Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Forventede jeg titel? Jeg forventer blot en mere respektabel træner, der kan styre sine tropper. En mand med karakter og ikke en tøs, som ikke har styr på en skid. Han har ikke engan en gameplan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
P.S.:

"eftersom der bliver mindre støj på ledelsesgangen, og han får lov til at købe de spillere han synes skal føre holdet videre, så ja. jeg tror han kan føre holdet til CL."

Hvis han fortsætter ind i den nye sæson, stiller jeg dig det samme spørgsmål igen, når vi er halvvejs i sæsonen. Så samler vi op på den der (hvis han ikke er fyret forinden naturligvis).
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ha ha læs lige Inter manden FD´s indlæg i Inter tråden ;)

Han troede ikke et sekund på, at Milan ville hente ham Rodriguez. Han er tilsyneladende kommet på andre tanker efter mit link ;)

FD:

"Fuck, det ser alligevel ud til, at Rodriguez ender hos naboerne. Vi har jo også kun haft halvandet år til at byde det, Wolfsburg gerne vil have for ham."

Ha ha never say no when it comes to Milan another time ;)
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
1) Jeg har ikke læst "dit link". Jeg henter ikke mine nyheder i Milantråden, lad stå hos én af trådens mere tåbelige brugere.

2) Man skal godt nok være en idiot af en særlig støbning, for først igen igen at understrege, hvor lidt fidus du ser i Rodriguez, men så alligevel lige finde tid til at hovere overfor folk, der har nosser nok til at indrømme, når de tager fejl, når handler ser ud til at gå igennem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Så er det da ret tilfældigt, at du 4 min. efter trådens dummeste Milan fan poster et link, at du kommenterer selvsamme historie i Inter tråden ;)

Igen og igen jeg er på ingen måde imponeret over at vi henter Rodriguez. Som jeg skrev ved linket, så kan det være nyheden glæder andre Milan fans, ikke sandt.

Hvad har du så lært af dette? At du aldrig skal undervurdere Milan.

P.S.: Dit sprogbrug er det noget du du er vokset op med fra barns ben, eller er de din frustration over, at din smarte udtalelse "Jeg tror ikke et sekund på at Rodriguez havner i Milan", der trykker (og nej du behøver ikke at svare).
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Alligevel flot at du fjernede ordet pikhoved.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Kors, kunne det måske være, at nyheden poppede op i mit feed?

Igen og igen jeg er på ingen måde imponeret over at vi henter Rodriguez. Som jeg skrev ved linket, så kan det være nyheden glæder andre Milan fans, ikke sandt.

Vrøvl. Du er jo ellevild over, at du for første gang i mands minde ser ud til at have ramt noget rigtigt - og det på trods af, at du er træt af selve transferen. Det er noget nær lavmålet, hvad angår tåbeligheder. Det er simpelthen for barnagtigt at fejre en transfer, du ikke kan lide, alene fordi det viser, at en anden bruger tog fejl.

Hvad har du så lært af dette? At du aldrig skal undervurdere Milan.

Hvad tror du, at du , en kværulerende teenager fanget i en (påstået) voksen mands krop, kan lære mig?

P.S.: Dit sprogbrug er det noget du du er vokset op med fra barns ben, eller er de din frustration over, at din smarte udtalelse "Jeg tror ikke et sekund på at Rodriguez havner i Milan", der trykker (og nej du behøver ikke at svare).

Næppe. Dansk er nemlig ikke mit førstesprog. Du og dine svært kværulerende tendenser, dumsmarte bemærkninger og generelt irriterende opførsel bringer det frem i mig. Jeg gør mig ekstra umage, når det gælder typer som dig, RAC og Namaste. Heldigvis kan jeg se, det ikke kun er mig der har det svært med din... stil.

Som skrevet, så skal man godt nok være en tosse af en særlig støbning for at agere jubelidiot, når man for første gang i lang tid ser ud til at ramme rigtigt med ens idiotiske skriblerier - og da især når førnævnte jubelidioti udmønter sig i udadreagerende hoveren, fremfor intern glæde.

Alligevel flot at du fjernede ordet pikhoved.

Selvfølgelig. Stik modsat dig kan jeg nemlig godt kigge indad og se, når det går over gevind. Det betyder dog ikke, at jeg har ændret mening om dig - den er bare ikke synligt på skrift længere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Rolig nu dit blodsukker stiger. Det er altså kun Rodriguez og ikke en Marcelo vi har hentet. Det bør du kunne leve med.

P.S.: Ordet jubelidiot kan du næppe klantre mig for, da jeg vel nok er den mest kritiske mand på denne jord hvad angår fodboldspillere. Hvis jeg skal juble over en handel, så skal vi op i Zlatan, Ronaldo klassen. Ellers vil du aldrig se mig juble.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan til dels godt leve med, at Rodriguez kommer til jer. Jeg kan til gengæld ikke leve med at blive hånet, når nu jeg har nosser nok til at indrømme, når jeg tager fejl.

Det skrevet, så bør jeg have en bedre tone overfor dig. Det beklager jeg. Jeg tror bare, jeg trænger til en pause fra bold.

Tillykke med Rodriguez. Du skal nok blive begejstret for ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@GM
Jeg forstår ikke hvorfor Montella skal stå på mål for den sportslige ledelses formåen (eller mangel på samme).

Montella overtog et hold, hvor alle troede at salget af klubben var på plads. Herunder at der var penge til at skabe det hold han mente passede til hans filosofi.

