Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det kommer an på, hvilke forstærkninger vi ender med.

Klubbens forventninger er top4, men vi er et stykke efter Juventus, Roma og Napoli. Så der er reelt én plads at kæmpe om, og der bliver kamp om den plads mellem Milan, Inter og Lazio.

Jeg tror ikke, Atalanta kan hænge lige så godt på i næste sæson, og vi ved endnu ikke, hvad Fiorentina ender med af forstærkninger.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Lazio ligner også et hold der mister mange profiler denne sommer, hvilket naturligvis kan komme til at påvirke deres performance.

Jeg giver heller ikke modebrillen de store muligheder i Roma - jeg tror det er et kæmpe fejlsats fra deres side.

Får vi held med at hente min. de tre profiler (udover Musacchio) der er på tale (Kessie, Rodriguez og Morata) mener jeg da at vi bør spille med om 3-4. pladsen.

Spændende bliver det naturligvis hos bysbørnene, idet de har en vanvittig stærk trup på papiret. Der kommer dog givetvis både til- og afgange, men deres kinesere ligner ikke folk der har tænkt sig at komme ud af transfervinduet med en svækket trup.
Skrevet af Great Milan
Galatasaray har en kæmpe gæld, så hvis de lige pludselig disker op med 22 mil for Bacca, så er det fordi de sælger Muslera, Bruma og Sneijder. De har ingen penge at købe for. Fenerbahce i den rigeste klub i Tyrkiet. Antalyaspor, Basaksehir samt Trabzonspor har også penge at gøre med. Selv mestrene fra Besiktas har ikke mange penge ved hånden. De lejer de fleste af deres store spillere.

Efter min mening ender Bacca i spansk eller engelsk fodbold. Med mindre ledelsen går med til at leje ham ud. Det kunne jeg dog ikke forestille mig.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Der er vel intet nyt i at klubber med kæmpe gæld, bruger penge.

Personligt er jeg lige glad med hvor han ryger hen. Galatasaray, ville dog potentielt være et fint match for ham. Så må vi se om interessen er reel.

Jeg er i øvrigt begyndt at blive i tvivl om hvor mange penge vi reelt kan cashe ind på colombianeren. Det er velkendt at vi vil af med ham og det er naturligvis ikke noget der decideret presser prisen i vejret.
Jeg ville faktisk ikke bliver overrasket hvis vi accepterede et bud i nærheden af €10M hen mod slutningen af vinduet.
Skrevet af Great Milan
Hvis vi får Kessie og Biglia, har jeg svært ved at se Montolivo få spilletid på det kommende Milan hold. Jeg forventer, at vi spiller 4-3-3- næste år. Her kan jeg ikke se, der skulle blive plads til Montolivo med Kessie, Biglia og Bonaventura. Han må være tænkt som rotationsspiller, da vi også skal spille EL. Anførerbindet? Det må så være tiltænkt Donnarumma. I øvrigt fed midtbane vi får, hvis både Kessie og Biglia går i hus.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ifølge Gaol.com er det Montella, der står bag udtalelsen til Donnarumma "forlæng eller tag plads på tribunen/bænken".

Guderne må vide, om det er sandt eller falsk.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2017/05/27/35896372/-
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Goal er jo fodboldens svar på "Vi Unge". Det ligger jeg absolut ingen sandhedsværdi i.

Jeg hæfter mig ved at Raiola har været ude og dementere historien og ikke mindst at de officielle interviews med Montella omkring "emnet", har en ganske anden ordlyd.
Skrevet af Rossoneri
Det ville i øvrigt være højst overraskende hvis det rent faktisk skulle komme fra Mister.

Han er jo nærmest kendt for at overlade alle sportslige beslutninger til ledelsen, mens han bekymrer sig om spillet. Det er svært at se hvad han skulle få ud af at fremsætte sådan en trussel.
Skrevet af Rossoneri
Jeg sad den anden dag (som så ofte før) og blev nostalgisk over de fantastiske hold, fyldt med fantastiske spillere, Milan har haft gennem tiderne.
Jeg begyndte selv at følge Milan i ´88 og det er jo for vildt at tænke på hvilke oplevelser man har haft i den periode.

Samtidig kom jeg også ud i det tankespin at sammensætte mit dream team med de spillere der har været i Berlusconi-æraen.

Jeg synes det kunne være interessant at høre hvad I andre tænker.

Nedenfor har jeg sat mit hold op - håber I andre er med på "spøgen".

Vælg taktik, træner, 11 startere og 11 reserver:

4-4-2 diamant

GK: G. Donnarumma (Dida)
RB: Cafu (M. Tassotti)
CB: F. Baresi (T. Silva)
CB: A. Nesta (M. Desailly)
LB: P. Maldini (F. Coco)
DM: A. Pirlo (F. Rijkaard)
CM: C. Ancelotti (G. Gattuso)
CM: C. Seedorf (Z. Boban)
AM: Kaká (R. Gullit)
CF: M. van Basten (Z. Ibrahimovic)
CF: A. Shevchenko (A. Pato)

F. Capello (A. Sacchi)
Skrevet af Promo
Gonnok er man fan af en af rivalerne men jeg prøver min hånd alligevel. (Jeg begyndte at følge Juve i ´90, jeg har nogenlunde samme referenceramme som Rosso)

4-3-1-2

GK: G. Donnarumma (S. Rossi)
RB: Cafu (M. Tassotti)
CB: F. Baresi (A. Costacurta)
CB: A. Nesta (M. Desailly)
LB: P. Maldini (F. Coco)
CM: C. Ancelotti (R. Costa)
CM: A. Pirlo (F. Rijkaard)
CM: C. Seedorf (Z. Boban)
AM: R. Kaká (R. Gullit)
CF: M. van Basten (J. P. Papin)
CF: A. Shevchenko (G. Weah)

F. Capello (A. Sacchi)

Jeg ville gerne have ændret radikalt på holdet etc. men det er sgu svært at være uenig. Sad og tænkte på spillere som Daniele Massaro og Marco Simone til angrebet, men så er der jo spillere som Papin og Weah, og så har de to kult spillere lige pludselig ikke helt så meget pondus.

Der hvor jeg forestiller mig de fleste er uenige med mig vil nok være at udelade Rino og Thiago Silva, men jeg har bare altid set en større stjerne i de to herrer der erstatter dem. (og så er det jo et fantasy hold, så man behøver ikke være balancerede)

I øvrigt mærkeligt at en klub som Milan først nu, i min "interesse tid", har det man kan kalde en verdensklasse keeper (ligner det i al fald) mellem stængerne, som jeg i al fald kan huske. Og ja, de fleste af jer vil sikkert sige "jamen Dida!", men nej. Højt topniveau, helt sikkert, men også et forfærdeligt bundniveau, og alt for svingende. Rossi var en solid keeper men så heller ikke mere, imo.

Anyway, det er i al fald et bud.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Milanisti
Dream team med Pato, men ikke Pippo?
Skrevet af Rossoneri
@Promo

Ja, bemærkelsesværdigt at Milan ikke har haft en klassekeeper i Berlusconi-æraen.
Efter sigende var kontrakten med Buffon jo på plads ifm Calciopoli, men blev forpurret af beskyldningerne mod os i samme sag.
Og så er det ikke mindst interessant fordi Italien i perioden (navnlig den tidlige del) nærmest har vadet i keepere på øverste hylde.
Dida var dog, på sine gode dage, en fantastisk keeper. Han var på sine dårlige dage, tilsvarende ringe (her kommer Leeds-kampen navnlig frem i erindringen).

Det samme gør sig egentlig gældende på back-positionerne. Vi har reelt kun haft Maldini absolut topklasse på venstre back - Coco er valgt i mangel på bedre.
Tassotti var i virkeligheden heller ikke en topspiller. Han spillede "bare" i verdens bedste forsvar. Han var da også en sjælden gæst på landsholdet, hvor han naturligvis stod i skyggen af Bergomi.
Skulle jeg ændre noget på mit hold, havde jeg faktisk nok taget Panucci som erstatning fremfor Tassotti.

Omvendt er det naturligvis gældende med de offensive profiler.

Jeg kan godt forstå at @Milanisti eksempelvis undrer sig over udeladelsen af Pippo Inzaghi. Det skar mig i den grad også i hjertet, da han er en af mine klare favoritter gennem tiderne.
Men Pato var bare så ekstraordinært et talent da han kom til klubben. Var hans karriere ikke ødelagt af skader (og senere byture med Ronaldinho), var han givetvis gået over i historien som en af de største, på niveau med Ronaldo (den rigtige).

Skulle Pato være skiftet ud, var det blevet med Weah. Men ville egentlig også gerne have haft Savicevic og ikke mindst Bierhof inde.
Massaro og Simone var begge spillere som jeg var vilde med, men synes faktisk ikke de havde samme niveau som de rigtige topangribere vi har haft.

Papin gjorde det også rigtigt godt, men af en eller anden grund "fangede" han mig aldrig rigtigt.
Skrevet af Martinovic
Du har ret, Promo. Det er først med Donnarumma, at Milan har en målmand med verdensklasse-potentiale. Hverken Rossi, Dida eller Abbiati har været i den kategori.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ift Morata bliver den hurdle ihvertfald ikke vanskeliggjort af Chelsea efter Diego Costas lidt overraskende udmelding igår.
Skrevet af Martinovic
GK: Donnarumma (S. Rossi)
RB: Cafu (Tassotti)
CB: Baresi (Costacurta)
CB: Nesta (Desailly)
LB: Maldini (Serginho)
CM: Donadoni (Savicevic)
CM: Pirlo (Rijkaard)
CM: Seedorf (Boban)
AM: Kaká (Gullit)
CF: van Basten (Massaro)
CF: Shevchenko (Weah)

Sacchi (Ancelotti)
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Jeg har sammensat mit Milan hold ud fra de spillere jeg har set siden 1986-2017:

Donnarumma
Cafu
Nesta
Baresi
Maldini
Rijkaard
Desailly
Gullit
Kaka
Shevchenko
Van Basten

Træner: Sacchi
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Sådan stiller vi op i sæsonens sidste kamp ude mod Cagliari:

Donnarumma - Calabria - Paletta - Gómez - Vangioni - Kucka - Locatelli - Mati Fernández - Suso - Bacca - Honda

Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Lad det være den sidste kamp for mange af dem.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Ha ha også min første tanke da jeg så holdopstillingen, Foggy :)

Lad os håbe, der bliver ryddet godt og grundigt op i al det affald vi har.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Hahaha. Spot on @Foggy :)
annonce
0