Snak

Mere indhold efter annoncen
Sidste bytte i dag. Sanchez for Thereau.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Den holdt hjem. Skønt.

Fortsat godt ophold i Firenze, Magnifico.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Dejligt med en sejr men tåbeligt vi stopper med at spille fodbold i anden halvleg. Vi er et klart bedre hold end Udinese men når vi overlader for meget til dem skaber det en masse unødvendig usikkerhed.

Der positive: 3 point, vores stærke argentinske stopper og Thereau, der laver to rigtige striker-mål (den slags Simeone burde lave... ahem)
Forza Viola
Jeg er helt enig i at vores defensiv ikke er god nok til bare at trække sig tilbage og afvente modstandernes næste træk. Nu gik det godt i dag men der har også været eksempler på det modsatte. Det er muligt at det bliver bedre med tiden, men jeg synes stadig at det er lidt for satset at prøve at køre en føring hjem med et kvarter igen, selv med opgraderingen på målmandsposten. Når det er sagt så synes jeg faktisk at Sanchez i dag udstrålede ro og boldsikkerhed da han kom ind, og han gik også fint med frem på banen. Men der mangler noget afstemning og kommunikation i den centrale defensiv.

Benassi synes jeg gjorde det godt i dag bag angriberne. Det er en rolle han kender, og det er også der jeg tror at han vil være mest værd for os.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Set fra Curva Ferrovia fungerede søndagens 4-3-3 i store træk bedre end den sædvanlige 4-2-3-1. Benassi kom langt mere til sin ret og skabte gode ting. Det var dog både lidt satset og for tidligt at ryge i en 5-3-2 i de sidste 15 minutter i bestræbelserne på at holde føringen hjem. Holdet er ikke defensivt stærkt nok til at spille sådan. Og Udinese kom da også frem til flere unødige chancer pga den uvante opstilling til sidst. Chiesa var for en gangs skyld mere eller mindre usynlig, mens det var en fornøjelse at se Veretouts rush op ad venstrefløjen, som endte i det andet mål. Thereau betalte tilbage for tilliden med to vigtige mål, mens Simeone var uheldig med stolpen. Men han skal altså i gang med scoringerne. Overordnet set dog en godkendt søndag, hvor også alle omkring en på curva´en nød de tre points. Uanset hvad, er det jo dét, der tæller - og især hernede.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Især her i starten af sæsonen gælder det bare om at få skrabet så mange points sammen som muligt. Så må det polerede spil komme gradvist hen ad vejen. Det kommende program ser nådigt ud så forhåbentlig kan vi tage et skridt højere opad i tabellen. Simeone skal vi have tålmodighed med. Han skal nok blive en gevinst for holdet. Det var jo også kun marginalerne der forhindrede ham i at score i søndags.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Jeg tror også på, at Simeone nok skal komme i gang. Han kommer ikke til at lave 20 kasser her i første sæson, men hvis vi lander på 10, så er det godkendt.
Han er en ung spiller på et hold med en masse nye, unge spillere.

I weekenden har han dog alle muligheder for at komme på tavlen, så lad os håbe på at par kasser fra hans fødder.

Nogenlunde på denne tid sidste år fik Crotone vel et af sæsonens første point på udebane mod os, så lad os ikke håbe, at denne sæsons bundprop får deres første point på tavlen mod os.

Tipper en sikker 0-2 med mindst en kasse fra Simeone.
Forza Viola
Jeg mener at Crotone stod med bare et enkelt point efter ti kampe, og det skal ikke undre om det var 1-1 kampen i Firenze der gav dem det. De førte vist endda indtil det 90. minut.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Benevento er Europas dårligste hold statistisk set. Baronis job hænger i en tynd tråd, mens hans søn for øvrigt tilhører vores Primavera. Det er en af de kampe, der skal udløse tre points, udebane eller ej. Alt andet er en fiasko. 0-2 og Simeone på tavlen er fint for mig.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Det skal være tre points ja.

I øvrigt mener jeg at have lagt mærke til, at samtlige vores resterende kampe i 2017 spilles om søndagen klokken 15. Det betyder nul livekampe på Canal 9 foreløbig. Surt!
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce