Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Er Perin ikke for smadret? Syns godt nok han har trukket sig nogle skader de senere år hvorfor han er strandet i Genoa.

Det kommer vel an på hvordan Montella vil spille, Fossa. Mati er dog nok væk.

Rino ser i øvrigt ud til at være på vej tilbage til Milan. Som cheftræner for vores Primavera. Jeg gad virkelig godt se en træningsseance under Rino. Jeg har lidt svært ved at forestille mig det..
Skrevet af Fossa dei Leoni
De Lgijt var en katastrofe for Holland mod Bulgarien. Nu tvivler jeg stærkt på, om han kommer, men nu har jeg en forkærlighed til hollandske spiller, og hvis prisen skulle være fornuftig, kunne det da blive spændende.


Af Poli, Kucka, Mati og Sosa ville jeg helst beholde Mati. Synes faktisk han har leveret ganske respektable indhop med skader i mente.
Skrevet af Great Milan
Glædelig nyhed: Bonaventura har genoptaget træningen efter 4 måneder på sidelinjen. Glæder mig godt nok meget til at se ham spille for os igen. Han har været savnet den gode Bonaventura.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Tyder på det bliver Morata og så til den vanvittige løn af 7,5 mio. euro pr. år.

Det er en om´er, Fassone.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Haha, Foggy. Du er simpelthen så sønderjysk som man kan blive når det angår penge - kig lige tilbage på dine seneste mange indlæg angående priser. Ikke én gang syns du prisen er okay, alle er overbetalte. Det minder mig sgu om min den gamle når han en sjældent gang handler ind, og beklager sig over de vanvittige priser Føtex kræver nu om dage.

Jeg gad godt se dig stå og duellere med en sælger på Vorbasse marked på kroneniveau. Tror det kunne være underholdende :)
Skrevet af MILANMILAN
Haha! Troede det var nordjyder der var kendt for den slags. Jeg havde fornylig en lang diskussion med en B&O sælger fra Frederikshavn over 20% på et par høretelefoner, som jeg var blevet lovet. De længder folk vil gå for knapt 500,- dkr. :|

Men jeg giver dog Foggy ret mht. Morata. 40-45 burde være rigeligt, og lønnen burde aldrig overstige 5 mio euro. Men det er vel prisen man betaler når man ikke er blandt de mest attraktive som klub.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Hehe, jeg er jo selv sønderjyde så jeg kender udemærket til den stramme fornemmelse man får i kroppen når der blir for meget "københavnerpriser" over det.

Priserne i fodbold er bare blevet latterlige fordi der er kommet så ekstremt mange penge i fodbold. Særligt angriberpriserne er skudt helt af. Men det handler nok også om den kommercielle værdi er større ved angribere fremfor andre positioner på banen. Derfor syns jeg tit man ser en angriber som har en reel værdi der ganges med to.

Jeg tror så heller ikke FIFAs slækken på agentlicenser og krav hjælper særlig meget fordi der nu er flere agenter og mellemmænd, involveret i én handel, som allesammen skal betales en x sum af købssummen.
Skrevet af Lentini
Ift Morata køber jeg dog ikke GDS´ historie, fordi vi snakker lige op til CL-finalen som Madrid dog kommer til at tabe. Men at Morata allerede skulle have givet sit ja på nuværende tidspunkt inden sæsonen er helt færdig, virker bare besynderligt.
Skrevet af pinturicchio
Mener Morata sidste år udtalte, at han ikke ville skifte til Napoli (de var interesseret i sommers) af respekt for Juventus.
Det in mente, er det så realistisk med et skifte til Milan?

Tingene ændrer sig selvfølgelig i fodbold, og det kan også være, det kun var i sommers, han mente, da han han lige havde foretaget sit skifte.
Skrevet af Great Milan
Det er meget simpelt. Morata VIL til Chelsea. Chelsea vil IKKE give den pris, Real forlanger. Milan VIL give den pris, Real forlanger. Real VIL naturligvis helst sælge til højeste bud - Milan.

Jeg fatter simpelthen ikke, at man vil give en spiller som ham 7,5 mil Euro i løn! Ordet hjernedød er i bogstaveligste forstand det mildeste ord jeg kan komme på i dette sammenhæng.

Det jeg frygtede mest, da kineserne ville komme til?

Jeg var aldrig i tvivl om, at vi ville komme til mange penge med kineserne. Men jeg frygtede mere end noget andet, at vi ikke ville kunne finde ud af at bruge dem fornuftigt. Som det ser ud nu, så sker netop dét, jeg frygtede. Fy for satan hvor er vi dårlige købmænd!

Jeg er rasende, og hvis den handel går igennem, bliver jeg det endnu mere.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Haha. Ved sgu ikke om det er fordi, at jeg er sønderjyde.

Som MILANMILAN skriver, så virker 40-45 mio. euro mere fair. Det er trods alt 300-350 mio. kr. for en angriber, der hovedsageligt har været reserve i sin karriere.

Desuden synes jeg, at lønnen er langt værre. De senere år er klubben kommet ned på et fornuftigt leje mht. løn, og 7,5 mio. euro sprænger alle de rammer. Max 5 mio. euro som den højest betalte i klubben.

Jeg håber stadig, det er spin, og vi ender med Belotti. Mest af alt fordi jeg bedre kan lide ham som type, og så er han italiener.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ pinturicchio

Ja, det udtalte Morata, ganske rigtigt. Så kan man jo spørge sig selv om Milan var med i den ligning, han gjorde dengang.

