Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Aske K
dejlig information du kommer med lentini, bliv endelig ved !

nu er jeg ikke ekspert i ledelses-anliggender, men angående kvinder i fodbold kan jeg ikke rigtig se problematikken. barbara skal vel ikke have direkte indflydelse på det sportslige, men istedet på økonomi, stadion og sådan - det er vel derfor hun skal bruge, sogliano, maldini etc.

under alle omstændigheder synes jeg at det er tosset af silvio at han vil trække ledelseskrigen ud. hvis det er for at give galliani en finere afsked, så respekt for det, men han skal jo ud - om det er om 10 dage, 10 uger eller 10 måneder. og hvis fredningen af galliani betyder at man går glip af maldini, så er det jo endnu mere tosset
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror Barbara kan udvikle sig (hvis hun ikke er det i forvejen) til en iskold bitch til vores favør.
Nej, hun skal ikke deltage i sportslige strategier men det ville være dejligt med en jernkvinde til, som der i dag går rygter om, forhandlinger omkring San Siro. Hvis hun kan køre Milan som en forretning og lade andre om at styre den som som en klub så kan vi nå langt! Hun viser omend noget karakterstyrke ved at lægge sig ud med Galliani.
Braida er fortid og det er Galliani også til sommer.
Galliani skal bare ikke spille pige-fornærmet i det her transfervindue.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Jeg er heller ikke specielt negativ i forhold til Barbara. Hun virker til at have styr på at der skal uddelegeres opgaver, hvilket Galliani ikke har været særlig dygtig til, en direktør der blander sig i alt og vil have en finger med i alt, ender med at lave halve løsninger, måske mange af de tvivlsomme indkøb der er blevet lavet de seneste år kan tilskrives dette.
At man vil drive Milan som en forretning er kun positivt, og øverste person skal frem for alt have ledelsesevner. Barbaras fornemmeste opgave bliver således at ansætte de rigtige folk.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Gasbarroni
Calciopoli: En matchfixingskandale, som skød italiensk fodbold ti år tilbage.


Gid det havde været så vel...

Hvad angår kampdagsindtægter, halter de italienske klubber naturligvis lagt efter klubberne i flere andre ligaer. Delvist er problemerne selvforskyldte, delvist er det eksterne omstændigheder, der gør det.

1) Klubbernes udnyttelse af de faciliteter, der allerede er på stadion.

Den er mildest talt elendig, og de er ganske uvillige til selv at investere småpenge for at forbedre situationen. Noget de ellers vil få lov til langt de fleste steder.

Opgradering af VIP-faciliteter, salg af mad, drikkevarer og merchandise på stadion, flere billetluger, ja bare en klat maling hist og her. Meget kan med lille indsats forbedres markant.

2) Stadion-regulativet.

Som mange af jer ved, er et italiensk stadion ikke noget, man blot går ind på (og det gælder i øvrigt ikke kun i Serie A). Alle skal som bekendt registreres. I forsalg er det besværligt, og når der skal købes billetter ved stadion, er det helt håbløst. Specielt første gang man køber. Det skaber alenlange køer ved billetlugerne, og man er heldig, hvis man slipper med at stå en halv time i dem.

Derudover er der tessera del tifoso, der kommer oven i den almindelige visning af ID, når man vil til en udekamp. €10 er måske ikke alverden, men det er endnu en ting, der besværliggøre det at gå til fodbold. Og det er vel snarere undtagelsen end reglen, at kortene ankommer for sent, så man skal igennem en endnu mere tidskrævende proces, når man skal til en udekamp.

Og så er der jo de stemningsbegrænsende tiltag, der primært skulle være indført for at lokke flere familier til fodbold. Hvordan kan det lokke flere til fodbold, at - blandt meget andet - romerlys og trommer, ja trommer, er blevet forbudt? Og oveni er der den nuværende udvikling, hvor der lægges voldsomme begrænsninger på, hvad det er tilladt at ytre på stadion. En bøde for at råbe ”merda”. Hvad f..den er meningen?

Juventus er år efter år den klub, der får flest og størst bøder for tilhængernes opførsel. Alligevel er det den eneste klub, der stort set har udsolgt hver gang. Det indikerer ikke just, at det er opførslen i curvaerne, der holder folk væk.

