Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af m99
Ups, så bare de tidligere kommentarer i denne tråd, men havde ikke set de var 3 uger gamle. My bad.
Skrevet af La Mir!!
http://www.football-italia.net/89018/report-tello-close-fiorentina

Troede umiddelbart, efter de forskellige reaktioner fra tråden, at han havde semi-floppet i foråret?
Daje!
Skrevet af Mjohnsen
Vi elsker semi-flops og 30-årlige colombianere fra den næstbedste række i England... Ja vi satser stort i år.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Hallo, MJohnsen er tilbage. Så mangler vi bare Viola 4 Ever, som har været "død" i to måneder. Før bryder jeg ikke min violette tavshed.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Tråden er i synergi med Corvino og opretholder samme aktivitetsniveau som selvsamme Corvino har på markedet.
Skrevet af WistaMagile
Corluka skulle være på vej på en lejeaftale, der senere bliver en permanent løsning. Det synes jeg egentlig virker fint, selvom han har nået de 30 år. Et opkald fra landsholdskammeraten Kalinic skulle eftersigende have hjulpet på skiftet. Mon Badelj har lyst til at blive, hvis Corluka kommer? Badelj er en sær snegl. Sikke ham og agenten har været LORT i løbet af sommeren.
Skrevet af Mjohnsen
har vist kun været "død" siden midten af juli. Har været for deprimeret over vores tranfers indtil videre...
Forza Viola
Skrevet af Mjohnsen
Og ja Corluka er en fin signing, 90 kampe for Kroatien og generelt en stabil spiller med rutine der ikke laver så mange fejl...

Synes dog stadig vi mangler lidt kvalitet flere steder på banen.
Forza Viola
Skrevet af Mjohnsen
Og hvor har vi dog være pinlige i vores venskabskampe - lad os håbe vi gemmer kræfterne til det gælder :-)
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
De herrer fiorentini,

Håber på jeres deltagelse i tipskonkurrencen for Serie A-sæsonen 2016/17.

Der tippes (med 1X2) på samtlige kampe i hver runde, startende på lørdag.

Det er både sjovt og udfordrende :-)

Hvis I er friske, så tilmeld jer i den gamle tråd: Serie A Tipstråd 2015/16.

Kommer der min. 10 tippere, starter jeg den nye tråd for den nye sæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Nå, sæsonen starter jo om 48 timer, så måske er det på tide at bryde den violette tavshed.

I første omgang kan det noteres, at Mario Gomez endelig er blevet solgt. Det er nu bekræftet af begge klubber. Købesummen skulle være 7 mio euro, hvoraf Besiktas åbenbart skal have en pæn bid. Fatter ikke hvordan vi har skruet den aftale sammen med tyrkerne.

Mario blev købt for 20 mio euro, men slog aldrig rigtig til, bl.a. grundet skader, og har været et dyrt bekendtskab. Men nu fjernes der i hvert fald en stor lønbyrde fra violas skuldre. Ville dog ikke undre mig, hvis han begynder at banke mål ind på stribe i Tyskland (- som han gjorde i Tyrkiet).

Mere følger...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
... Såsom Sebastien De Maio som kuriøst nok ikke fandt sig til rette i Belgien og nu skal tørne ud for de lilla.
Skrevet af Magnifico
Ja, Corvino slår til med endnu en super signing. Der bliver godt nok shoppet fra spotvarehylderne i det florentinske.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Men hvorfor egentlig? Jeg synes man har været foruroligende passive på markedet. Kevin Diks og De Maio skriger ikke lige af spillere som løfter niveauet en ekstra tand.
Skrevet af Magnifico
Brødrene vil ikke fortsætte med at smide millioner af euro i klubben - og det nye stadion, som kunne generere mange nye indtægter af forskellig art, har pænt lange udsigter. Så gennem den senere tid har man prøvet at udvise en form for "rettidig økonomisk omhu". Der er skåret på lønningssiden og forsøgt at sælge godt ud af udlejede spillere og marginalspillere. Samtidig har man arbejdet på endelig at få en sponsor på trøjen, det er lykkes med tyske Vorwerk (Folletto i Italien), selvom beløbet ikke er imponerende.

