Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg ved ikke, hvordan I andre har det. Men i den sidste tid savner jeg Viola 4 Evers input ift Fiorentina og for øvrigt også Soldatinos generelle input ift Serie A. Så lad dette indlæg være en opfordring til at de to herrer kommer frem af skjulet. I er savnet...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Helt enig.
I manglen af bedre kan jeg lave et indlæg og fastslå, at jeg bliver dybt skuffet, hvis vi ikke får tre point i dag.
Forza Viola
Man kan ikke se at det er Carpi, der skal op at have et mål. Luk nu den kamp med 2-0.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Uha, Babacar eller Berna, det er svært med den nye trøje.
Vigtig sejr. Sgu dejligt, så blev søndagen lige lidt bedre...
Forza Viola
Meget vigtig sejr efter Basel. Men også en kamp som bare skal vindes. Er stadig lidt irriteret over, at vi med så meget kontrol ikke får nr. 2 og lukker kampen. Det kan til tider blive noget risky. Nu er vi nr 3 i Serien, lad os blive deroppe.

Lynild... Berna, nr 10, ingen tvivl.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Tja, kønt er det ikke, men vil alligevel give Sousa lidt tid før jeg vil bedømme hans work in progress. Indtil videre vil jeg mene hans træner idol er Trapattoni, da han til forskel fra Montella kører ud fra devisen om at lukke af før alt andet.

Derfor er det faktisk noget overraskende vi kan ligge nr 3 kun 3 point efter pantsatte Inter, der har sat hele butikken ind på at komme i CL næste år, og næste søndag er vores første rigtige test.

Hvad angår spillerne er det utroligt vi kun har lukket 3 mål ind i 4 kampe med Roncaglia i forsvaret, da han kun kan lægge tilbage, sparke væk og lave frispark.

Heldigvis er Tata kold som is, og lad os håbe hans ryg holder, da alternativet er ganske svingende.

Sousa skifter godt ud til hver kamp, men håber på den manglende sommerferie til Mati er grunden til han ikke spiller mere end han gør, da vi godt kan bruge lidt mere kreativitet på holdet.

Baba? Ja, han scorer, men tror hans fysik er lidt skrøbelig, og han haltede lidt de sidste 20 minutter i dag, så mon ikke Kalinic starter inde på onsdag mod Bologna.

Fint at Pepito får 60 minutter ad gangen, og mon ikke han på et tidspunkt finder vejen til nettet snart.

Der er mange spørgsmålstegn ved sæsonens hold, og regner stadig med vi ender mellem nummer 6-10, men lad os glæde os over vores nuværende tredjeplads.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Bentornato, Soldatino!

Fremtiden ligger nok et sted mellem Montella og Trap. Og hvis det sker, er dit bud som nr. 6-10 nok en kende pessimistisk. Men korrekt, spillet har ikke kært optimalt indtil videre, bl.a. savnes mere kreativitet, så nr. 3 pt. er egentligt over forventning set i det lys.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
@ Magnifico

Bare rolig, jeg er ikke så langt væk.
Min bror er hjemme for første gang i 2 1/2 år, med fruen og to tøser på slæb, og bor hos os mens de er her, så bold.dk og Fiorentina har ikke været prioriteret så højt som normalt. Har faktisk slet ikke set kampene mod hhv. Basel og Carpi, kun highlights.
Men de tager hjem igen torsdag morgen, så mon ikke aktiviteten stiger lidt fra min side igen i løbet af weekenden.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce