Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@GM
Referencen til Montella kunne jo skyldes at Donnarumma som bekendt er spiller på det hold som Montella er ansvarlig for.
Skrevet af Great Milan
Synes sgu det er for nemt at tørre den af på pressen. Den lugter virkelig meget, når man siger: Ingen kommentar. "Jeg skal ikke forklare mig overfor Raiola". Det er jo ti gange nemmere at holde afstand fra det, men det gør han ikke.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Rosseneri

"Referencen til Montella kunne jo skyldes at Donnarumma som bekendt er spiller på det hold som Montella er ansvarlig for."

Ja, det kan du have ret i. Men havde Raiola sagt: Milan fans kan være rolige. Eller Milan kan være rolige, så havde jeg ikke haft mine tvivl. Men når han siger Montella kan være rolig efterfulgt af der er ingen der siger Donna nødvendigvis SKAL sælges, så synes jeg den lugter af svar på tiltale fra Raiola til Montella.

Nå men anyway så bliver vi nok klogere den kommende tid.

Med hensyn til Donnarumma er min holdning klokkeklar:

Minimum 3,5 i løn + anførerbindet. Accepterer han ikke dette, skal han sælges til højst bydende klub hurtigst muligt. Donna har tidligere udtalt, at han ønsker et forstærket Milan mandskab. Dette skal selvfølgelig indfries af Milan, ellers har Donna sin fulde ret til at skifte til et stærkere hold.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Syns sgu man er efterladt med en lidt slatten fornemmelse ovenpå den her sæsonafslutning. Første halvdel af sæsonen rigtig stærkt, mens anden del har været skuffende med en dårlig januar måned og rædselsfuld afslutning på sæsonen.

Plizzari, Storari, Antonelli, Montolivo, Mati, Honda og Cutrone er et eller andet sted udenfor bedømmelse med baggrund i for få optrædener pga reservemålmand, ungdomsspiller, marginaliseret eller meget skadesplaget sæson.

Jeg kan kun svinge mig op på Donna, Romagnoli, Jack, Suso, Abate og Deulofeu, som er spillere som gennemgående har haft en god sæson med skønhedspletter her og der.

Når jeg kigger mine notater igennem er det desuden påfaldende at Locatellis præstationer falder ca samme tid, hvor Montella er tvunget til at flytte Jack pga Niangs uduelighed. Det understreger egentlig bare min opfattelse af at Jack er vanvittig vigtig for det her hold.

Montella havde jeg klasket op på en 10er, gammel skala, efter efteråret. Nu vakler jeg mellem 7 eller 8, hældende imod det første.
Skrevet af Yetilover
Hvilken slags spiller er Kessie egentlig? Playmaker eller mere en oprydder eller et mix?
Skrevet af Lentini
Dynamisk 2vejs spiller.
Skrevet af Rossoneri
Deulofeu bekræfter selv sin afsked på Twitter.
Skrevet af Great Milan
De italienske aviser skriver, at Donnarumma har bedt om en så kaldt "release clause", hvis ikke holdet formår at kvalificere sig til CL anno 2018. Milan har efter sigende accepteret hans krav.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Fesent hvis det er rigtigt. Han er ung og vil have masser af muligheder for at spille CL i en anden klub lykkes det ikke for Milan de næste par år.

Men men, sådan er det vel nu til dags, der må dog være en frikøbspris i en vis størrelsesorden i den aftale, skulle den vise sig at være sand.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nu er det La Repubblica som skriver, så man skal nok være varsom..

Men hvis den står til troende, wow hvilken klubmand. Håber han kløjs næste gang han demonstrativt kysser logoet - what a fake. Fuck off.
Skrevet af Pirlo21
http://www.football-italia.net/103316/fassone-%E2%80%98everything-donnarumma%E2%80%99

Fine ord, bliver spændende at se hvem vi henter. Tankerne er i hvert fald gode. Og endnu engang vil jeg bare minde folk på, at størstedelen af det pressen skriver er pure opspind!
Skrevet af Martinovic
Så meget virvar pga. en kontraktforlængelse.

Sælg ham til højest bydende. Vi har en anden upcoming målmand, og der er muligheder nok på markedet til at finde en erstatning.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
godt at de står bag montella. og der bliver formentligt mindre uro bag kulisserne, samt han kan få lov til at bygge et hold ud fra hans ideer, så jeg tror vi får en bedre sæson.
Skrevet af Great Milan
Enig med Foggy. Hvis en knægt på 18 år skal spille så meget smart overfor en klub, der har gjort ham til det han er i dag, så skal man ikke spilde ret meget krudt på ham. Når man sætter sig til bords med Raiola, fremlægger man det tilbud man har fra Milans side. Accepterer Raiola og Donna ikke det tilbud, må han se sig om efter en ny klub. Godt nok er jeg mega stor tilhænger af Donnarumma, og i min verden er han 150 mil Euro værd. Dog er der i min optik grænser for, hvordan man opfører sig overfor sin barndomsklub. Nu ved vi jo ikke, hvor meget af alt det her vi hører i pressen, rent faktisk passer. Men ligger der sandheder bag disse historier, er det bare at skippe ham til højest bydende indenfor ganske kort tid.

