Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Roberto Baggio
Nå, men jeg følger nogle gange tråden herinde - selvom jeg ikke kommenterer. Jeg kan faktisk se, at indlægget ovenover er den første kommentar fra mig siden 2014.

Transfervinduet er spændende som Milan-tilhænger. Hvilken formation er der påtænkt i den nye sæson? Jeg formoder, at det bliver med fløje (i en 4-2-3-1 eller 4-3-3); hvorfor jeg så ikke forstår, at der ikke bliver rygtet nogle fløje til klubben.
Rossoneri tilhænger!
Skrevet af Rossoneri
@roberto baggio
Det er der (formentlig) ikke et endegyldigt svar på.

Det kommer, højst sandsynligt, til at afgøres udfra hvad der kan lade sig gøre på transfermarkedet.

Senest har Montella forsøgt sig med en 3-5-2, med lidt skiftende midtbanekonstellationer.
Derudover har han støvet en gammel kending af fra hans side, hvor han primært veksler mellem en slags 4-5-1 og 3-5-2 i spillet forskellige faser.

Montella har dog gennem tiden vist sig at være både fleksibel og pragmatisk i sin taktiske tilgang, så meget kan ske.

Vi bliver nok klogere udfra aktiviteterne på transfermarkedet de næste uger.
Skrevet af Lentini
@ Baggio

Du skal være velkommen til at bidrage.

Jeg tror fremfor alt at Montella søger en vis form for fleksibilitet til sine taktiske valg. Derfor tror jeg også han søger second strikers, flakkende angribere, kald det hvad du vil som kan dække lidt mere end en position, som fx Papu Gomez.
Skrevet af Great Milan
Så kan vi endegyldigt slette de største bejlere til Donnarumma. Man. City har gjort køb af Ederson officielt. Dermed har Raiola fået en stor finger op et vis sted ;) Er ret sikker på, han kan mærke den i dette øjeblik.

Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Til gengæld kan den anden Manchester-klub ret hurtigt dukke op som meget seriøse bejlere. Og her har Raiola et ret godt forhold.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fossa dei Leoni
De Gea ser også ud til at blive i United.
Skrevet af Bosse1983
Er Donna god nok med fødderne til at være et tema for Guardiola? Der tillades en del mere i feltet i England og hvis han også skal være igangsættende sweeper-keeper, uden beskyttelse, bliver det hurtigt en stor mundfuld. Det ville ikke være et specielt smart skifte, tror jeg, da der er meget som skal arbejdes med på kort tid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
@Fossa dei Leoni

Fordi der afvises et bud slut maj?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Der er ingen grund til at frygte Man. U., så længe De Gea ikke er solgt. Sælger de ham, så er der kun én klub, der kan friste ham, og det er Real Madrid. Så længe han ikke er solgt, er Donnarumma ikke på vej til United.

Kessie: De italienske aviser skriver, at Milan fans kan forvente en Kessie underskrift på mandag.
Grande Milan!
Skrevet af Bosse1983
De Gea kan ret hurtigt beslutte sig for at United ikke er sagen. Han har allerede måtte spille 3 sæsoner på en hylde eller to under talentets berettigelse. Mon ikke bare Reals bud skal tolkes som et skud over boven på United, så man har alles opmærksomhed inklusiv De Gea´s. Nu har man så nogle måneder til at bearbejde både klub og spiller. Sidste gang de bød på ham var det jo helt til slut i vinduet, hvor der var et enormt kaos med papirer som ikke kom frem, hvor spilleren bogstavelig talt ikke vidste om han var købt eller solgt.

Det kræver dog nok at Navas sælges, men han bør være et tema i mange klubber, hvis han er ledig, selvom han var sløj efter sin skade.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Så længe han ikke er solgt, er Donnarumma ikke på vej til United.

Hvis United accepterer at forhandle med Real, er Donna allerede i spil. United afventer både Real og De Gea i disse dage og slipper næppe førstekeeperen før en anden er kørt i stilling.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
"Sælger de ham, så er der kun én klub, der kan friste ham, og det er Real Madrid. Så længe han ikke er solgt, er Donnarumma ikke på vej til United."

Real Madrid er netop godt i gang igen denne sommer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mon ikke bare Reals bud skal tolkes som et skud over boven på United, så man har alles opmærksomhed inklusiv De Gea´s.

Ifølge United-journalisterne har der slet ikke været noget bud. Det er ham Balague fra Sky, der har breaket historien, men den ser ikke ud til at være sand. Sky´s troværdighed er ikke hvad den har været. Jeg er dog stadig ret nervøs for, at vi mister ham.

... hvor der var et enormt kaos med papirer som ikke kom frem, hvor spilleren bogstavelig talt ikke vidste om han var købt eller solgt.

Ååh, Woody der sender Real Madrid en password beskyttet/beskadiget fil (jeg fandt aldrig ud af, hvilken af de to det var) må alligevel have været nok til at sikre sig ´Månedens Medarbejder´ i klubben. Bold move!
Skrevet af Lentini
Er det ikke Madrid som har gjort en dyd ud af at holde Raiola udenfor deres indre grænser?

Ligger også gerne hovedet på blokken og siger at Donna aldrig har været et seriøst tema i City. Dertil er boldbehandlingen alt for ringe.
Skrevet af Lentini
Sgu en anelse spøjst hvis Messi skal være tungen på vægtskålen omhandlende Deulofeus Barcelona-fremtid.
Skrevet af Great Milan
Kessie: Han har i dag bestået den fysiske del af lægetjekket. Det skulle så være den sidste test for hans vedkommende, så nu er der grønt lys. Han skriver under fredag.

Vi er sat i forbindelse med Coulibaly fra Pescara.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Milan har i al hemmelighed tilbudt Torino 80 mil Euro + enten Niang, Lapadula eller Bertolacci for Belotti. Torino har endnu ikke afgivet deres endelige svar på dette tilbud.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/103504/milan-raise-donnarumma-wages

Sikke en vild løn for en 18-årig målmand. Raiola vil have en frikøbsklausul med i kontrakten, men hvis den bare er tilpas høj, så fred være med det.

En femårig aftale til 4,5 mio. euro og en frikøbsklausul på minimum 70 mio. euro, så står Milan fint.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hædersmanden Donnarumma og Raiola har iflg Sky haft møde med Mirabelli i Monte Carlo, hvori Mirabelli har tilbudt en kontrakt på 4.5mio EUR net pr sæson.

Manden-som-elsker-Milan og Raiola bad om nogle dages betænkningstid fordi de gerne vil indføre en frikøbsklausul af en art. Naturligvis kun med tanke på hædersmandens store kærlighed til Milan..
Skrevet af Great Milan
Synes Donnarumma er ved at presse citronen til det yderste efterhånden. 4,5 mil Euro i løn til en 18-årig knægt er dælme ikke til at kimse af. Nu må han tage sig sammen og være lidt mere mand end knægt. Han gemmer sig bag Raiola, og bliver mere og mere grisk. Desuden er der ikke meget klubmand over den opførsel. Den frikøbsklausen skal sættes til 150 mil Euro. Det kan Milan snilt kræve nu, da Raiola kalder Dannorumma for målmændenes Maradona. Noget for noget.
Grande Milan!
annonce
0