Det glippede som bekendt og Montella stod med en trup der ikke passede til hans måde at spille fodbold.
Der er vel næppe nogen tvivl om at Montella forsøgte at skille sig af med både Bacca og Honda i begge vinduer. Det formåede den sportslige ledelse dog ikke at udføre og derfor måtte Montella forsøge at få det bedste ud af det han havde.

Derfor rammer det selvfølgelig også langt ved siden af, når du pludselig begynder at bebrejde vores træner for at Bacca, Honda m.fl. ikke har præsteret.

Som tidligere nævnt, mener jeg ikke at Montella går fri af kritik. Og næste sæson skal han helt klart vurderes udfra en anden målestok (såfremt det omtalte transferbudget er tilgængeligt).

Det runger dog en "smule" hult når du gang på gang forsøger at tildele skylden for alle problemer til Montella (og Pasalic).

Skrevet af Great Milan
FD

Se det var stort og pænt af dig. Flot!

Tak tak men jeg tror næppe jeg bliver imponeret af Rodriguez. Håber stadig det hele går i vasken, og vi henter Kolasinac eller Ghoulam.

P.S.: Vi kan alle være træt af fodbold til tider. Det er fair nok, at du ikke lige gider mere modgang nu, da det ikke kører for Inter. Men hey jeg ser slet ikke de store problemer i Inter, som du måske ser. Synes i har et godt hold. Dog skal i lige skifte en 3-4 spillere ud med nogle nye. Og så ansætte Spalletti, så kører det for jer.

Og så skal det lige siges (har nævnt det før). Jeg har personligt ALDRIG haft noget imod Inter - ALDRIG! Dog hader jeg tyvene Juventus mere end alt andet på denne jord. Da Inter vandt CL med Mourinho over Barcelona, var jeg mindst lige så glad som den største Inter fan. Så Inter må for min skyld gerne få succes.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Lad os nu se med Rodriguez. Pedulla har visse klubber hvor han har et godt kildenetværk. Førhen var det dog ikke Milan.

Skulle handlen gå igennem til de anslåede 18mio vidner det også om at efterspørgslen på Rodriguez er styrtdykket ift bare en-halvanden sæson tid siden.
Skrevet af Lentini
DI Marzio skriver i øvrigt at vi igen har indhentet information på Badelj.
Skrevet af Bosse1983
Rodriguez er klasket sammen med resten af Wolfsburg og har ikke været i nærheden af at nå sidste sæsons niveau. Klausulen i kontrakten var dog også anslået til €22-25 mio. sidste sæson, men ingen bød sig endegyldigt til. Det er selvfølgelig en sjat for en venstre back, men som backs og wingbacks bruges i dag, er det vel lidt mere forståelig. Allofs insinuerede at den var dato-fastsat, men spilleren har 2 år igen på kontrakten og signalerer han ikke kommer til at forlænge. Hvis Rodriguez´ form fortsætter den nedadgående kurve gør prisen det nok også, og man risikerer at brænde inde med ham. Jeg forstår ikke helt at man ikke venter til vinduet for alvor åbner, men jeg forstår godt man lytter til tilbud der ligger omkring klausulen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af OC
Har han ikke spillet primært i midterforsvaret i indeværende sæson pga. skader?

Jeg holder fast i, at man skyder papegøjen til den pris. Det er intet i det nuværende transferklima.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Joh eller ved ikke om det var grundet skader. Mener det var under konceptløse Isnaël han pludselig skulle spille en af markeringerne i et 3-mands forsvar. Ingen succes i det.

Som nævnt tidligere har han dog været i høj kurs, og for Milans vedkommende, kan man håbe at han trænger til nye omgivelser for igen at finde niveauet.

Faldet i pris er ganske naturligt i og med Wolfsburg har lidt noget af en deroute.
Skrevet af Bishop
På Twitter er der godt gang i rygterne om at Montella vil prøve en 3-5-2 af mod Atalanta. Særligt en bruger herinde vil nok hilse forsøget velkommen.

Personligt så er jeg slet ikke så afvisende som tidligere, man må jo reflektere og revurdere fra tid til anden. Og set over hele sæsonen så tegner der sig et billede at 4-3-3 måske ikke er den rigtige vej at gå. Men det er også noget af et sats og kan få Montella til at se yderst usikker ud, hvis spillet kommer til at blive noget med 11 hovedløse kyllinger der render forvirret rundt, så kan det i den grad give bagslag.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, det ser sådan ud. Tidligere har han haft succes med det i Fiorentina. Modsat var det ikke kønt i Sampdoria.

Umiddelbart ser det ud til at Kucka og Vangioni skal tage sig af wingbacks. Ikke ukendte roller for nogen af dem.

Men enig i at der skal være en synlig struktur og organisation, så han ikke fremstår i vildrede.

Personligt vil jeg hade det...
Skrevet af Lentini
Sky Sports er i øvrigt hoppet med på Pedullas breaking i går med Ricardo Rodriguez.

18mio€ + div. bonus-ordninger i købssum.
3mio€ netto-løn til Rodriguez + bonus.

Wolfsburg har nogle kampe i bunden af Bundesligaen, de gerne vil have overstået inden man officielt melder ud. Dog skulle man i starten af næste uge, mødes med Milan for at få de sidste detaljer på plads omkring handlen.

Antager vi at alt går som det skal, har vi i hvert fald fundet en afløser for De Sciglio, som var en problematik som opstod, ikke helt uventet.
annonce
0