), Sosa/Locatelli (regista), Bonaventura (venstre midt på elendigheden/Pasalic plads). Men lad os nu lige få ham købt først, inden vi laver holdopstillinger. Mussachio er mere eller mindre sikker, men det kan man ikke sige om Kessie. Der er rygter, der siger, at han venter på et bud fra Chelsea (den tror jeg dog ikke på). Men vi skal først lige komme med et officielt bud, hvilket vi endnu ikke har gjort.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Er der ekko??

Du vil måske også have opdaget at @Fossa brugte ordet "hvis". Det betyder at det var tale om en teoretisk snak - bare lige inden du folder dig ud som fuldblods-moderator og blander dig i hvad der skal (og ikke skal) debatteres.
Skrevet af Great Milan
Næste uge har Mirabelli et møde i vente med Suso´s agent. I øvrigt er der planlagt møde med Raiola, når han vender tilbage til Italien om ca. en uges tid.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ MM

Jeg syns bare det blir en 1:1 udskiftning med Duncan til hhv Poli eller Bertolacci. Kunne godt ønske mig noget mere perspektivrigt.

Apropos perspektiv eller mangel på samme. Hvis Di Marzios beretning om at hvis Aubameyang eller Morata skulle kikse, hvilket det formentlig gør, at alternativet så skulle være Kalinic, er det imo perspektivløst. Hvorfor så overhovedet skifte Bacca til en snart 30årig angriber med en klausul på 40-45mio EUR ? Helt hovedløst.
Skrevet af Burro
@Flying.

Ja, jeg er helt med på, at din ROFLcopter, var en hentydning til Milans LOL-brug, og ikke en enighed med hans mening.Kosovo je Srbija
annonce
0