Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mjohnsen
Sjovt med en aften hvor hele tre af "vores" spillere i form af kuba, gomez og kalinic kommer på tavlen.
Håber vi holder fast i både Kali og makkeren Ilicic, de to førstnævnte bliver nok lettere at undvære.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Tvivler på, at vi kan holde på Ilicic, der er bud efter ham - bl.a. fra UK, som sikkert kan lægge en pæn sjat penge. Senest har Dortmund også været blandet rygterne.

Desuden ser det ud til, at Roma alvorligt er ude efter Badelj efter at hans agent har kæftet op om, at han vil væk og spille CL. Forlydender siger, at Viola ønsker 12-15 mio euro for ham. Lyder lidt lavt i mine øre for en mand i sin bedste alder (27 år), som præsterer godt ved EM. Heldigvis er forholdet mellem klubberne ikke det bedste (pga Salah-sagen), så lad os nu se...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
De to talenter og ungdomslandsholdsspillere, Capezzi og Fazzi, hvor især førstnævnte er noget ud over det sædvanlige, er tabt for viola.

Spillerne har været udlejet til Crotone, der nu har indløst deres mulighed for at frikøbe spillerne, hvorefter viola havde muligheden for at tilbagekøbe spillerne. Samlet ville det have kostet viola få hundrede tusinder euro.

Men nej, den rettighed benyttede klubben sig ikke af. Så nu er de begge tabt. Det virker komplet uforståeligt - især pengene taget i betragtning. Og Crotones sportsdirektør er også målløs, han troede ikke, at det kunne lade sig gøre at beholde spillerne. Og så kæfter alle op om, at Corvino skulle være de unge talenters mand. Vor herre bevares!

Allerede nu går der så endda rygter om, at Crotone straks vil sælge Capezzi videre til Sassuolo med en pæn fortjeneste. Det virker totalt som om, at den sportslige "ledelse" endnu engang har snorksovet i timen.

Samtidig svirrer det med rygter om alverdens mere eller mindre ukendte spillere fra mere eller mindre eksotiske lande, som Corvino halser efter. Imens lå der to hjemmegroede talenter lige foran hans tryne, men nej...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lynild
Capezzi har været oppe og vende før, Fazzi kender jeg ikke, men synes ikke, at det er første gang, Corvino "overser" de her åbenlyse handler.
Skrevet af Magnifico
Viola har fået en trøjesponsor efter nogle år uden.

Der er lavet aftale med den tyske industrivirksomhed, Vorwerk, der bl.a. producerer støvsugere, strygejern og andet husholdningsudstyr. I Italien sker det under mærkerne Folletto og Bimby, og et af disse navne ender på brystet af trøjerne. Det bliver med garanti IKKE kønt.

Og da Folletto betyder "en alf" på italiensk og Bimby umiskendeligt minder om "bimbo", så skal vi da nok blive til grin i næste sæson. Der er i hvert fald foræret gods til adskillige smædevers fra modstandernes tifosi.

Aftalen skulle være på 3,5 mio euro om året. Ikke videre imponerende beløb.

Samtidig er der også forhandlinger om en sponsor til ryggen af trøjen, som skulle kunne indbringe ca. 60% af ovenstående beløb, altså ca. 2,1 mio euro.

Samlet skulle vi altså kunne få 5,6 mio euro - og blive iklædt en grinagtig ishockey-trøje.

Boy, så kan man godt blive lidt misundelig på fx Inter og deres Pirelli-trøje.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lynild
Seriøst? Er ledelsen helt skudt af?

Og hvad er der i grunden galt med Tod´s? Pga interessekonflikt?
Skrevet af Magnifico
Den er god nok, selvom jeg til det sidste håber, at Chianti-konsortiet forhindrer en potentiel toskansk trøjefornærmelse, smider euro på bordet og får Gallo Nero på brystet. Men det sker næppe, desværre.

Mht. Tod´s har jeg gang på gang hørt argumentet om bl.a. interessekonflikt og FFP. Men Fiorentina og Tod´s er jo to helt separate juridiske enheder, så...

I Sassuolo har klubejer Squinzi i hvert fald ingen problemer med at knalde Mapei på trøjerne og betale fyrsteligt for det.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Napoli henter et af vores mål, Giaccherini, for 2 mio euro og en årsløn på 1,5 mio euro. Come on, den burde vi have kunnet matchet. Måske er det dog CL der har været afgørende. Men hvor helvede er Corvino henne i denne sammenhæng? Indtil videre har flæskehovedet ladet to hjemmegroede talenter ryge til Crotone for en slik, hentet en reservekeeper fra Polen, kapret en ukendt hollænder og lukket en tidligere aftale om Hagi Jr. Det er fandme ikke imponerende. Provinsklub...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
V4E må sidde et eller andet sted i det skjulte og fryde sig: Hans favorit Roncaglia er røget til Celta Vigo.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Den gamle Juve-sportsdirektør Moggi udtaler, at Hagi Jr er det bedste køb i Serie A indtil videre. Well... Junior er sikkert lejet ud af Corvino inden sæsonstarten.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Mjohnsen
Synes godt nok de andre klubber har travlt med at hente gode spillere mens vi åbenbart har mest fokus på at hente talenter til udlejning...
Forza Viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvilke gode spiller hentyder du til ?