Jeg finder det lettere uinteressant hvad Morata udtalte sidste sommer, fordi jeg synes at historien viser, med den nye generation af spillere, at der er så meget mediespind, crowdpleasing og dobbeltmorale på politikerniveau involveret, at jeg sjældent tager større notits af det. Etikken og moralen, som man tidligere oplevede ved bl.a. Paolo Maldini findes ikke længere, eller i meget sjældne tilfælde.

Jeg vil se handling - og nu har vi jo selv en situation i Milan, hvor Gigio Donnarumma har svinget sig op på den store klinge med sin retorik. Den skal så bevises nu, om den holder. Eller fordoblingen i løn ved fx. et skifte til Manchester City vægtes højere. Jeg er ligeglad med Raiola i den henseende, fordi til syvende og sidst handler det om et valg, der skal foretages af Donnarumma uagtet hvilken rådgivning han får.

Morata står i en situation, hvor han vil væk fra Madrid. Chelsea har Lukaku som førsteprioritet. United har Griezmann som førsteprioritet, så er der måske Arsenal..? Who knows om de vil lægge deres lid til Giroud når Alexis er væk. Jeg tvivler. Derudover har Morata en forestående slutrunde for Spanien, som også influerer. Medierne snakker om hans kommende italienske kone som en indflydelse - jeg tror dog den er meget lille, hvis nogen overhovedet.

Der har været meget vand under broen siden hans udtalelse sidste sommer ift. Napoli.

Men som nævnt tidligere, køber jeg ikke historien med at han allerede skulle have besluttet sig. Den kommer nok lige et par uger for tidligt.
Skrevet af Milanisti
Vi har endelig fået penge og kaster dem rundt som bare fanden.. Man vil give Morata den samme løn som Higuain får i Juventus?
Er han virkelig berettiget til at få den løn - dvs. de bliver begge de bedst betalte i Serie A. Efter dem kommer De Rossi med 6,5 og Dzeko/Pjanic til 4,5.. Selv Dybala får kun 3.

Fremtid: Om 2 år vil kineserne sælge pga. det massive underskud og den store økonomiske ubalance Milan vil svømme i. Dertil følger utilfredse spillere, agenter og fans. Endnu mere kaos.

Jeg er enig med de andre. Ikke mere end 40-45 mio, som ER rimeligt - og ikke mere end 5 mio pr. år.
Skrevet af Promo
Lige en notits til Milanisti; Dybala får €7 mio. Efter forlængelsen.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Rossoneri
Jeg er helt uforstående omkring skepsissen ved en Morata handel.
Han er for det første en bedre spiller end Belotti. Langt mere komplet og har i øvrigt erfaring fra to af verdens største klubber.

Så kan vi diskutere om vi betaler €5-10M for meget for ham. I et større perspektiv, betyder det dog ikke så meget idet spillere ofte købes med betaling i rater. Læg dertil at investeringen afskrives i regnskabet.
Men lad os lige holde fast i at en pris på €60M, formentlig er €10-20M under Belottis pris.

Om vi samtidig betaler €1M "for meget" om året i løn, er igen en ringe pris for at hente en spiller af hans kaliber.

For mig at se, er han en af de bedste angribere på markedet og jeg ser det som en "no brainer" hvis vi har mulighed for at hente ham.

Det er vel også svært at pege på en spiller der vil passe bedre ind Montellas filosofi.
En frontduo med ham og Suso, giver mig allerede pæne forhåbninger for fremtiden.
Skrevet af Rossoneri
Og Gattuso tilbage!
Det bliver vel næppe større end det. Det er fandme et fedt signal fra klubben og jeg synes i den grad det peger i retning af at man søger at genfinde den kultur der engang fandtes.

Nesta sagde det meget godt i det store interview han gav den anden dag. "Hans" Milan var ikke det bedste hold rent teknisk - men det var et hold af spillere der altid var klar til at levere en toppræstation.
Det må man sige at Gattuso især var garant for.

Hovedpersonen selv, forklarer i øvrigt at han godt nok skal være ansvarlig for Primavera-truppen, men han kommer til at være "tæt" på førsteholdet også. Mon ikke der er nogen i den sportslige ledelse der har fået øje på at vi ofte har haft problemer med at finde det rette niveau fra kampens start.

Og så endda da dagen hvor min datter efter alt at dømme kommer til verden. Jeg anser det som en gestus fra den nye sportslige ledelse ;)
Skrevet af Martinovic
Milan har ikke haft succes med boksangribere siden Pippo og Crespo. Jeg forstår ikke al den optimisme. At han er mere komplet, kan jeg heller ikke nikke genkendende til.

Vi må se, hvad det ender med.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Nu ved jeg ikke hvad du betegner som en boksangriber. Det kan også være svært når du nævner Crespo og Inzaghi i samme sætning - der er jo milevid forskel på de to.

Men Morata er jo bestemt ikke en spiller der lurer i boksen. Han er enormt bevægelig og hurtig og bevæger sig tit væk fra sin oppasser. I boksen har han også en fysik der gør at han fylder noget og dermed kan være spilstation og ikke mindst skabe plads til de anden angriber og midtbanespillere i fremstød.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Hvem mener du vi skal hente til angrebet?
Skrevet af pinturicchio
@ Lentini

Jeg kan sagtens følge dig. Nyheder om spilleres udtalelser bliver mere og mere uinteressante, da der alligevel efterhånden ingen garanti er for, at de overholder det sagte.

Med en kommende slutrunde in mente vil det give fin mening for Morata at skifte. Jeg forstår ikke han er bag Benzema i køen, og det må give ham et klart hint om, at han ikke er fremtidens mand for real Madrid.

Angående hans eventuelle skifte til Milan, så er jeg som Juve-fan lidt misundelig, om end jeg synes prisen er alt for høj.
annonce
0