Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Hvis der endelig skal siges noget positivt om den manglende VAR kendelse, så er det sandsynligvis godt at fadæsen skete allerede i 1. runde, og at der er kommet så meget fokus på den efterfølgende, for så er der gode chancer for at den kommer til at stå som et skræmmeeksempel. I de følgende runder kan man godt være sikker på, at alle lignende situationer bliver kigget igennem ekstra grundigt for at noget lignende ikke sker igen, for det kan hverken dommerne, VAR-medarbejderne eller selve spillet leve med.

Stadig intet yderligere nyt omkring Rodrigo De Paul, men transfervinduet er selvfølgelig også åbent et par dage endnu. Jeg føler mig dog ret sikker på, at skiftet falder i hak. Mon ikke også at det samme kommer til at gøre sig gældende for Biraghis skifte til Inter? Jeg kan ikke forestille mig andet uanset om Dalbert beslutter sig for at rykke til Firenze eller Nice.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Sæsonkortsalget sluttede på 24.732 styks.
Commisso har valgt at forlænge sæsonkortsalget frem til Juve-kampen d. 15. september.

Da der er mange, der gerne vil se den kamp, er det godt tænkt.

En Curva-billet til Juve-kampen koster 50 euro, mens et sæsonkort til Curva koster 250 euro.
Man får således de efterfølgende 17 hjemmekampe for 200 euro, under 12 euro pr. kamp.

An offer you can´t refuse...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
An offer you can´t refuse...


Jeg elsker Godfather retorikken. Mon Massa vågnede op mandag morgen med et hestehoved i sengen?

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mjohnsen
Massa sover med fiskene...

De Paul skriver "nyt eventyr" på twitter med lilla skrift. Ser ud til at katten er i sækken.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Jeg elsker Godfather retorikken.

Der er jo også lidt Godfather over Rocco Commissio og hans højre hånd Joe Barone - alene navnene - forstået på den positive måde, både i ord og handling: Familie, ære, stolthed , sammenhold osv.

Commisso har da også bedt viola-ledelsen om officielt at klage over Massa. Ikke for at få omgjort hans domme, men for at understrege, at Fiorentina og Firenze skal behandles med respekt.

Og det går rent hjem i Firenze... indtil videre.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
De Paul skriver "nyt eventyr" på twitter med lilla skrift. Ser ud til at katten er i sækken


Ja, den havde jeg også set, men officielt er skiftet ikke på plads endnu.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Tweet´et blev dog fjernet efter få minutter. Og nogle mener, at det var fake news.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
GdS fortæller, at Mancini har endnu to unge viola-spillere i kikkertsigtet til gli azzurri: Castrovilli og Sottil.

Rolig nu.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Biraghi-Dalbert byttet er tilsyneladende på plads. Jeg kender ikke så meget til Dalbert men jeg bestemt ikke glad for at sige farvel til en landsholdsspiller og en af de mere stabile i Viola-trøjen i sidste sæson. Det kan kun ses som et tab dette her.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Biraghi har jo nu aldrig været så begejstret for. Synes at han har været lidt overvurderet. Ikke specielt god defensiv og so-so offensivt, hvor han skal bruge mange indlæg for at stille skarpt. Og nu troede Interfolket lige, at de havde fået disciplineret Candrevas vilde indlæg :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Så rundede vi 25.000 sæsonkort. Og kampagnen fortsætter frem til Juve-kampen.

Listen over abonnenter ser pt. således ud:

Inter - 41.000
Milan - 30.000
Juventus - 27.700
Fiorentina - 25.100
Roma - 20.000
Lazio - 19.300
Lecce - 18.400
Sampdoria - 15.000
Bologna - 14.000
Udinese - 13.454
Torino - 11.300
Cagliari - 10.700
Atalanta - 10.538
Brescia - 10.500
Genoa - 10.000
SPAL - 9.500
Parma - 9.300
Verona - 9.000
Napoli - 9.000
Sassuolo - 6.100

Udover vores eget imponerende tal, kan man hæfte sig ved Lecce´s flotte 18.400.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Di Marzio melder, at byttehandlen mellem Biraghi og Dalbert går igennem. Biraghi ryger til Inter på leje og en købsret på ca. 12 mio euro om et år. Brasilianeren ryger til os på en prestito secco - altså ren leje uden købsret eller købspligt.

Udover at handlen virker lidt underlig, er selve aftalen - hvis den ellers er som ovenfor beskrevet - imø ikke til vores fordel.

Hvis spilleren præsterer big-time i viola, står vi om et år med håret i postkassen. Vi har ingen købsret med et fast beløb på. Vi kan i stedet risikere at skulle betale kassen eller at have kultiveret en bedre spiller for Inter, som de så selv kan bruge eller sælge til en anden klub for et højt beløb.

