Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Og lad i øvrigt bare Roma rende med Badelj. At vi skulle hente ham, ville nødvendigvis betyde at vi ville smide Locatelli afsted på lån. Det vil være en fiasko.
Skrevet af Rossoneri
Og bare lige for at sætte €80m for Belotti i relief, så siges det at Chelsea har budt €64m for Verratti.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det kunne tyde på at der er chance for at du kunne få en af dine ønsker / forudsigelser opfyldt.
Alfredo Pedulla mener i hvert fald at vide at vi skulle have fået Luan tilbudt.
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Ang. stadion så kan en så voldsom forøgelse vel ikke ske på San Siro? Det vil særligt kræve betydelig udvidelse af VIP-områder, der typisk giver den store forskel. Derudover vil det være nødvendigt at eje stadion selv. Det ville være to, for at sige det mildt, markante manøvrer.

I Milano for ikke længe siden snakkede jeg med en lokal Milan-fan, der var overbevist om at man var ved at se på byggegrund.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Ja – jeg så godt at Pedulla nævnte, Luan var blevet tilbudt os. Men jeg tør slet ikke tænke på den mængde af spillere, som uden tvivl er blevet tilbudt til Mirabelli. Jeg kan dog godt lide ham og hans lidt flashy stil. Så jeg lever i det spinkle håb, der er. Han vil dog være en god tilføjelse i mine øjne, fordi han tilbyder en enorm alsidighed udover at han kan fås relativt billig, ca. 10-15mio€ pga. kontraktudløb om et års tid.

Jeg er desuden med på din vogn omkring Rodrigo Caio, som toppede min liste foran de Vrij og Musacchio. Og igen bygger jeg det på noget æstetisk pjat, dog kombineret med hans evner og ikke mindst hans hurtighed.

Jeg er dog ikke med på din Suso-vogn. Helt enkelt mener jeg ikke han er kløgtig nok til at agere bare en 50%er David Silva. Imo er David Silva ufattelig intelligent, på en måde Suso end ikke er tæt på, og samtidig er Suso meget mere individuel i sit spil. Desuden begynder han også at blive en sten i skoen – han har spillet én god sæson, så er det imo lige grådigt nok med hans krav. Manden er ikke uerstattelig, så bliver ham og hans far ved med at lege storfyrster, kan han for min skyld fise af til Atlético Madrid hvis det er det han vil.

Studsede også over Fassones kommentarer omkring stadion. Han ved dog hvad han taler om, fordi han var en af de personer som satte første spadestik til JS, og arbejdet med bureaukrati. Men hvis vi skal op i den størrelsesorden han snakker om, kræver det enten at vi køber San Siro, hvilket jeg ikke har fantasi til. Det bunder i fjolset Sala, og at det er relativt omfattende at skulle opgradere San Siro. Anden mulighed er at bygge eget stadion, og det er jo en hurdle i sig selv med vanvittigt pludseligt opskruede priser på interessante byggegrunde, og alt det andet bureaukratiske juridiske vrøvl med bystyret.

Fordelen for Udine, Juventus og nu senest i Bergamo, har været at man har bygget(kommer til at bygge i Bergamo) på samme grund hvor Friuli, Delle Alpi og nu Atleti d’Azurri står. Det virker som om det har været en del ”lettere”, hvorimod Firenze og Rom har været cases hvor man har mødt enorm modstand, fordi beliggenheden af stadion har ædnret sig, hvor romerne også måtte cutte flere dele af deres planer, fordi man pludselig fandt sympati for en gammel støvet travbane bl.a., som er faldefærdig.

Og bare for kommentarens skyld, er jeg stor fan af Belotti, men hjernen siger at Morata vil være det rigtige valg i kabalen. Hvis han vel og mærke er til at komme i nærheden af.

Nu kan jeg læse at Sevilla kan købe Jovetic for 13mio€. Det ville næsten være værd at give det et forsøg, selvom bysbørnene formentlig sætter hælene i.
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Ja, man skulle umiddelbart tænke at det betyder en afsked med San Siro.
Man kunne dog også forestille sig at både vi og Inter ville lægge pres på bystyret for st overtage stadion.

Nøglen er i hvert et ejerskab over stadion (uanfægtet hvilket), fremfor leje som idag.
Skrevet af Lentini
@ Bisp

Tror du ikke de manglende offentliggørelser hænger sammen med de pgl klubbers nuværende situation?

Wolfsburg har en deadmatch mod en direkte konkurrent, HSV, for at undgå playoff pladsen i Bundesligaen.

Villarreal ligger som 5er i La Liga inden sidste spillerunde, dog kun med et point ned til de to baskerklubber, Athletic og Sociedad i kampen om kval til Europa.

Atalanta har været nær deres sensation med kval til Europa. Vi kan da i øvrigt sende Niang dertil hvis det er. Gasperini er enorm fan af Niang og de må efterhånden også have lidt bugnende lommer med deres enorme salg af Caldara, Gagliardini og nu Kessié.

Jeg tror de pgl klubber er i en situation hvor de gerne vil undgå mest mulig uro, og derfor holder man lidt igen på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Pirlo21
Nå, her er mit bud på spillere jeg syntes vi burde overveje at skille os af med.

Bacca minimum 20 mio euro
De Sciglio selvom han kun har et år tilbage så er han en ombejlet gut, omkring de 13-15 mio euro.
Niang, har gjort det fint i Watford og startede godt for os. Ung, stærk og arbejder hårdt omkring de 15 mio euro.
Lapadula, 5-10 mio euro.
Poli, næsten intet.
Vangioni maks 4 mio euro.
Sosa, det vi skylder på ham.
Antonelli, maks 3 mio euro
Kucka, kommer der et godt bud 7-10 mio euro.
Honda free transfer
Gomez det vi skylder.

Jeg siger ikke vi skal sælge alle, personligt have jeg ikke noget imod at beholde Antonelli som backup.. men Montella virker ikke til at have fidus til ham.
Kucka er heller ikke en dårlig bredde spiller at have, det samme gælder Sosa. Igen afhænger det meget om hvad vi henter ind. Det er vigtigt for mig at vores unge spillere får chancen. Hellere satse på Locatelli og Berto fremfor Sosa..

Henter vi Kessie, Rodriguez, vil det være en super start på det nye Milan hold :-)
Spændende at se hvad der kommer til at ske!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Meget enig med dig.
Antonelli ser jeg dog også gerne at vi beholder. Hvis vi antager at det hedder tre mand i bagkæden og (endnu) mere offensive backs, synes jeg faktisk at Antonelli passer fint på beskrivelsen. Dertil har vi et solidt talent i form af Felicioli - det giver god dækning på pladsen.

Det samme gælder med Sosa. Fordelen ved ham er at han (ligesom Montolivo) dækker to pladser - regista og en kreativ mezalla.

Resten skal bare afsted. Jeg ser i den forbindelse også at Deulofeu og Ocampos forlader os. Pasalic tror jeg man vil gøre en solid indsats for at beholde.

Jeg synes i øvrigt også at man kunne overveje at sende Zapata afsted og give plads til et talent (Sportelli måske).

I samme åndredræt ser jeg også gerne Gabbia blive en del af førsteholdet. Dels fordi han er rigtigt spændende og igen fordi han dækker flere pladser.
Han kan både spille "på kanten" i et tre-mands forsvar og har senest gjort det rigtigt godt som dynamisk mezalla.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis vi kan sende Niang for nogle af deres talenter ville det da være fantastisk.
Skrevet af Lentini
Jeg forstår ikke hvis man skiller sig af med Antonelli. Han er en god Serie A-spiller, som tilbyder en vis erfaring og ikke mindst tæller han som hjemmeavlet. Det skal man også lige holde sig for øje, når en anden hjemmeavlet, De Sciglio, er på vej ud af døren. Vangioni er bare en argentinsk kopi af Antonelli, så objektivt set er det ham som må forlade skuden.

Mirabelli og Fassone er i øvrigt igang med en lettere reorganisering af den sportslige sektor. Det har afstedkommet en fyring af Bianchessi som var ansvarlig for scouting af helt unge ungdomsspillere og med ham ud fulgte to andre. Arbejdsmiljøet mellem Galli og Bianchessi skulle i øvrigt ikke have været så godt, så på sin vis er det fin nok med en afklaring på den front.

Bianchessi skal nok finde arbejde i og med det var ham som var den ansvarlige for tilgangen af Donnarumma og Locatelli i en meget ung alder.

Mirabelli er yderligt igang med at organisere scoutingsektoren som mildest talt har været ladt hen til ingenting de senere år med Galliani som ansvarlig. Også det er et rigtig godt tiltag og immervæk et krav for en klub af vores størrelse. Jeg kan ikke huske navnet på den kommende chefscout, men han og Mirabelli skulle have en fælles fortid i Sunderland.
Skrevet af Lentini
Giuseppe Riso var desuden igen på besøg igår på Casa Milan. Det sætter igen gang i rygterne omkring Papu Gomez som er en del af hans klientel. Riso er dog yderligere ansvarlig for både Petagna og Zanellato.

Milan har, som tidligere nævnt, krav på 50% af et eventuel salg af Petagna denne sommer. 30% ved næste sommer. Jeg ved ikke om det kunne være muligt at give afkald på de klausuler imod at få en prisreduktion på Papu.

I Zanellatos case træder han ind som fuldbyrdet medlem i seniortruppen efter at have trænet med en hel del denne sæson. Så er det op til Montella at vurdere om han kan indgå i den kommende sæsons trup eller skal på udlån.

Der er også begyndt at komme bud efter nogle af unge spillere. Torino fisker efter information på Mattia Gabbia. Derudover er både Brescia og Pescara interesseret i at låne Cutrone i den kommende sæson. Nyoprykket SPAL har kikkerten rettet mod Plizzari.

Cutrone og Plizzari skal dog gerne have forlænget deres aftaler denne sommer da de har udløb i 2018. I Cutrones tilfælde ville jeg sende ham til Pescara og Zeman.

I Plizzaris tilfælde ville jeg være varsom fordi vi selv ikke vader i målmænd. Yderligere er det endnu uklart om Alex Meret tager endnu en sæson i SPAL på lån. Hvis han gør det vil det være fjoget at sende ham til SPAL for at agere andetvalg når han kan være det i Milan.
Skrevet af Lentini
En eller anden italiensk mellemmand, som har med Aubameyang, at gøre var desuden også på visit. 29år gammel med en 12mio EUR nettoløn som krav til en transfersum på 70mio EUR. Jeg håber de sendte ham en stor fuckyoufinger på vej ud og foreslog ham at Aubameyang kigger mod Kina.. Han er næsten dobbelt så dyr i løn ift Morata og fem år ældre. Og vel tre gange så dyr i løn som Belotti evt vil blive.

Lad det bare blive ved informationsveksling.

Ift trupssammensætningen er den største hurdle at få midtbanen til at gå op imo.
Skrevet af Martinovic
Aubameyang er 27 år en lille måneds tid endnu, men den løn er han bestemt ikke værd.

Håber stadig på Belotti, hvis klubben vil betale så mange penge for en angriber.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ah ja, my mistake.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg må indrømme at jeg synes midtbanen i langt højere grad giver mening end angrebet.
Som jeg ser det, kunne vi egentlig (forudsat at Kessie er på plads) ret let lukke den "sag".

DM: Montolivo, Locatelli, Sosa
VM: Bonaventura, Bertolacci, Montolivo, Sosa, (Zanellato)
HM: Kessie, Pasalic / Kucka, (Gabbia)

Jeg tvivler i den forbindelse på at Chelsea skulle gøre store krumspring for at modsætte sig et salg af kroaten. Skulle det blive et problem, kunne vi beholde Kucka som backup.

Jeg ved så ikke om du til midtbanen medregner wingbacks, i tilfælde vi spiller med tre mand i backkæden (?). Men her mener jeg så også at vi er meget godt dækket ind (igen forudsat at vi får papir på Rodriguez).

VWB: Rodriguez, Antonelli, (Felicioli)
HWB: Abate, Calabria, (Bellanova)

Tager vi derimod angrebet, kan vi stå i den "voldsomme" situation at ingen af de nuværende spillere er der når det kommende transfervindue lukker. Det er ikke overvejende sandsynligt, omend heller ikke utænkeligt.

Jeg ser det som sikkert at Deulofeu og Ocampos er væk. Det samme gør sig selvfølgelig gældende med Honda.

Det ville også være en overraskelse af de større, hvis ikke Bacca fandt sig en ny arbejdsgiver.

Som du nævner, er Cutrone et bud på en spiller der skal lånes ud - omend jeg selv håber han bliver og får chancer hist og her.

Lapadula kunne også nemt være på vej væk. De fleste vil nok være enige om at han bare ikke besidder formatet til at spille for Milan. Navnlig ikke hvis (når) det klare mål er er Top4 (og dermed CL kval).

Og så er der Suso. Som jeg nævnte, kunne jeg egentlig godt se ham som trequartista. Jeg har også svært ved at se klubben aktivt søge at sælge ham.
Men, der er bestemt også en sandhed i det du nævner (og som ofte har været diskuteret) omkring hans stabilitet - eller mangel på samme.
Kommer en af de store engelske eller spanske klubber med en stor pose penge, er det ikke utænkeligt at vi bidder til bolle.

Det efterlader immervæk noget af en opgave til Mirabelli.
Også selvom man fx skulle lade Vido være en del af truppen og at Cutrone "får lov" at blive og kæmpe for sin chance.

Men uanset hvordan vi vender og drejer den (og hvad formationen bliver), ser jeg at vi skal finde to 9ere, der har kvalitet til at starte.
Det er desværre hverken let eller billigt at finde det.

Skal vi spille med to angribere, er der ligeledes behov for at finde minimum én seconda punta.
Hvis Montella tror på Suso er starteren selvfølgelig "fundet" og Papu kunne passende agere backup.

Hvis Montella vil spille med wings, vokser opgaven yderligere.
Skrevet af Lentini
Vi har i øvrigt fået ny Commercial Director, Lorenzo Giorgetti med titlen Chief Commercial Officer. Han blir ansvarlig for de kommercielle interesser og refererer direkte til Fassone. Jeg ved ikke om man kan se ham som afløseren for Lady B.

Giorgetti kommer fra en stilling som Commercial Director ved Rcs Sport. Hans spæde skridt trådte han ved Gianni Versace. Siden hen tog han jobbet som Retail & Licensing manager for den olympiske komité frem mod vinter OL i Torino 06, hvor man skabte den største indtjening nogensinde.

Så lad os håbe at han blir en succes. Han får nok at arbejde med, hr. Giorgetti.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er meget positivt, at baglandet styrkes med nye ansigter. Klubben har i mange år kørt i den samme rille, og der er behov for fornyelse.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Napoli foran hjemme.

Så er det bare at holde og at vi snupper tre point imorgen.
Det må satme ikke gå galt!
Skrevet af Martinovic
Hvis vi bliver nr. seks. Hvor tidligt i kvalifikationen indtræder vi så?
Mojn do!
annonce
0