Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Næ, Sosa siger, han vil blive, og så har vi ham, Locatelli og Monty til 6´eren.

Som I andre har skrevet, ser jeg også gerne Locatelli afprøvet som 8´er.

Jeg vil også hellere have Pellegrini fremfor Kessie. Han var formentligt også blevet hentet, hvis det ikke var pga. Romas tilbagekøbsklausul. Roma henter dog ikke både Pellegrini og Kessie.

Det rygtes, at Kessie venter på Chelsea. Af den årsag bør Milan måske holde sig fra ham, da han før eller siden vil skifte til engelsk fodbold.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Sidder og ser Leicester-Watford.

Det er ikke meget, Niang får ud af det. Han startede ellers godt i det engelske, men det er ikke prangende det, han viser.

Med mindre Watford har meldt ud, at de vil købe ham, så tror jeg ikke, det sker, desværre.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
"Det rygtes, at Kessie venter på Chelsea. Af den årsag bør Milan måske holde sig fra ham, da han før eller siden vil skifte til engelsk fodbold."

Ja, spillerne bør selvfølgelig dedikere hele karrieren til Milan, når de skriver kontrakt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bosse1983
Niang har faktisk gjort det fornuftig i flere kampe, så jeg ville ikke være overrasket hvis nogen er interesseret. Det hører lidt til undtagelserne at offensive spillere, særlig angribere, som kommer til i vintervinduet sætter et stort aftryk. Han har en del han skal arbejde med, også i forhold til spillestil, men det hjælper ikke at Watford er et hold der tager på badeferie når overlevelse er mere eller mindre garanteret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Ja, spillerne bør selvfølgelig dedikere hele karrieren til Milan, når de skriver kontrakt.


Igen læser du kun det, du selv synes, er rigtigt.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Får Cairo godt 500 mio. kr, så tøver han ikke med at sælge. Han skulle nødig frygte, at Belotti er ligesom Immobile, der var et ´one season wonder´.

Ham Immobile der har scoret omkring 20 mål denne sæson? Immobile indbragte, hvis jeg ikke husker forkert, ikke så meget grundet ejerforhold med Juve og kontrakt. Immobile havde vel kun den ene sæson i Torino, inden han blev solgt til Dortmund, så man har vel ikke mærket noget til "one season wonder" tendenser, og slet ikke noget der skulle trække prisen ned. At Immobile så ikke rigtig passede ind hos Dortmund som byggede op eller i Sevilla, er så noget andet. I Italien scorer han jo ganske flittigt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Jo, men Immobile blev hypet til noget, han ikke var pga. denne ene gode sæson for Torino. Han var et flop i både Dortmund og Sevilla. Han skal dog have kredit for at have genfundet målnæsen hos Lazio.

Det samme kan ikke siges om Cerci, der er gået helt i glemmebogen ovenpå sin gode sæson for Torino.

Min pointe er, at man skal passe på med at vurdere en spiller som Belotti pga. én god sæson. Derfor kan det være farligt at betale så mange penge for ham.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Ja, men Immobile var vel mest et eksempel på at man smeder mens hjernet er varmt. Tilsvarende med Cerci som vel bare var i klubben to sæsoner. Belotti har dog årene foran sig, og scorede trods alt hæderlig sidste sæson, så risikoen er vel ikke så stor. Nu markedet vel desuden mere desperate efter angribere end set i mange år, så man skal nok få pengene ind, også hvis man venter, tror jeg.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Ift Locatellis positionering så har jeg haft størst "problem" med hans position, siden vi blev tvunget til at flytte Jack væk fra den ene mezzala pga Niangs enorme deroute. Det ændrede vores defensive presspil, hvor Jack tidligere skubbede op fra sin 8er til at ligge bagved den enlige angriber mens Kucka og Locatelli stødte sammen omkring den centrale midt.

Med Jack ude og reservespillernes manglende evne til at erstatte Jack i den rolle, har vi gået over til stødende 8ere. Det efterlader imo Locatelli med et større område at dække selv, og hidtil har han ikke overbevist mig om at han læser spillet godt nok til at kunne varetage en sådan rolle. Han kommer for ofte på mellemhånd eller fanget de forkerte steder.

Så mit største problem omkring Locatelli beror på det defensive aspekt i det nuværende setup omkring presspillet og organisationen.

Så kan man sikre sig ved at finde en spiller som kan agere som Jack rent defensivt, og samtidig have lidt pondus offensivt så mener jeg godt man kan beholde Locatelli i rollen. Men hvis det er som nu med to 8er som skal støde frem, vil min påstand være at han havner i problemer igen og igen.
Skrevet af Lentini
Nu har jeg ikke set alle Watfords kampe. Dertil siger de mig alt for lidt. Men efter Niang har skiftet har jeg dristet mig til tre kampe, og jeg må sige at det er et dårligt hold. Defensivt. Uinspirerede. Bare elendigt. Deres position fortæller det ikke, men jeg syns de er et af de dårligste hold i Prl, hvis ikke det dårligste.

Nu er det jo Pozzo som er ejer, så jeg kunne godt se ham fristet til at fiske Niang permanent. Og jeg håber det så sandelig også. Kan vi få klausulen på 18, Lapadula 10 og Bacca 20, har vi da skabt noget råderum udover budgettet.
Skrevet af Martinovic
Sidder og ser Barcelona-Villarreal. Han ser noget tung ud ham Musacchio.

Roberto Soriano ser spændende ud. Ham må Mirabelli gerne hente retur til Italien.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hehe, måske lidt voldsomt at vurdere Musacchio mod barcask omstillinger? Det er vel kun Thiago Silva som kan følge med i antrit på Neymar og Messi på en ren spurt.

Soriano vil faktisk passe meget fint i den gardering af Jacks rolle som jeg tidligere skrev om. Men jeg tror ikke han står højt på blokken. Hans navn forsvandt nærmest i samme øjeblik som Berlusconi fyrede Sinisa.
Skrevet af Martinovic
Måske ikke fair at vurdere ham over for den Barca-trio.

Jeg var ikke klar over, at han er anfører for Villarreal.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig skal hans indsats også vurderes på dage som disse. Det var mere din reference til hans "tunghed" jeg sigtede imod.
Skrevet af Lentini
Finanstidendet Il Sole 24 Ore kommer med deres bud på budgetstørrelsen til sommer-markedet. 55mio blir frigivet fra en fond i Wien, Østrig. Yderligere rejser man 60mio ved aktionærmødet i midten af maj, hvor man yderligere dækker underskudet på tilsvarende 60mio ind.

Altså et budget på 115mio EUR plus det vi kan sælge for.

Af salgsbare emner er der vel De Sciglio(10-15) Bacca(20) Lapadula(10) og kunne godt forestille mig at fx Kucka(8-10) også kunne ryge med i faldet.

Så er der lidt at fifle med hvis man skulle driste sig til at sætte sig i Mirabellis sted. Jeg tror det var GM som skrev at Mirabelli leger med tanken om lån plus obligatorisk klausul/frikøbsklausul på Kessié, og det giver god mening fordi de penge kan hurtigt blive brændt af.
Skrevet af Martinovic
Bare pengene bruges fornuftigt. Hvis der er 115 mio. euro at handle for, ser jeg ingen fidus i at brænde 70 mio. euro af på Belotti.

De penge kan hurtigt få ben at gå på, når vi mangler 4-5 spillere. Håber vi kan få solgt nogle af de spillere, du nævner. Måske minus Kucka.

Pasalic vil gerne blive. Er der aftalt en pris med Chelsea, og hvad kan han koste - 12-15 mio. euro? Det er måske endda højt sat, når han ikke har nogen fremtid i Chelsea og har et år tilbage af kontrakten med dem.

EDIT: Transfermarkt skriver, vi har betalt 6,5 mio. euro for at leje ham. Er det tilfældet, bør vi byde lavere end ovennævnte. Det var en vanvittig lejesum, hvis det er rigtigt.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Jeg tror ikke i har betalt €6,5 for at låne Pasalic, uden at der medfører en relativt lav klausul. Det ville være et håbløst stykke arbejde. Er dte muligvis markedværdien du har set på? Engelske medier skrev om £1 mio. i sin tid, husker jeg ikke forkert. Chelsea er dog normalt ret gode til at få forlænget med deres unge cash cows, mens andre skoler og udvikler dem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
http://www.transfermarkt.com/mario-pasalic/profil/spieler/205938

Du har ret. Det er markedsværdien på ham, der er sat til 6,5 mio. euro. Det er også en pris, der virker mere fair.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Lidt længere nede på dit link, Foggy, kan du se at vi har betalt 1mio EUR for lånet. Såvidt jeg husker var der ikke inkluderet en frikøbsklausul i kontrakten. Jeg har dog ikke fantasi nok til at tro at de vil bruge ham næste sæson. Jeg er heller ikke fan af idéen om at købe ham permanent.

Men det blir spændende at følge hvordan Mirabelli gør det i kommende vindue.
Skrevet af Bosse1983
Pasalic er vel en fin investering til bredden, hvis man kan få ham for €6-8 mio., synes jeg. Han har ikke været decideret elendig, jeg synes han har forbedret sig gradvist over sæsonen og så er han en mand med et potentiale som gør at man nok skal hive pengene ind igen, hvis han ikke slår til. I den kabale man har til sommer virker han ikke dum at få ind, hvis man ikke har tydelige emner som udgør en forstærkning. Så langt rækker den kinesiske WARCHEST heller ikke og meget skal falde på plads, hvis man skal få alle de spillere ind og ud som man ønsker på kort tid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0