Giver ingen mening.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Firenzssss
Jeg forstår heller ikke seancen med Biraghi. Medmindre der ligger andet bag, og at han har fortalt ledelsen, at han vil skifte. Han er stabil i sin indsats, synes jeg, på landsholdet og kan slå de indlæg, som en kvalitetsback i dag også bliver vurderet på. Det burde have været muligt at sælge ham for nærmest det dobbelte. Jeg er enig i, at det er en svækkelse af holdet.
Through these old streets I wander dreamily; Around me Florence sweeps her busy tide of life - William Leighton
Skrevet af Acheron 3
Jeg kan forestille mig at Biraghi selv gerne til tilbage til Inter, da det er hans barndomsklub og han sikkert er fan af dem. Han slog jo aldrig igennem der i de to perioder hvor han var der, men har utvivlsomt bedre chancer nu.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Jeg kan sagtens forstå Biraghi´s bevæggrunde, og også Inter, der mangler en venstre back samt spillere, der teknisk set er opvokset i klubben og/eller i Italien for at imødekomme reglerne desangående. Juve er fx pt. i problemer på dén konto.

Personligt har jeg aldrig været den store tilhænger af Biraghi. Synes at han er overvurderet. Men han er sgu bedre end en Dalbert, som i hvert fald ifølge meldingerne er mentalt skrøbelig og håbløs defensivt. Så selve handlen er imø meningsløs.

Og som tildligere nævnt giver den økonomiske aftale heller ikke mening, når der ikke er en købsoption koblet på Dalbert. I så tilfælde agerer vi ren farmerklub for Inter.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Dalbert er viola-spiller. Hurra for det.

Barone udtaler: “Dalbert? Siamo molto contenti come società e staff tecnico..."

Hvorfor fan er der ingen journalister, der følger op med lidt dybere spørgsmål, "Hvorfor er I tilfredse - hvad ser I i Dalbert - hvad er planen med ham, individuelt og på holdet" osv...?

Det er rent mikrofonholderi.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Det er lige før, at han kun kan overraske positivt. 24 kampe over to sæsoner er ikke meget, for nu at sige det mildt. Har han en uheldig skadehistorik eller har han bare ikke kunnet komme på holdet?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
For 2 år siden var flere klubber ude efter ham i Nice. Inter fik ham for 21 mio euro, mener jeg.

Interfolket taler om en skrøbelig mentalitet - han ville da også helst selv tilbage til Nice, hvilket kunne bekræfte behovet for tryghed - og defensive mangler. Han var ude i en måneds tid med en benskade i nov/dec 2018.

24 kampe over to sæsoner tyder på en fiasko i Inter-trøjen, Eller kan Interfolket byde ind her?

Misforstå mig ikke. Jeg håber naturligvis, at jeg tager helt fejl og at han bliver en succes i viola. Nå, vi må se.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Commisso og hans folk har igen mødtes med borgmester Nardella og hans folk:

Nardella udtaler:

Ringrazio Rocco per essere venuto a Palazzo Vecchio, è la seconda volta che parliamo di stadio qui. Abbiamo fatto un incontro positive e utile con i nostri staff, abbiamo valutato tutto gli aspetti e analizzato gli altri esempi in Italia. Sono felice dell’incontro, sono convinto che in tempi brevi avremo una decisione perché stiamo lavorando in team. Il primo obiettivo è fare veloci.

Tempistiche? Ogni giorno parliamo coi collaboratori di Commisso, la soprintendenza valuterà alcuni aspetti ma siamo positivi. Lo stadio si fa: che sia un nuovo Franchi o una struttura nuova. Della Valle? Non faccio paragoni, lavoriamo con questi metodi. Ribadisco: lo stadio a Firenze si farà.


=

Jeg vil takke Commisso for at være kommet til rådhuset, det er anden gang, at vi her taler om stadion. Vi har haft et positivt og nyttigt møde med vores folk, vi har vurderet alle aspekter og analyseret de andre eksempler i Italien. Jeg er glad for mødet, jeg er overbevist om, at vi om kort tid har en beslutning fordi vi arbejder sammen, som et team. Det første mål er at gøre det hurtigt.

Tiden? Hver dag taler vi med Commisso´s samarbejdspartnere, myndighederne vurderer forskellige aspekter men vi er positive. Stadion bliver lavet; enten et nyt Franchi eller et nybyggeri. Della Valle? Jeg laver ikke sammenligninger, nu arbejder vi efter denne metode. Jeg gentager: Stadion i Firenze bliver lavet.


Det var et genialt træk af Commisso at involvere kommunen så tæt, at de til sidst ikke kan sige nej (- til deres eget co-projekt). Den måde opererede DV ikke på.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Som halvt amerikaner er Commisso selvfølgelig også vant til, at der bliver handlet på tingene så hurtigt som muligt, og han er ikke fedtet ind i den italienske tankegang med at ting tager tid o.l. Derfor var det oplagt at henvende sig direkte til hovedet (borgmesteren) i stedet for at tage alle de sædvanlige instanser en ad gangen. Om det i sidste ende gør en forskel må vi se, men umiddelbart virker det som det eneste rigtige at gøre. Som han selv har været inde på så er han jo oppe i årene, og vil gerne se sit projekt færdiggjort.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0