Jeg tror at tiderne, hvor viola smed 20 mio euro på bordet for en spiller er fortid, det bliver mere i omegnen af 10 mio euro. Så må præstationerne og især resultaterne vise, om der kan komme bedre økonomiske muligheder ift spillerkøb i fremtiden. Selvom florentinerne surmuler over de manglende indkøb, er der trods alt en vis forståelse for situationen og det foreløbige salg af sæsonkort er faktisk acceptabelt, alt taget i betragtning.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Mjohnsen
Dybt, dybt deprimerende sommer. Vi har købt discount-spillere og talenter der aldrig kommer til at slå til. Og så har vi spillet som en en DS-hold i næsten samtlige træningskampe.

Så ja, det tegner til at blive en super sæson.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Tja, måske får du ret. Omvendt, på samme tid sidste år havde vi lavet store indkøb, havde slået Barcelona og Chelsea i opvarmningskampe. Da sæsonen var slut, havnede vi på en 5. plads, hvilket må betegnes som lidt skuffende efter den pre-season og tre 4. pladser i de foregående sæsoner. Så hvis man skal følge den præcedens, kan det kun blive godt :-) Men jo, jeg er da også lidt bekymret her op til sæsonstarten.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Mjohnsen
Vi har formået at holde fast i grundstammen, hvilket jo er positivt plus at Rossi ser ud til at få mere spilletid i år.
Men jeg er godt nok ikke imponeret af transfer-arbejdet. Di Maio er blot den seneste af suspekte signings. Når jeg er bekymret er det fordi, det ligner vores håbløse transfer-kampagne i vinterpausen der jo reelt smadrede vores sæson.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Vores transfers i vinters var direkte katastrofale og formentligt kostede det 1-2 placeringer. Der var der tale om ældre og deciderede dårlige samt skadede spillere, hvor kun Zarate kunne bruges til noget. Denne gang er det i højere grad unge spillere (som fx Toledo, Hagi, Dragowski), der er rekrutteret. I samme ånd er unge spillere som Chiesa og Minelli også blevet rykket op fra primavera - især førstnævnte ser spændende ud og har gjort det godt i nogle af opvarmningskampene.

Hvis man overhovedet skal tage Corvino i forsvar, hvilke jeg har svært ved, så har han ikke haft mange penge at rutte med. Senest illustreret ved Praet, der ender i Samp for 9-10 mio euro. Spilleren var længe i vores søgelys, men da vi kun kunne spendere 3-4 mio, var det løb kørt.

Handlen med Gomez kastede heller ikke så meget retur, for efter at agent og Besiktas havde fået deres del, var der kun 2 mio euro tilbage af de 7 mio. Mærkelig aftale.

Der var i går mødt hele 4.000 fans op til den åbne træning og der blev da også råbt "Spendere, bisogna spendere", mens Corvino ikke fik den store applaus. På den taktiske side har Sousa også måtte vende tilbage til 3-mands forsvar pga manglende forstærkninger i forsvaret.

Alligevel var der d. 3/8 solgt 16.000 sæsonkort i forsalg til tidligere abonnenter og før det frie salg gik i gang. Så det skal nok ende med de sædvanlige cirka 20.000 sæsonkort. Til sammenligning har Milan pt. solgt 10.000 kort.

De er skøre, men loyale, de fiorentinere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Startopstilling mod Juve:

Tatarusanu, Tomovic, Gonzalo, Astori, Alonso, Vecino, Badelj, Chiesa, Bernardeschi, Ilicic, Kalinic

Bænken: Lezzerini, Dragoswki, De Maio, Sanchez, Diks, Milic, Tello, Mati Fernandez, Babacar, Zarate, Rossi, Hagi

Borja blev altså ikke klar efter sin skade. Unge Chiesa starter, spændende, mens Rossi er blevet fortrængt til bænken af Ilicic.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0