Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@jensriis
Omkring Belotti, ligger der i den antagelse (som Foggy også nævner i sit indlæg) at vi sender spillere den anden vej.
Mihajlovic er en kendt fan af både Kucka og Niang og jeg tror det vil være muligt at strikke en handel sammen på baggrund af det.

Overordnet set, anser jeg det som muligt at Milan bruger en nettosum på €150mio på transfers. For et par dage siden ville jeg have tænkt at det var lidt mindre, men det synes at der for alvor bliver gravet dybt i pengekassen.
I det regnestykke skal man også indregne at det ikke nødvendigvis er beløb der bruges her og nu.
Eksempelvis er der tale om at Kessie-handlen skal strikkes sammen som et to-års lån med en obligatorisk købsklausul derefter.

Men ja, det ville sgu være en trup jeg ville mene kan spille med om 3./4. pladsen.

Jeg har i øvrigt forudsat at man spiller 3-5-2.
Skrevet af Mumleren
Papu, Keita, Biglia og muligvis Conti koster nok væsentligt mere end anførte, i det nuværende marked - og det er nok utopi at både Atalanta og Lazio sælger 2 hhv 3 profiler til Milan på én gang.

Men meget sjovt tankeeksperiment - og ikke helt vanvittigt urealistisk :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lentini
Keita og Biglia har et år tilbage af deres kontrakt. Der er trods alt grænser for hvad klubberne vil gå med til ift Lotitos vanvittige markedspriser.

Ift Atalanta ville de sælge til Chievo hvis de gav dem de penge de forlangte, skarp optegnet. De er slet ikke i samme lag i fødekæden, hvor de sportsligt eller økonomisk er i en liga med den subtop de har forvildet sig ind i denne sæson. Hvis min hukommelse ikke slår fejl er Papu Gomez lønkongen i Bergamo med 1mio netto i året. Det er en reservelønning i den nu tidligere Milan-ledelse.
Skrevet af Özil
Hvorfor lejer Milan ikke Zouma fra Chelsea i næste sæson?? Han vil passe ind og være en klar forbedring.
Chat shit get banned
Skrevet af Great Milan
Ôzil

"Hvorfor lejer Milan ikke Zouma fra Chelsea i næste sæson?? Han vil passe ind og være en klar forbedring."

Fuldstændig enig. I øvrigt er Zouma ikke den eneste. Der er flere spillere, der ikke får spilletid i deres respektive klubber. Der er også mange spillere, der er uden kontrakt her til sommer, men dem ser Montella ikke. Han ser kun spillere som Rodriguez, der er reserve spiller for Wolfsburg, som måske rykker ud af Bundesligaen. Det giver også meget mening, at man henter en spiller, der ikke engang kan slå sig fast hos nedrykningskandidaterne fra Tyskland. I øvrigt koster denne mand 18 mil Euro. Det er dælme ikke så lidt.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Blandt fans tales der hver sommer om store transfers, hvor flere spillere inkluderes i handlen. Men den slags handler bliver stort set aldrig til noget, og det har jeg også svært ved at se ske i Belotti´s tilfælde. Mon ikke Torino, som alle andre klubber, vil lave en ren handel.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Enig, Gusten.

Det er sjældent det realiseres.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror ikke, at Cairo tør sige nej, hvis en klub smider 60-80 mio. euro på bordet. Han kan ende som Immobile, der havde én god sæson og pludselig blev spået til at være et hit.

Ender Belotti med en dårlig sæson i 2017/18 med 10 sæsonmål eller en længerevarende knæskade, så er der ingen, der tilnærmelsesvis vil byde de penge for ham.

Nogen gange er mindre klubber nødt til at sælge, mens spilleren er varm.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Musacchio har bestået lægetjekket. Velkommen til Milan. Godkendt køb!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
De Sciglio har i øvrigt været til møde her til aften med sine to agenter.

Sky mener han har bedt om at blive solgt. Milannews refererer dog til en mere overordnet snak. Jeg tror Sky har ramt koen lige i røven på den.

Det andet ville også bare være træls med en halen frem og tilbage. Tag en beslutning, cut your losses og lad os komme videre.
Skrevet af Lentini
Det ligner i øvrigt vi får en lille trænerrokade i serien. Sky Sports mener at vide Di Francesco tager over i Roma. Så må Spalletti næsten sidde sig i det varme nabosæde. Hurtig konklusion; den rokade kommer Inter bedst ud af. Han har evnerne og desuden karakteren til at sætte sig tungt på posten i Inter. Med Sabatini i folden cementeres det yderligere. Så kan Ausilio handle spillere - det virker næsten også som det eneste han dur til efterhånden.

Di Francesco... Tsk tsk..
Skrevet af Great Milan
Roma kommer til at floppe for vildt med brille-modellen. Utroligt hvad man ser i ham klovnen. Passer slet ikke ind hos Roma.
Grande Milan!
Skrevet af Daniel Nielsen
http://en.as.com/en/2017/05/23/album/1495540833_532378.html

Mateo Musacchio på årets hold i La Liga ifølge AS. Der er også andre medier, som ikke har ham på, men det vidner alligevel om en spiller med store kvaliteter - han er trods valgt foran mange andre klassespillere!

I min verden ville det være en kæmpe forstærkning til Milan, trods spillerens skadeshistorik.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Mumleren
Musacchio er en super transfer, hvis prisen ellers er så fornuftig som de fleste medier melder.
Den har også da vist været undervejs længe, eller hvad?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Great Milan
Jep, den har været under vejs længe på grund af alt den tumult omkring overtagelsen af kineserne. Men nu er den endelig på plads, og jeg glæder mig til at se ham i aktion i Milan trøjen. Den klær´ ham ;)
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/103051/milan-pole-morata

Øv. Jeg vil hellere have Belotti, hvis vi alligevel er oppe og punge den slags penge ud. Jeg er ikke fan af Morata. Han er boksspiller og ikke særlig god med bolden.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
"Øv. Jeg vil hellere have Belotti, hvis vi alligevel er oppe og punge den slags penge ud. Jeg er ikke fan af Morata. Han er boksspiller og ikke særlig god med bolden."

Lige mine ord. Han er en bold mongol. Kan nærmest intet på egen hånd. Når man alligevel er oppe at snakke så store beløb, så er der bedre boldbegavede spillere end Morata. Håber dette kun er en "vi lader som om vi vil have Morata, og på den måde presser vi Torino ud i en handel". Lidt ligesom Juventus gjorde mod os forleden med Keita. Og vupti røg vi med begge ben i Juve´s taktik - nemlig at få os til at smide penge på dårligere spillere.

Igen... hvor bunder denne henne? Montella som ikke kan finde ud af at udpege de rigtige profiler. Manden har ingen forstand på begavede fodboldspillere.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Syns du skal sende en ansøgning til Casa Milan med ATT til Mirabelli. Så der kan komme styr på de håbløsheder der sker i Milan. Han er igang med reorganiseringen af det sportslige setup. Så det er med at slå til nu.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Belotti har fødselsdag den 20. December 1993.

PLEASE SIGN HAM!
Skrevet af Gustenv@rius
"Han er boksspiller og ikke særlig god med bolden."

"Han er en bold mongol. Kan nærmest intet på egen hånd."

Ofte er det en god idé at se spillere regelmæssigt inden man udtaler sig om deres evner. Ovenstående er jo helt håbløst.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0