Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja selvfølgelig.

Men derfor bør fjerdepladsen stadig ikke være målet. Det er heller ikke realistisk.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Nogen opdatering på skaderne efter gårsdagens kamp? Jeg har ikke kunnet læse mig til noget endnu.

Det eneste jeg har kunnet snuse mig frem til er, at Mirallas har fået en muskelskade, sikkert en forstrækning. Hancko blev vist ikke skadet, man var blot lidt usikker på, om han kunne udfylde rollen godt nok i hele kampen, og derfor kom Hugo ind. Ellers er der tavshed om Pezzellas skade, andet end at han bliver rost fra højre til venstre for at han blev på banen og viste sig som en sand kaptajn. Personligt synes jeg, at det var dumt, hvis det har forværret noget.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Mht. traditionsklubber... ja, så er det svært at give et entydigt svar, der også er objektivt.

Serie A startede i 1929. Og Juventus var store i 30’erne. Det samme var Bologna.

I 40’erne stod der Torino på alt og efter krigen var Il Grande Torino måske Italiens bedste klubhold nogensinde, som kunne have toppet yderligere, hvis ikke flystyrtet ved Superga-bjerget havde udslettet hele holdet.

I 50’erne var det Milan og Juve, tæt forfulgt af Fiorentina med et mesterskab og 4 andenpladser.

I 60’erne stod den på Inter og det effektive catenaccio.

I 70’erne var det igen Juve, som fortsatte I 80’erne, dog godt presset af Napoli med Maradona.

I 90’erne var det så Milan med de flyvende hollændere, men både Juve, Samp og Parma var i dette årti også stærke, især i Europa, hvor det blev til adskillige titler og finaler i Italiens store europæiske årti.

00’erne var Inters årti, dog også pga Juve’s nedtur forbundet med Calciopoli.

De kom dog tilbage og 10’erne har der suverænt stået Juve på. Værd at bemærke er dog, at Roma siden mesterskabet i 2001 har hentet hele 9 andenpladser.Hvis jeg skulle komme med min rent subjektive Top 10 over traditionsklubber i Serie A fra 1929 og frem - med skelen til listerne over sæsoner, kampe og points samt Top 3-placeringer - og krydret med historiens vingesus samt min egen personlige holdning bliver listen således:

1. Juventus
2. Milan
3. Inter
4. Roma
5. Torino
6. Fiorentina
7. Napoli
8. Bologna
9. Lazio
10. Sampdoria

Det skal nok give anledning til ballade. Men husk, at listen er subjektiv - og at vi er i viola-tråden :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Juventus havde vel et af deres stærkeste hold i 90’erne, og bør vel som minimum nævnes, hvis hold som Parma og Samp skal nævnes, med tanke på at man vandt 3 scudetti og 1 CL, samt 3 yderligere CL finaler.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Point taken, Gusten.

Jeg blev måske lidt træt af at nævne Juve hele tiden :-) Men rigtigt, Juve havde et stærkt hold i 90´erne, som dog alligevel stod lidt i skyggen af det forrygende Milan i samme periode.

Juve er dog hermed tilføjet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Jeg er enig i din liste ud fra et historisk perspektiv, Magnifico. Ud fra samme historie redder Torino også en høj score, da de ikke har været noget at råbe hurra for i mange år.

Det må også have været et af de værste årtier i Milans historie. Dårlige ledelsesmæssige beslutninger og skuffende placeringer i Serie A. Det startede godt, men den sidste håndfuld år og lidt mere har været en katastrofe.
Mojn do!
Milan var holdet i 90’erne, uden tvivl. Men Juventus kommer ind på en ganske klar 2. plads på trods af rigtig mange stærke hold, som du bl.a selv nævner.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Pioli: “L’Europa passa dalla Coppa Italia, più difficile arrivarci dal campionato."

Mister mener altså, at man skal kvalificere sig til Europe gennem Coppa´en. Det er objektivt set rigtigt. Det kræver "blot" succes i tre kampe. Men jeg håber sandelig ikke, at det er et signal om, at man opgiver mulighederne i Serie A. Der er jo trods alt kun seks points op til EL.

Pezzella´s skade kommer der endelig melding om i dag. Frygten er, at et ungt viola-hold skal undvære sin erfarne kaptajn i flere kampe, hvilket kunne have katastrofale følger.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
For at få succes i de tre resterende kampe i Coppa´en bliver man nødt til at have noget der ligner momentum i ligaen, så jeg kan ikke forestille mig, at sidstnævnte bliver nedprioriteret. Med hjemmekampe mod diverse direkte konkurrenter er alt muligt endnu.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det ville da være dejlig typisk viola at sætte alt på et bræt og gå målrettet efter pokalen blot for at kvaje sig big time. Ja, jeg er stadig bitter.

Man må gå ud fra, at 7. pladsen giver adgang til Europa i år. Så det er vel primært 6/7. pladsen, vi skal kigge efter. Nr. 4-7 har 38 point, så der er altså 6 point op.

Det er bestemt ikke umuligt, men et krav må være, at vi begynder at finde lidt stabilitet OG ikke mindst vinder over Spal i næste weekend.

Ugen efter venter Inter, hvor vi nok skal være tilfreds med 1 point baseret på weekendens præstation.
Dernæst venter Atalanta ude. Der skal vi vist være glade, hvis vi ikke får stryg. Så venter Lazio hjemme - 1 point bliver det nok også til her maksimalt.

Alene ud fra ovenstående, kan man nok godt forstå, hvis Pioli mener, Europa via ligaen er langt væk.
Forza Viola
annonce