Og så er der selvfølgelig problematikken omkring stadionkarantænerne. Det er ikke ligefrem fremmende for sæsonkortsalget, at man risikerer at misse en eller flere kampe fordi hele stadion eller blot en enkelt sektion er lukket.

3) TV

Ja udover, at de kollektive aftaler favoriserer de små klubber på bekostning af de store, så er der også aspekter ved dem, der ikke fremmer tilskuertilstrømningen.

For det første er det nu muligt at se samtlige kampe fra sofaen, og mange er mageligt anlagt, så hvorfor ikke blot se kampene på tv inde i varmen?

Naturligvis er det dog positivt for os, at vi altid har mulighed for at se vores hold spille. Hvad der til gengæld ikke er positivtl, er tv-kanalernes indflydelse på kamptidspunkterne. Vi tager hul på 15. spillerunde i morgen, og på nuværende tidspunkt er kamptidspunkterne i 18. spillerunde ikke fastlagt.

Det er ikke noget særsyn, at der, end ikke 3 uger inden en kamp skal afvikles, fortsat er tvivl om, hvorvidt den skal spilles fredag, lørdag, søndag eller mandag. Det gør selvsagt planlægning ganske vanskellig.

4) Forfalskninger

Der bliver absolut intet gjort ved det mafiastyrede salg af mere eller mindre ulovlige kopier af klub-merchandise. I mange byer bliver kopierne sågar solgt lige udenfor stadion i forbindelse med kampe. Det er ganske ufatteligt, og det koster klubberne store summer i tabt omsætning.

5) Man kunne blive ved...
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af KunMilanOgOB
@Lentini

Super godt og spændende indlæg! Det var virkelig god læsning og harmonere iøvrigt også med hvad jeg har læst mig frem til på de italienske medier. Det bliver spændende at finde ud af, hvad der sker.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Sheriffen
Det vigtigste element, der taler til barbaras fordel, er hendes milfness.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
Ja det er ganske vist, og selvfølgelig også påpeget tidligere i tråden, da hun første gang kom på tale...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
http://www.football-ital…y-surprises

Så kender vi Galliani igen, men det ville da være fint hvis han som sidste gerning hentede et par gedigne forstærkninger.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Ååååååhhh Barbara dine ultra Milf. Håber hun følger farmand og holder unga-bunga fester og synger serenader ved Como søen..
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
Ja det er ganske vist, og selvfølgelig også påpeget tidligere i tråden, da hun første gang kom på tale...Skam dig Bishop. Du skal ikke ødelægge min illussion om, at jeg var den første, der påpegede det.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MILANMILAN
Det er fandme for dårligt, Bishop.

De Sciglio, Mexes og Zapata er tilbage i truppen mod Livorno, hvor vi SKAL have point, og hvis Gud vil have det, kunne Matri måske få gang i scoringerne.

De Sciglio er dog ikke klar til 90 minutter endnu, så det ligner at Poli starter på HB, hvor jeg synes han gjorde det fint sidst.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Hvis eller når nu situationen kommer hvor Babara skal vælge mellem sheriffen og mig til en tur i høet, så er det jo fint at vi allerede der er klar over at jeg har dips og sheriffen må agere babysitter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Sheriffen
Dips?


Jeg har dog en udtalt forventning til at Barbara er kvinde nok til at håndtere en håndful mænd ad gangen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MILANMILAN
BALOOOOOO!

Hvad fanden, skal vi virkelig have 3 i træk?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af La Mir!!
Røvhuller.

Man kan sku da hellere ikke regne med jer.
Daje!
Skrevet af Borger Louis
Homoseksuelt.
Skrevet af Lentini
Sherif,

Ja, det er også det jeg tænker. Jeg er nødt til at beskæftige mig med noget, som har min interesse. Samtidig har jeg kastet mig ud i et trænerprojekt for serie fodbold, i min fritid. Jeg har mange idéer i hovedet, men det bliver et eller andet sted spændende, om man kan videreformidle de ting man har ud i ord til spillerne. Derudover er det interessant om man kan motivere spillere, et psykisk aspekt af spillet, som jeg synes er rigtig et interessant.

Nå, det blev lige et sidespring.

