Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Han erobrer rigtig mange bolde på midtbanen. Det har vi stort set ingen spillere på Milans midtbane der gør i dag. Han har et kæmpe overblik. Læser spillet godt og hurtigt, hvilket bl.a. gør, at han ikke satser hele butikken og får unødvendige kort. Et af de største varemærker hos Milans midtbanespillere i dag er, at de er ekstrem dårlige til at læse spillet, hvilket gør, at de tit og ofte satser hele butikken, og får dumme/unødvendige kort.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Så skal du kigge bedre efter, Fossa. Der findes sågar statistik på det. Felipe Anderson og Jack er de suverænt mest succesfulde driblere i ligaen.
Skrevet af Martinovic
50 mio. euro plus 5 i bonus for Morata. Mere skal Milan ikke strække sig.

Vi kigger åbenbart også på Rachid Ghezzal fra Lyon. Jeg har aldrig hørt om ham, men han er transferfri.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"50 mio. euro plus 5 i bonus for Morata. Mere skal Milan ikke strække sig."

De snakker 60 mil Euro og 8 mil Euro i løn inkl. bonus. De er hjernedøde, hvis de gør alvor af det. Han skal dælme ikke tjene mere end det dobbelte af, hvad den næste spiller i rækken får i løn. Det er absurd.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg er ikke lige sikker på at jeg fanger din pointe omkring Bonaventura (udover at jeg er helt enig i at han befinder sig rigtigt godt på wingen).

Tænker du at Montella vil bruge ham på wingen, såfremt han vil fortsætte med sådanne?

Jeg har personligt virkligt svært ved at gennemskue hvad Mister har tænkt sig taktisk næste år. Forvirringen er ikke blevet mindre af at han, til et møde med sponsorerne, udtalte at Belotti og Morata sagtens kunne fungere sammen.
Skrevet af Lentini
@ Bosse

Sjovt. Jeg har ikke set Lemar nævnt en eneste gang i italienske medier ifbm Milan. Snarere er det Ghezzal, som Foggy nævner, der igennem de senere måneder sporadisk er blevet nævnt med Milan. Det er dog ikke just noget at råbe hurra over. Han skriger langt væk af den kedelige midt i England, hvor han nok hurtigt vil gå i glemslen.

Apropos England skriver Liverpool Echo at der er kontakt mellem Niang og Everton. Ikke noget dumt skifte i så fald for Niang... samt mit kandidatur til Zio Fester prisen.

Jeg er enig med GM omkring Biglias kompetencer. Han er latterligt dygtig til at vinde bolde og derudover er han mere fremadrettet i sit pasningsspil. Det vil være en rigtig god tilføjelse.

@ Rossoneri

Nej, min kommentar til Fossa beror egentlig bare på min uenighed i at Jack ikke kan spille en kant på baggrund af at han skulle være lettere langsom og ikke videre driblestærk. Det strider imod mit synspunkt bakket op af samtlige statistikker. Jack er imø netop eksplosiv på de første 5-10meter som er det han skal bruge til at rive sig fri fra sin direkte modstander.

Derudover syns jeg han har udviklet sig ekstremt meget. Eneste kritikpunkt er hans output i de 19kampe han nåede. Han har scoret for lidt ift de mange muligheder han egentlig er kommet til. Men i mine øjne en klassespiller og glæder mig til at have ham tilbage næste sæson igen.

Jeg ved ikke hvad Montella har tænkt sig. Egentlig tror jeg man i indledningen har tegnet meget bredt med penslen i en søgen på hvad der var muligt at sætte tænderne i. Den antagelse begrunder jeg i den enorme masse af møder som Mirabelli og Fassone havde med diverse andre SD, agenter, mellemmænd etc.

Nu virker det meget mere målsat efter de specifikke typer man søger, efter den store "rundspørge". Eller ihvertfald til den centrale midt samt forsvar.

Angrebet er mere fuzzy imo, fordi jo, vi søger en angriber, det ved hele verdenen nu. Og vi ved at Suso er der også. Men efter det? Aner det ikke. Der er sådan lidt spredte rygter med Bl.a. føromtalte Ghezzal samt Diego Farias i Cagliari. Begge spillere som jeg umiddelbart vil udnævne til reserver på stedet, men mere interessant er nok hvilke typer offensiv spillere de er.

Keita er lidt en anden snak fordi hans pris samt niveau vil indikere en starter og her er også hans type som spiller interessant. Jeg bryder mig dog ikke om manden, idet jeg syns han er en overdreven egoist som spiller for sig selv og kun sig selv. Hans historik og udfald i Lazio syns jeg også skaber nogle forbehold.
Skrevet af Lentini
Når jeg så ser på lønningslisten og Zapata river 1.7mio EUR netto pr sæson giver det mig da en enorm lyst til at sparke ham ud af klubben. Egentlig har han et niveau som svarer til er fjerdevalg for en klub med vores ambitioner. Lønnen gør dog ikke. Og jeg nærer et naivt smalt håb om Rodrigo Caio. Hans alsidighed til at dække de to stopper positioner lige godt samt en defensiv midtbane vil virkelig gøre os stærke og bredde i det centrale forsvar. Men ja, naivt håb...

Edit: Ift Montellas kommentar omkring Belotti og Morata var det nu en joke han sendte afsted til et foredrag for sponsorerne, hvor han bad dem smide nogle flere penge fordi så tog vi dem begge istedet for bare en af dem. Så det var en lattermild kommentar med et skævt smil til sponsorerne.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja, det med pengene til at købe dem var en joke. Men som jeg har forstået det, var det ikke en joke at han mente de kunne fungere sammen. Han brugte i hvert fald noget tid på at tale i detaljer om det.
Skrevet af Lentini
Det kan de vel også. Belotti arbejder jo som en afsindig oppe foran, offensivt som defensivt. Det er bare en meget dyr indkøbsseddel.
Skrevet af Lentini
Calciomercato skriver at der er en aftale med Lazio omkring Biglia på 18+4mio EUR. Løn på 2.5mio EUR net plus eventuel bonus baseret op antal optrædener.
Skrevet af Rossoneri
Det er også noget af en pris for en 31-årig der har et år tilbage af sin kontrakt.

Nuvel, det er en dygtig spiller og en ledertype - hvilket guderne må vide det står sløjt til med i Milan.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes også, det er mange penge, men Montella vil have ham. Han vil desuden have en wing, som skulle være Papu Gomez.

Laver klubben hattrick og sikrer både Kessie, Conti og Gomez fra Atalanta?
Mojn do!
Skrevet af Maldinini
Hvis Rodriguez nu kommer, betyder det vel et exit for Di Sciglio?
Skrevet af Lentini
Jo - iflg bulletinerne er det jo De Sciglios ønske om en ny klub som istandsatte jagten på en ny back, der ser ud til at blive Ricardo Rodriguez.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Hvis vi skal spille med wings, kræver det som minimum to nyindkøb. Og det er hvis Bonaventura er tænkt som den ene wing.
Der skal satme nogle penge til, når vi allerede skal øremærke ca. €140M øremærket til Musacchio, Kessie, Rodriguez, Biglia og Morata.
Ovenstående omfatter ikke en ny WB (Conti?) samt en backup til Kessie og forudsætter at Bonaventura, i så fald skulle spille wing, hvilket jeg ikke anser som super sandsynligt.
Jeg har blot svært ved at få regnestykket til at gå op hvis vi skal ud og hente to-tre wings af en vis standard.

Jeg læste et interessant interview med Montella fra igår, hvor han siger (hvis den engelske oversættelse holder stik) at han ikke har haft typerne til at spille andet end 4-3-3. Med andre typer, ville han træffe andre valg.
Det kan jo tolkes i flere retninger og i virkeligheden blot være et non-argument. Men det kan også tolkes i retning af at han ønsker at ændre sin angrebskonstellation.

I den forbindelse behøver et køb af enten "Papu" Gomez eller Keita ikke at pege i retning af wings. Begge har med fin succes spillet som secunda punta. Aktuelt Keita i Lazio efter Inzaghi ændrede taktik, mens Montella faktisk brugte "Papu" på netop den plads i Catania.

Men én ting er sikkert - og det er at Fassone får en travl sommer. Han sagde også, med et blink i øjet, at Montella ikke skulle slukke sin telefon mens han var på ferie.
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Laver klubben hattrick og sikrer både Kessie, Conti og Gomez fra Atalanta?"

Det kan meget vel være. Hvis klubbens ambition er minimum en 4. plads næste sæson, er det næppe nok med Musacchio, Rodriguez, Biglia, Kessie og Morata. Der skal meget mere til. Derfor kan Papu Gomez og Conti meget vel være Milan spillere i løbet af sommeren.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Tæt på at Aubameyangs skifte til PSG er officielt. Så kan han streges af listen.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Vi skal op imod Juventus, Roma, Napoli og Inter. Juventus´ vil nok forsøge at hente Douglas Costa fra Bayern. Måske vil de gå efter Tolisso og Di Maria (to spillere som Inter også er interesseret i. Roma ved jeg ikke, men jeg tror de mister nogle store navne - et par stykker til Inter. Dog skal de nok slutte i top 4. Napoli får nok en ny målmand, og sender Reina til Newcastle. Ellers ved jeg ikke, hvad de finder på. Men de har jo allerede holdet til top 4.

Jeg er personligt meget sikker på, at Inter forstærker sig meget denne sommer. Så jeg forventer at få kamp til stregen af dem. Om de ender langt foran os, afhænger af, hvilke spillere de henter. I hvert fald får de en klasse træner i Spalletti. Han skal nok få styr på tropperne. Han er mand for at rydde op i Inter, og så er han om nogen god til at pege på de helt rigtige profiler til holdet. Med andre ord frygter jeg Inter meget, rigtig meget.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Sky Sports rapporterer om mindre problemer omkring lægetjekket med Kessie. Der skal udføres flere tjek senere idag eller imorgen.

Hvad sagde jeg, Rosso - knoglemarvsprøven har nok aldersat ham på mere end 20 år :)

Ifølge afrikansk presse - og så kan man selvfølgelig diskutere om den er mere pålidelig end den italienske - drejer problemerne med lægetjekket sig netop om, at Kessie skulle være betydeligt ældre end 20 år.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Hvor gammel kan Kessie ret beset være, når Kondogbia under sidste kamp mod Atalanta viste sig at være hans daddy?
Mystisk.
La prende Vecino.
annonce
0