Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Det gør jeg!

Men jeg kan se, at den mest interessante hjemmekamp er en midtugen-kamp. Ellers er ude mod Roma. Men hey, SPAL kunne også være ok. Det vigtigste er at komme afsted og slappe lidt af.
Skrevet af Magnifico
Du vender bare tilbage, når du ved mere. Det fordrer naturligvis også, at jeg er i Italien på tidspunktet. Det er jeg jo trods alt ikke hele tiden.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Så er der muligvis tjekkisk forstærkning på vej:

https://www.football-italia.net/115489/fiorentina-target-soucek
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Ja, der er mange rygter i omløb. De fleste mindre valide end de få.

I rækken kan så tilføjes et fra England. Da det er fra The Guardian, som normalt er et pålideligt medie, er det værd at nævne.

Crystal Palace er i dialog med Fiorentina om Babacar. Seneste skulle være et bud på 19 mio euro. Hvis han smutter, så SKAL Corvino i hvert fald ud og hente en ny angriber. Og en grydeklar en af slagsen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Palace-rygtet er dukket op flere gange i de seneste dage, så der er desværre nok kød på det ja. Man kan ikke fortænke Babacar i at søge nye græsgange i jagten på mere spilletid, men smutter han så skal der naturligvis hentes tilsvarende nyt ind ja. Personligt håber jeg at han bliver, for som andre er inde på så kunne det være spændende at se ham fra start med Simeone. I samme åndedræt skal jeg dog indrømme, at der også er noget i mig der siger, at han simpelthen leverer bedst når han bliver skiftet ind. De par gange hvor han har været med fra start, inklusiv i sidste sæson - de foregående har jeg ikke set nok til ham - synes jeg egentlig ikke at han har bragt det helt store. Det er vel også årsagen til at Pioli tilsyneladende tvivler lidt på ham.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Sandro Cois
Det er en skandale hvis man ender med at sælge Babacar. Fuldstændigt tåbeligt.
Skrevet af Mjohnsen
Selv om Babacar har fået lavet en del mål de senere sæsoner, sidder jeg også med den fornemmelse, at han stadig ikke har overbevist mig om, at han burde være et oplagt førstevalg.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Mens vi venter på, hvad der eventuelt sker med Babacar i dette vindue – og jeg tilhører også gruppen, der mener, at han skal have chancen i et to-mandsangreb, selvom jeg også har min tvivl efter adskillige sæsoner, hvor vi troede, at NU brød Babacar endelig igennem - kommer der følgende udtalelse om primavera-spilleren Riccardo Sottil:

"Sottil? Riccardo è un giocatore forte, uno dei migliori 1999 che abbiamo in Italia. Per me è più forte di Bernardeschi e Chiesa. In Nazionale non va sempre ma questo è il nostro calcio. Sono contento che stia facendo bene, è fortissimo. E’ nato col pallone in culla, fa la differenza. Sta bene coi grandi, non più coi ragazzi. Somiglianza con Chiesa? No, Federico ha grande forza nella corsa mentre Riccardo nella tecnica. Sono simili nel ruolo ma diversi: Sottil è davvero talentuoso"

Som de skarpsindige sikkert allerede har regnet ud, kommer ordene fra spillerens agent. Men de er alligevel interessante i en klub, der ikke råder over de store budgetter til spillerindkøb, der har bekendt sig til en giovani italiani-strategi og hvor der i de senere år har været succes-cases med oprykkede primavera-spillere som Bernardeschi og Chiesa.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Så mangler vi bare at filosofien med de unge italienske talenter også giver sig udslag i startelleveren.

Nå, men pæne ord om Sottil, hvem de så ellers kommer fra. Jeg kender ikke nok til ham, men umiddelbart skulle man tro, at han så vil få lidt spilletid i den resterende del af sæsonen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Så mangler vi bare at filosofien med de unge italienske talenter også giver sig udslag i startelleveren.

Netop. Ville være rart med en lidt større satsning på talenterne, når vi nu engang ikke flyder i penge.

Den næste Bernardechi eller Chiesa kunne godt findes blandt disse tre, når vi taler offensivt og giovane italiano:

- Riccardo Sottil (f. 3/6 1999), venstre wing, 7 mål og 4 assist i 15 sæsonkampe
- Gabriele Gori (f. 13/2 1998), midterangriber, 8 mål og 5 assist i 15 sæsonkampe
- Marco Meli (f. 2.2. 2000), højre wing, 1 assist i 8 sæsonkampe

Riccardo er for øvrigt søn af Andrea Sottil, som spillede i viola 1994-96. Så endnu en figlio d´arte.

Chiesa debuterede som 18-årig, Bernardeschi som 20-årig. Så det bør ikke være alderen, der skal afgøre, om de skal have deres chance i Serie A.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Sandro Cois
Synes der har været flere af de unge, som jeg ikke helt kunne forstå ikke fik en sæson hvor de var en del af Serie A truppen og fik lov til at få lidt 10 minutter her og 20 minutter der.

- Luca Zanon kunne vel ikke være en meget ringere venstre back end Olivera.
- Nicolo Fazzi virkede oplagt. U21 landsholdsspiller der kunne spille begge kanter, kunne vel godt have fået et par indhop hist og pist.
- Simone Minelli der har været fast inventar på U-landsholdene fik et indhop i Europa League og scorede, men er havnet på den helt forkerte hylde i Trapani hvor han som wing overhovedet ikke passer ind i trænerens 3-5-2/5-3-2 hybrid og hvor manageren satser på nogle gamle rutinerede angribere (vores gamle ven Reginaldo bl.a.).
- Gianluca Mancini render nu rundt i Atalanta, og på U21 landsholdet.
- Leonardo Capezzi virkede fuldtændigt oplagt, som en god ung egenproduceret squadplayer. Helt åndssvagt at man ikke beholdt ham i et par sæsoner og så om ikke han kunne blive en glimrende spiller at have i truppen.

Det irriterer mig eks. altid at se D´Ambrosio rende rundt i Inter, fordi han ikke fik muligheden hos os. I mellemtiden har vi så haft problemer på højre back mere eller mindre permanent siden Ujfalusi stoppede. Har slet ikke tal på hvor mange spillere der er prøvet af på den højre back.

De behøver jo ikke allesammen skulle ende som bærende kræfter eller stjerner på holdet, som Bernardeschi/Chiesa. Man har også brug for reserver og spillere der kan bruges når stjernerne skal bruge en pause eller er skadede/har karantæne. Vi vælter os jo heller ikke i penge, og det virker altså lidt fjollet at bruge penge på at købe spillere som eks. Cristoforo m.fl., og så ikke have plads til at give et par unge U20/U21 landsholdsspillere en sæson eller to til at træne med A-holdet og blive testet lidt en gang imellem.

Nå - rant over.
Sampdoria i weekenden, uden Veretout. Ikke helt vild med at skulle undvære franskmanden. Håber lidt at se Eysseric fra start, i stedet for Thereau.
Spændende at se hvordan Pioli får sat holdet sammen på midtbanen, mod et Sampdoria der har gang i en god sæson.
Skrevet af Acheron 3
Jeg vil nu mene at der er stor forskel på det Samp-mandskab vi mødte i starten af sæsonen, og så det nuværende der i den grad er dykket rent formmæssigt. Spillerne er de samme ja, men holdet er jo totalt uigenkendeligt og lukker stribevis af mål ind.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Lidt info op til søndagens kamp i Genova. Astori og Veretout er begge spærrede grundet for mange advarsler. Thereau stod over under den seneste træning og meldes tvivlsom med en mindre skade. Sidstnævnte burde åbne op for det scenarie som mange af os gerne vil se, nemlig Simeone og Babacar sammen i front. Men mon ikke at det bliver Gil Dias ved siden af argentineren i stedet? Vitor Hugo overtager nok Astoris plads i midterforsvaret, og det skal såmænd nok gå fint. Så er det mere usikkert hvordan det går når Carlos Sanchez - for ham bliver det jo nok - skal erstatte Veretout.

Nå, men der burde være grobund for lidt optimisme alligevel med tanke på at seneste nederlag ligger helt tilbage i starten af november, og at holdet virker langt mere sammenhængende nu. Men spændende bliver det under alle omstændigheder.

Husk at kampen vises på Canal 9 søndag eftermiddag klokken 15.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Sandro Cois
Det er åbenbart et brækket ribben, som holder Thereau ude.
Det kan godt tage lidt tid med den slags.
Hugo skal nok gøre det godt, som afløser for Astori.
Skrevet af Magnifico
Pioli skulle til træning have afprøvet en 4-4-2 - også foranlediget af karantæner/skader - med to mand i front. Og pressen peger mere og mere på en sådan formation i morgen:

Sportiello
Laurini, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi
Chiesa, Benassi, Badelj, Eysseric
Simeone, Babacar.

Godt nok en offensiv opstilling, hvis det bliver tilfældet. Lad os nu se.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Matiello som forstærkning af defensiven?

https://www.football-italia.net/115929/fiorentina-want-mattiello

Det ville i al fald passe fint sammen med filosofien om de unge italienere.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Den officielle opstilling mod Samp:

Sportiello
Laurini, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi
Chiesa, Benassi, Badelj (cap.), Eysseric
Babacar, Simeone

Så fik vi vores to angribere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Sandro Cois
Jeg har ikke bidt mærke i ham Matiello. Men hvad med Venuti, som vi har rendende rundt i Benevento, og er samme årgang som Matiello?

Nå, men fedt med Baba & Cholito sammen fremme. Håber ikke at det er meningen at den ene af dem skal trække ud på kanten, men at de får lov til at ligge centralt og støtte hinanden, og at vi så får nogle bolde i feltet fra kanterne.

Go´ kamp.
Skrevet af Acheron 3
Så har Baba bare at levere i dag.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Tror sgu at VAR-dommeren var i tvivl om der overhovedet var frispark, da Hugo gik op med Viviano og Simeone efterfølgende scorer. I øvrigt imponerende hvor højt junior når op i den hovedstødsduel. Han har en god timing.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0