Snak

Mere indhold efter annoncen
Fortjent applaus til Ribéry.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Igen god stil af San Siro. Klapsalver til MoM.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
3-1. Mere end godkendt om end det reelt burde have været mere end tre Viola-mål. Jeg fattes ord for, hvor god Ribéry stadig er. Benene er væk ja, men det er fodboldhjernen heldigvis ikke.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Fornøjelse at se Ribery og Chiesa gøre næsten, hvad der passer dem. Tænk at være så dominerende som 36-årig.
Mojn do!
Er benene væk, Acheron?! Den finte han laver, der fører til straffesparket, er jo for vildt :)

Jeg synes i øvrigt at Badelj er low-key MoM i dag. Hold da kæft, for en præstation.

Tillykke med sejren!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Rigtig god præstation, ikke perfekt, men fandens godt spillet kamp. Sad på intet - vitterligt intet - tidspunkt og var nervøs.

Ribery spiller igen en stor kamp. Men ellers synes jeg, at midtbanen gør det rigtigt godt. Især Badelj var i dag i topklasse, den gode gamle Badelj. Castro må for øvrigt være årets fund. Han spiller så legende og dansende.

Forsvaret gav heller ikke meget væk. Det var tætte markeringer og ingen slinger.

Chiesa... ja, Chiesa er Chiesa. Han skal naturligvis lade Pulgar tage det straffe. Men efterfølgende kunne man bare se, hvordan han ville gøre det godt igen - og det må man tage hatten af for.

PS: Hvorfor helvede satte jeg X i tipstråden. Vidste jo at vi ville vinde... som skrevet tidligere:

Derfor tror jeg også, at vi har en reel mulighed for at hente mere end det ene point.
... Der kan derfor ligge en lille overraskelse og lure.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Det skal også lige med, at Milan pt. er i en bedrøvelig forfatning. Der var ikke meget, der lykkedes for dem i dag. Og efter 2-0 gik man helt ned med humøret. Ikke godt.

Det skal dog ikke tage noget fra en flot sejr i dag.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
@Flying Dutchman

Det jeg mener er, at Ribéry for længst har mistet den smule hurtighed som han havde. Til gengæld har han stadig ideerne, teknikken og evnen til nærmest at få bolden til at klæbe til sine fødder, som man også så flere gange her til aften.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Mjohnsen er forsvundet. Sidst set nede i en flaske Brunello.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
To sejre i træk giver selvfølgelig blod på tanden nu, men det er lige før at det også er farligt, for nu kan holdet næsten kun skuffe næste søndag hjemme mod Udinese. Er 3-5-2 også vejen frem i en kamp, hvor man vil være forholdsvis store favoritter? Tør Montella overhovedet pille ved formation og startellever nu? Mange spørgsmål trænger sig på, og lige pludselig virker en uge som uoverskuelig lang tid at vente på næste kamp. Et luksusproblem. Jeg kunne dog godt tænke mig at se Sottil komme til indsats igen, og gerne på et eller andet tidspunkt i næste søndags kamp. Udinese ser ikke ud til at lukke mange mål ind, og jeg må indrømme, at kampen allerede nu lugter langt væk af et sejt træk for at nedbryde friulianernes (hedder det sådan?) defensiv. 1-0 vil være fint for mig. Lige nu gælder det bare om at udnytte medvinden maksimalt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce