Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Hvis Thauvin er et alternativt til noget, er det antageligvis Dølle, men det anses Keita måske også som. Thauvin er den klassiske franske elegantier, lidt af samme model som Nasri, Ben Arfa, Valbuena og lignende. Han har haft en fin sæson i Marseille, og er vel modnet efter det sløje skifte til Newcastle, men jeg ser ham ikke som en spiller der løfter det store uden for Frankrigs grænser. Jeg tror heller ikke Marseille, som er i færd med at bygge op med pengemænd i ryggen, har tænkt sig at slippe ham. Han bliver sikkert dyr i forhold til at være en lottokupon.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Great Milan
paolomaldini

"Så du kampen? Gult kort for film, hvor der efter min mening klart var straffespark. Burde have fået et straffespark mere."

Jeg synes han går for meget efter det. Manden har lige for inden fået et gult kort, derfor burde han lige tænke sig lidt om. I øvrigt forsøgte han også at få et straffespark tidligere i kampen. Bemærk at Keita heller ikke brokker sig efter det andet gule kort. Synes det er helt på sin plads, at der bliver slået hårdt ned på skuespil. Det er alt for sjældent man ser, at dommerne rent faktisk straffer spillerne for skuespil.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
https://www.youtube.com/watch?v=bOjayQHbNI0

Det kunne ellers godt ligne et benspænd.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvis det er skuespil så skal der godt nok meget til at få et straffespark.

Keitas røde kort var helt væk og det røde kort til Lulic var også meget hårdt. Dommeren alene havde så stor indflydelse på kampen at jeg tror det havde været en hel anden kamp med en anden dommer.

Men for at være helt ærlig så er jeg sgu blevet vant til at se dommerne kneppe Lazio hårdt, det er langt fra første gang i den her sæson..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Great Milan
Der skulle ellers ikke ret meget til, at Lazio fik straffespark ved 1-0. Det var da mega tyndt.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke enig. Klodset straffespark af Murillo. Han er ikke i nærheden af bolden.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Det er da ikke et tyndt straffespark, det er klokkeklart? Felipe er forbi sin modstander som falder og på den måde tager Felipe med sig i faldet. Kan godt være det ikke var med vilje, men da et klart straffespark?

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
Det gule kort er helt væk, men om der er straffe kan godt diskuteres, da Keita ingenlunde har bolden under kontrol.

Lulic andet gule kort er helt korrekt. Han kommer alt, alt, alt for sent. Hans første er i øvrigt også helt i orden, så det er jo bare to dumme gule kort, der gav ét virkelig dumt rødt kort.

Dommeren fejlede ved Keita´s andet gule kort - og det var vist det.

EDIT: Det første straffespark er helt i korrekt dømt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Synes Murillo mister balancen efter en kropskontrakt med Lazio spilleren, hvilket gør at han falder. Lazio spilleren falder så derpå. Synes altså der skal mere til. Men det handler jo om, hvad dommeren ser. Han må trods alt være den mand, der står bedst placeret i begge tilfælde. Straffespark kan nærmest altid diskuteres. Især når man ser det på video og fra en bestemt vinkel.

Måske Keita taber på hans tidligere "bedrifter"? Manden ligger sikkert ikke på den pæneste liste over angribere hvad angår fair/unfair spillestil. Dette er i sig selv også et handicap set fra klubbens side.

Nå men der er dømt... videre..
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Mirabelli og Fassone er i øjeblikket i Rom. Der spekuleres i, at man skal have et møde med agenten til Biglia.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Biglia er dygtig, men han bliver 32 til januar. Lazio vil sikkert have 20-25 mio. euro for ham, og det er han ikke værd.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Man kan ikke forlange 20 millioner for en spiller på 31 år i Serie A. Prisen vil højst sandsynligt ligge i omegnen af 15 mil. Det vil være en rigtig god handel, hvis det kan lade sig gøre. Lazio vil dog sikkert ikke af med deres anfører. Men ham og De Vrij i en pakkeløsning ville jeg da ikke sige nej til.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
I øvrigt så går snakken om en byttehandel mellem Lapadula og Simeone igen. Det ville da være en ren win win for Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det er svært at få øje på logikken i at hente en spiller som Biglia (eller Badelj for den sags skyld).
Vi har i forvejen et af landets største talenter på pladsen, sammen med Montolivo og Sosa.

Hvis det betyder at Montella vil sende Locatelli på lån et sted, bør han skydes en kugle for panden.
Skrevet af Great Milan
"Hvis det betyder at Montella vil sende Locatelli på lån et sted, bør han skydes en kugle for panden."

Så må du se at få anskaffet dig en gun. Montella ser ikke det samme i Locatelli, som vi andre ser, åbenbart. Montolivo er jo en tegning sammenlignet med Biglia, og Sosa har Montella heller ikke den store fidus til.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Det ved jeg nu ikke helt.
Jeg hæfter mig ved at Locatelli har været foretrukket over fx Sosa i store dele af sæsonen.

Jeg mangler egentlig også stadig at se at vi rent faktisk er på udkig efter en ny 6er. Badeljs agent har selv udtalt at Milan synes at have kølnet interessen siden de nye ejere er kommet til.
Det kunne tyde på at Montella ikke har tænkt sig at ændre på bemandingen på denne plads.

Montolivo skal lige i gang, men jeg mener at han besidder en vigtig egenskab (som han passende kunne lære Locatelli). Han er en rigtig playmaker. Orienterer sig ift spillet, dirigerer sine medspillere og forstår hvornår der skal holdes i bolden og hvornår den skal slås langt.

Man kan så diskutere kvaliteten i hans aktioner, men jeg synes stadig han har en rolle at spille.

Sosas afgang ville jeg egentlig ikke begræde, men med alle de ændringer der kommer i truppen, synes jeg egentlig det er fint at give ham næste sæson med.
Det bliver givetvis med masser af tid på bænken, men jeg mener han kan gå ind og være en hæderlig backup til de "mindre" kampe.

Alt dette sagt, så ville et besøg i Rom, i hvert fald i min bog, i højere grad pege mod en dialog omkring De Vrij og/eller Keita.
Skrevet af Lentini
Jeg undrer mig sgu over både Biglia og Conti.

Nu kan det være at man "bare" henter information, selvom der nok er lidt mere i det siden man finder lejlighed til at flyve til Rom.

Skulle man fiske Biglia vil man pludselig stå med Biglia, Montolivo, Locatelli, Kessie og Sosa. Det giver kun mening i min verden hvis Montella vil vende trekanten og spiller med en 10er fordi så skaber du også positionen hvori Sosa havde stor succes i Besiktas.

Ydermere har man så skabt en naturligt hierarki på midtbanen centralt med de garvede samt up-and-coming. Selv Kucka blir dog klemt i ligningen.

Så har man måske skabt grundlag for en 3-5-2 og populært kaldet, 4-2-3-1 idet Conti planlægges at dække hele højrekanten.

Måske en mening med galskaben selvom jeg frygter lidt for Calabria i sådan en mellemregning.

Og hvor skal Jack så være? 10eren? Jeg håber i så fald ikke at han fastlåses for meget i rollen.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg har faktisk ændret syn på et potentielt køb af Conti.

Abate har en (desværre) kontinuerlig historie med mange skader (misset 46 kampe de seneste fire sæsoner).
Jeg pegede selv på Bellanova som tredjevalg den anden dag, men den vil jeg gerne have lov at slå bak på. Han har selvsagt ikke niveauet til at gå ind i kampe endnu.

Med en ekstra turnering at "bekymre" sig om og en Abate der skal passes lidt på, tror jeg egentlig at der kunne blive godt med spilletid til alle tre.

Biglia ser jeg kun give mening, hvis vi, som minimum, skiller os af med Sosa. Dermed er vi tilbage med tre mand til 6eren, med Montolivo der også kan bruges som 8er (i hvert fald hvis man skal følge Montellas tidligere ageren).

Jeg er stadig også lunken på rygtet generelt. Ikke mindst fordi det ikke er en uge siden at Lazio meldte ud at de var enige med spilleren om en "livstidskontrakt".
Synes også at se at det "kun" er Sky der kommer med rygtet.

Jeg synes stadig det virker mere sandsynligt at der skal snakkes om de Vrij eller Keita.

Jeg tror godt at Montella kunne finde på at vende midtbanen - men ikke som udgangspunkt. Et køb af Biglia ville vel heller ikke give meget mening i det lys. Biglia er en typisk dyb playmaker og, som jeg ser det, ikke synderligt oplagt til en to-mands midtbane.

Og som du siger - hvad så med Jack? Jeg vil i hvert fald langt hellere se ham som 8er. Han er væsentligt bedre med et lidt dybere udgangspunkt.


Skrevet af Great Milan
Sosa er langt bedre fremme på banen end han er som 6´er, men det har Montella heller ikke fattet. Selvom manden stod for et hav af assist i Besiktas. Jeg begriber ikke, at man kigger på en spiller, og kan se, hvor han spiller, og hvor han gør det fremragende (hos Besiktas), så vælger man at sætte ham på en anden plads længere nede på banen, hvor han tidligere har floppet.

Det svarer til at købe et to plans hus, hvor man har til hensigt at nyde den flotte udsigt fra øverste etage, men alligevel stiller man sig i nederste etage og "nyder udsigten". Total idioti. Sådan er det jo, når man ikke har den store forstand.

Næste gang kan han købe Belotti og sætte ham til at spille 10´er bag Lapadula.

Montella: Sosa, hvor på banen er du bedst?

Sosa: Det er jeg lige bag frontangriberen som en hængende angriber eller en 10´er. Her er min force at fodre angriberen med en masse assist.

Montella: Nå, okay. Jamen så skal du da spille 6´er.

Sosa: Øhh... javel.
Grande Milan!
annonce
0