Juve er det eneste hold der har hentet virkeligt stærke spillere, Milans markede er ikke begyndt endnu pga. af al polemikken vedr. ejerskifte. Inter kan ikke gøre en dyt pga. de er bundet på hænder og fødder pga. FFP "dommen", hvilket afspejler sig i at man har brugt 5m € indtil videre. Havde det ikke været pga. man havde sikret sig Banega på en fri, havde de været præcis samme sted som Fiorentina, Milan, Napoli og Roma.

Roma har oveni mistet en af deres vigtigste spillere, Napoli kunne ikke engang få Witsel i hus, og mest iøjefaldende har været al snakken om at de kunne miste Higuain.

Juve er rent faktisk det hold der pt. "redder" transfersæsonen for serie a. For det har ellers været helt exceptionelt tyndt.
Skrevet af TR1986
Napoli kunne ikke engang få Witsel i hus, og mest iøjefaldende har været al snakken om at de kunne miste Higuain.


Det var på grund af Di Laurentiis krav om spillerens image rettigheder, samt at Sarri ikke var så forhippet på Witsel, at den handel ikke blev til noget. Istedet for hentede vi Giaccherini. Han var en af Italiens bedste ved EM og vi hentede ham til en spotpris. Lorenzo Tonelli er blevet hentet ind til forsvaret og Candreva er kun formaliteter fra et skifte til Napoli. Det skulle være officielt en af de kommende dage. Sammenholdt med at Napoli har holdt fast i samtlige profiler, så er vi p.t. styrket i transfervinduet. Rygterne om Higuain har været det pure opspind. Det har folk forhåbentlig gennemskuet nu, og der kan komme fuld fokus på den kommende sæson.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Giaccherini har aldrig været en speciel dyr spiller, han blev solgt til Sunderland i sin tid for 7,5m €, hvor succesen udeblev. Men hans sidste sæson for Bologna var da ganske god. Men det er nu stadig ikke nogen handel der burde få nogen op af stolen og ikke i nærheden af det Juve har præstere eller en Banega for den sags skyld.

Sarri´s holdning vedr. spillerrettigheder må siges at være noget uholdbar, hvis i vil mere end der hvor i er i øjeblikket, de bedste og mest talentfulde spillere affinder sig efterhånden sjældent med en sådan aftale.

Forstår dog godt at Sarri ikke var forhippet, for han er virkelig dyr i forhold til hvad han egentligt kan med bolden.


Jeres styrke er først og fremmest at i har bibeholdt kernen og de bedste spillere, men den store handel er dog stadig ikke kommet. Om det bliver Candreva, lad os nu se, meget kan ske endnu, men ærligt talt heller jer end os, til de priser Lazio kræver.
Skrevet af TR1986
Juventus har gjort det bedst på transfermarkedet. Det er jeg helt enig i. Men der er stadigvæk et stykke tid til at transfervinduet lukker i. Hvis Juventus kan holde fast i deres nuværende trup, så ser de dog virkelig stærke ud.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Mjohnsen
Hvis du ser på hvilke spillere de andre store klubber interesserer sig for dukker der hele tiden spændende navne op. Vi signer dog en masse spillere men de fleste virker til at være talenter hvor han håber på det bedste.

Set i lyset af vores problemer med bredde/kvalitet på både midten og i forsvaret undrer det mig bare, at vi ikke er mere fremme ift at jagte kvalitetsspillere især når man ved, ar sousa var tæt på at smutte netop på grund af en uambitiøst transfer strategi...
Forza Viola
Skrevet af Hans_Tarp
Juventus forstærker sig til Champions League. Serie A er afgjort, før den er gået i gang.

Det bliver igen en konkurrence om de sekundære placeringer.
Skrevet af Martinovic
Det kan ikke være særligt populært, at Badelj eller i hvert fald hans agent offentligt melder ud, at han vil væk fra Fiorentina..
Mojn do!
Skrevet af m99
Er Candreva ikke skiftet til Inter?
Skrevet af Promo
Er Candreva ikke skiftet til Inter?
Jo, men hvad har det med noget som helst at gøre?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
annonce
0