Lige for at præcisere mig selv vedrørende kvinder i fodboldverdenen, så var det på det fodboldmæssige plan, altså fodboldforstand. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Barbara ved hvem der har evner til at føre Milan videre. Og jeg tror desuden heller ikke, at hun er for stolt til at rådføre sig med mennesker der har større indsigt, og viden, i fodboldverdenen end hende selv.

Jeg kunne snildt forestille mig at hun har rådført sig med Paolo Maldini, når hun nu har tiltænkt ham en fremtrædende rolle… hvornår end det træder i kraft. Samtidig tager hun selvfølgelig også et kig på, hvem der har udført nogle fornuftige transfervinduer for deres respektive klubber. Og der skinner både Sogliano og Pradé igennem. Dog synes jeg at Pradé skulle tage et ekstra kig på Violas defensiv. Den er ikke prangende. Særligt den fumlende brasilianer i målet, kunne godt granskes lidt ekstra.

Marvin Plattenhardt fra FC Nürnberg har desuden valgt at forlænge sin kontrakt med FC Nürnberg til 2017, så han kan slettes fra listen, ganske vist.

Hvor er jeg i øvrigt træt af at høre på Allegri, og at holdet mangler determination. Er det ikke hans opgave at sørge for den rette motivation? Det er noget værre ævl, som vi har skullet høre på hele sæsonen hidtil. Det er trættende. Ligeså trættende, som Galliani sædvanlige kryptiske ævl om mulige overraskelser i transfervinduet. Hold nu kæft… Vi gider ikke høre det pis, mm. man rent faktisk henter en spændende tilføjelse i form af fx, Doria i Botafogo.

På den positive side, er dog at Balotelli er ved at vågne op til dåd. Det er tiltrængt når han er den eneste som kan lave mål. Det minder bare en om, hvor stort et flop Matri har været. Ligegyldig spiller uden nosser. Kan man ikke leje ham ud til Lazio, eller lignende næste sæson. Han vil lidt samme som Pazzo, men magter det bare ikke ligeså godt. Paloschi kan give lidt anden dimension, med hans konstante position på offsidelinjen, og sin fart. Så må han i øvrigt gerne ligge skaderne på hylden.

Skrevet af Lentini
Gallianis ønskeliste:

Lukasz Fabianski(Arsenal)
Bacary Sagna(Arsenal)
Nicklas Bendtner(Arsenal)
Johnny Heitinga(Everton)
Dimitar Berbatov(Fulham)
Heurelho Gomes(Spurs)
Younes Kaboul(Spurs)
Nicolas Burdisso(Roma)
Cristian Chivu(Inter)
Luca Antonelli(Genoa)
Danilo D’Ambrosio(Torino)
Andoni Iraola(Bilbao)
Martin Montoya(Barcelona)
Mateo Musacchio(Villarreal)
Rafinha(FC Bayern)
Diego(Wolfsburg)
Mame Diouf(Hannover)
Cristian Molinaro(Stuttgart)
Aaron Hunt(Werder Bremen)
Andreas Beck(Hoffenheim)
Jeremy Menez(PSG)
Eric Abidal(Monaco)
Ola Toivonen(PSV)
Dirk Marcellis(AZ)
Fernando(Porto)
Lucho Gonzalez(Porto)
Caner Erkin(Fenerbahce)
Albert Riera(Galatasaray)
Didier Drogba(Galatasaray)
Manuel Fernandes(Besiktas)
Hugo Almeida(Besiktas)

Fælles for alle spillere er at de er kontraktfrie til sommer. Derfor kan de erhverves billigt nu. Så skider vi hul om de rent faktisk har kvalitet, eller er de rette typer til holdet. Hvad skal man også med et scoutingnetværk, når man kan gøre noget så simpelt at printe en liste ud med spillere der snart er kontraktfrie. Så er der da sparet på den front.
Skrevet af Aske K
åh nej jeg havde slet ikke overvejet bendtner ! antonelli og d´ambrosio er noget nær de eneste fra den liste der ville være brugbare
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Martinovic
Der er ikke rigtig nogen på den liste, Milan for alvor har brug for. Diego springer i øjnene, men vi er fint besatte på den offensive midtbane. Mangler et par gode tovejsmidtbanespillere, en målmand, en venstre back og måske en centerforsvarer. Alle med kvalitet. Så kan Galliani godt sparke en håndfuld eller flere ud af truppen.
Mojn do!
annonce
0