Desuden går der rygter om, at Man. City er ved at hente Benfica´s målmand Ederson. Så er der kun United og Real tilbage. Hvis så Real vælger at holde på Navas, ryger hverken De Gea eller Courtois til Real Madrid. Derved får hverken Man. U. eller Chelsea behov for en ny målmand. Så kan Donna pænt læne sig tilbage og acceptere vores bud.

Så umiddelbart ser det fint nok ud for os p.t.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
"Nu ved vi jo ikke, hvor meget af alt det her vi hører i pressen, rent faktisk passer. Men ligger der sandheder bag disse historier, er det bare at skippe ham til højest bydende indenfor ganske kort tid."

Haha what the fuck, så det er kun når det omhandler absurde historier hvor Montella skulle være en douchebag at pressen helt sikkert taler sandt?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Dog er der i min optik grænser for, hvordan man opfører sig overfor sin barndomsklub.


Hvad har Club Napoli med sagen at gøre?
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Man kan jo godt forstå all the fuss fra medierne omkring Donnarumma, fordi han er arvtageren til Gigi Buffon, og hans styrker er meget lig med hans. Svaghederne er egentlig også det samme, arbejdet med bolden og i den henseende kunne det da være meget sjovt at se Pep blive fuldstændig skaldet i City, når han skal arbejde med Donnas tekniske kunnen.

Det til side, så gider jeg ikke en situation hvori klubben tages som gidsel af Raiola. Jeg er mere end almindeligt irriteret over det gedemarked, wild west etc., kald det hvad i vil, som FIFA har efterladt agentmarkedet i siden man fraskaffede ganske almindelige krav om licenser til agenterne. Dertil er det også ekstremt vigtigt at Mirabelli gør som han gør nu med reorganisering af den sportslige sektor. Galliani benyttede sig af latterligt mange mellemmænd, som han fik ekstremt meget kritik for på generalforsamlingerne fordi det kostede en formue.

Hvis CL-klausulen rent faktisk skulle være en sandhed, så ved vi da i det mindste at Donna ”bare” er ligesom alle andre af den nuværende generation af spillere, og meget langt fra Paolo Maldini som tog op- og ned-ture med trøjen. Problemet for Donnarumma er at blive udstillet som det fake, han rettelig vil være hvis der er sandhed bag Repubblicas historie, fordi han ikke har været fedtet med sin retorik med kærlighed til klubben, blablalbla and what not.

Det passer mig dog også fint, at Raiola blev udstillet i det napolitanske, da rygterne omkring Napolis interesse i Donnarumma blev skudt tilbage med at det var ansatte ved Raiola som plantede historierne. Ikke at det er videre overraskende, fordi man ved at han alle dage har gjort det, men viser jo udmærket at han længe har været i gang med sin positionering ift. kontraktforhandlingerne, og derfor fremstår hans kommentarer sidste dag, omhandlende hans uforståen til Milans skynden på processen bare som hykleriske og løgnagtige. Som altid.

Raiola er hamrende dygtig, og et stort svin. Jeg håber virkelig hans grådighed bider ham så meget i røven ovenpå hans dobbeltrolle ifbm. Pogbas transfer til United.

Derudover - så er Donnarumma ikke eneste gode målmand i verdenen.

@Pirlo – jeg synes faktisk generelt set at Fassone kommer rigtig fint ud af sine udmeldinger til pressen. Meget velformuleret, og desuden er jeg stor tilhænger af at han ikke blæser ud om mercatoens budgetstørrelse som en vis tidligere præsident. Og desuden fraholder han sig fra at snakke om decideret navne med pressen på mulige transfertargets, som en andet skaldet klovn altid gjorde.
Skrevet af Bosse1983
€150 mio. simpelthen? Det er næsten mere grotesk end dine spekulationer om hvad Montella siger og ikke siger. Du kan jo overveje hvem der har motiv for at sætte lus i skindpelsen. Raiola tjener sine penge på at inflatere kontrakter og facilitere transfers. Gør Montella det samme? Montella har den samme tid på sin kontrakt som Donna, så det er svært at få øje på motivationen for at skabe konflikt, så længe Donna passer sit arbejde.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Great Milan
Bosse:

Hvad fanden rager det dig, at jeg vurderer Donnarumma til 150 mil Euro? Jeg vil i øvrigt skide på dit synspunkt.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"kunne det da være meget sjovt at se Pep blive fuldstændig skaldet i City, når han skal arbejde med Donnas tekniske kunnen."

Det kommer ikke til at ske, da City i dag skriver under med Ederson. Pris: 43 mil pund.
Grande Milan!
annonce
0