Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
En sidste hilsen fra alle fangrupperingerne. Gør en stolt og beæret over at være viola.

God rejse, Capitano.

Vi så hinanden den sidste gang for en måned siden. Da træneren afbrød træningen og I gik hen til os for at tale. Du var den første. Foran os alle sænkede du aldrig blikket, lyttende til os og kiggende os i øjnene, modig og stolt. Og da vi bad jer om at være mænd og aldrig nogensinde at miste æren, trådte du et skridt frem og garanterede os det. Som en ægte kaptajn, som en ægte mand.

På samme måde tog du anførerbindet, som vi gav dig sammen med drengene fra Calcio Storico, du iførte dig det og ærede det. Vi er stolte over at have haft dig som kaptajn, Davide. Vi takker dig, for hvad du har givet Firenze. Dit eksempel vil aldrig dø, det vil altid forblive uforglemmeligt i tid.

Vi vil bare give dig et løfte. Fra en hel by vil din datter Vittoria komme til at kende DIN historie. Historien om en ægte kriger og en stor mand.

God rejse, Capitano. Af hele hjertet, din curva.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(100659192308)
Er det rigtigt, at klubben har valgt at forlænge hans kontrakt ,så pengene går til hans kone og datter resten af deres liv?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Magnifico
Jeg ved det ikke. Han skulle have underskrevet kontrakten i torsdags. Men det blev udsat, pga det kraftige snevejr i Firenze, til i dag mandag. Måske er der også nogle forsikringsomstændigheder, der kommer i spil. Kontrakten var jo på plads, kun udsat af tertiære forhold. Som sagt, jeg har intet hørt pt. Har du læst det et sted?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(100659192308)
Det står nærmest overalt på twitter.

Edit: Nu begynder folk at skrive, det er fake og kun skabt for at få retweets.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Magnifico
Twitter skal nok tages med et gran salt. Og det er formentligt uden kilder? Så pt er det spekulationer. Jeg ved faktisk ikke, hvad der sker, hvis en spiller dør midt i sin kontrakt. Forsikringer?

Under alle omstændigheder tror jeg ikke, at man skal frygte for familiens økonomiske fremtid. DV-brødrene har optrådt helt fantastisk ifm dødsfaldet. Diego var i Udine og mødte familien, da de ankom. Andrea var i Firenze og tog imod truppen, da de kom tilbage og han havde en meget følelseladet og lang udtalelse om situationen, hvor han næsten brød sammen i tårer. Diego stødte så til truppen i dag i Firenze. Så jeg tror nok, at de vil sørge for familien, hvis det måtte blive nødvendigt.

http://en.violachannel.tv/video-detail/items/andrea-della-valle-pays-tribute-to-davide-astori.html
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Mjohnsen
Ligesom mange andre herinde, har jeg længe været godt og grundt irriteret på DV-brødrene, gennem længere tid men jeg må sige, at de lige i den her situation har ageret helt formidabelt. Jeg har flere gange set ADV´s udtalelse, og det er tydeligt, at han er dybt berørt og ikke bare står og lirer floskler af for at høste sympati. Stor respekt for det.
Forza Viola
Skrevet af Magnifico
Tragedien kan - paradoksalt nok - blive en ny start.

Diego har allerede snakket lidt om, at klubben skal pilles af salgslisten, og at der skal investeres massivt i ungdomssektoren med et nyt akademi og træningsanlæg, en trup baseret på unge spillere og at stadionprojektet nu skal på skinner.

Andrea kom allerede ifm Bologna-kampen igen på banen og med sin dybe medfølelse overfor alle, og især Astori´s familie, her senest, er han igen på vej ind i fiorentinernes verden.

Diego påtog sig tilsvarende den tunge opgave at møde familien i Udine og rejste til Firenze derefter.

Hvis de begge - eller i det mindste en af dem - er til stede på et forhåbentligt fyldt Franchi på søndag, hvis kampen ellers gennemføres, i en ærefuld hyldest af Astori sammen med alle tilhængerne, kan mange sår læges dermed.

EDIT: Så lige en undersøgelse blandt ca. 7.700 tilhængere, hvor 45% troede på en genfødsel af forholdet mellem DV og tilhængerne. Det tal var langt lavere for kort tid siden.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Forskellige ønsker fra tilhængerne ifm tragedien.

- Man ønsker at trøjenummer 13 ikke bruges fremover
- Man opfordrer til at det 13. minut i alle viola´s kampe for evigt bliver æret med fx klapsalver
- Man beder om gratis entré eller nedsatte priser på søndag, så Franchi bliver udsolgt
- Man vil se både Diego og Andrea på stadion på søndag
- Man vil have dispensation for at spille med nr. 13 på alle trøjer på søndag
- Man ser gerne, at viola optræder under navnet Vittoria (Astori´s datter) på søndag
- Man vil have opkaldt en af tribunerne på Franchi efter Astori
- Man vil navngive det nye stadion efter Astori
- Man ser gerne, at viola spiller i sort resten af sæsonen
- Man foreslår, at viola´s trøjeemblem i resten af sæsonen fremtræder sort/hvidt

Nogle af ønskerne har selvsagt større opbakning end andre.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Trods alle de fantastiske initiativer er det umådeligt trist at læse tråden her i dag. :-(
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Her står Malagó tidligere på dagen og fortæller, at Della Valle af egen vilje har fornyet Astori´s kontrakt og at pengene går til hustru og datter.

Lyt med fra tiden 1:22 (- godt nok er det på italiensk):

http://www.ansa.it/sito/videogallery/calcio/2018/03/05/astori-malago-contratto-rinnovato.-complimenti-ai-della-valle_c61558bb-d078-4390-ac7f-8608eaa26b94.html

Efterfølgende måtte CONI udtale, at Malagó havde været offer for fake news.

Det er godt nok svært at skille skidt fra snot, når man ikke engang kan stole på selv CONI-formandens udsagn i lyd og billede.

Som altid kan kun klubbens officielle kommunikéer tages for gode varer.

Klubben beder da nu også alle om silenzio e rispetto per onorare la memoria di Davide ifm alle de verserende rygter om det en eller det andet initiativ.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Ekstrablader røg også i med begge ben her kl 23.46:

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/italienskfodbold/fiorentina-aerer-afdoed-anfoerer-med-hjerteskaerende-gestus/7066440

Måske opdager de selv fejlen og fjerner artiklen.
I så fald vil ovenstående link være dødt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Saponara har også offentliggjort en hyldest til ham.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Ja, og den var smuk. Som jeg skrev i Serie A-tråden i går:

Helt enig. Der sad der (igen) en tåre i min øjenkrog.

Til dem der ikke har læst den:

https://www.instagram.com/p/Bf8Kcfln3_C/?utm_source=ig_embed
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Både Fiorentina og Cagliari har nu officielt meddelt, at trøjenummer 13 ikke vil blive benyttet af andre fremover:

Per onorarne la memoria e rendere indelebile il ricordo di Davide Astori, @CagliariCalcio e Fiorentina hanno deciso di ritirare congiuntamente la maglia con il numero 13. #DA13⚜️
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(100659192308)
"og at der skal investeres massivt i ungdomssektoren med et nyt akademi og træningsanlæg, en trup baseret på unge spillere og at stadionprojektet nu skal på skinner."

Er der snak om hvad sådanne ting kommer til at koste? Hvis man ser bort fra stadionprojektet.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Magnifico
Nej, der har ikke været tal på planerne.

Men der har i et stykke tid været spekulationer, som først fik fart ifm at klubben viste stor interesse for 30 ha land ved Bagno a Ripoli - ca 5 km syd for Franchi og Coverciano - som skulle være et nyt Centro Sportivo med primært fokus på talentudviklingen.

Derefter var der turene til Atalanta og dialogen med bergamaskanerne, der jo er meget anerkendt for deres talentudvikling, som spytter gode spillere ud i et flæng.

Men dér, hvor især de økonomiske eksperter overvejede, om der for alvor var noget om snakken, var da Diego solgte sine 17,4% i togselskabet NTV og høstede hele 2,6 mia DKK.

Spekulationerne gik - og går - på, hvorvidt brødrene med de nye penge planlægger en rilancio a Fiorentina, hvor de tre nævnte søjler skal bære et nyt Viola frem mod en ny storhedstid om 2-3 år.

Stadionprojektet er dog make or break, da dette indebærer en fremadrettet helt anderledes økonomi end i dag.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/118132/confirmed-astori-died-cardiac-arrest

Altid noget det er årsagen, selv om det er trist med tanke på hans lave alder. Kan det ske for en aktiv sportsmand, kan det vel ske for alle.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Det må være definitionen på at sove stille ind, idet han åbenbart ikke mærkede noget. Da de fandt ham, var der heller ingen kropstegn på, at han havde undergået nogen form for smerte. Det så bare ud, som om at han (stadig) sov.

Men ja, både skræmmende og tankevækkende, at det kan ske for os alle.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Pirlo21
Der er selvfølgelig intet overraskende i at Astori døde af hjertestop og at han ikke blive forgiftet eller lignende...
Men at påstå at det er naturligt, at en 31 årig mand, toptrænet m.m dør af hjertestop, GIVER BARE ingen mening i mit hoved.
Jeg savner en forklaring, ens hjerte holder ikke bare op med at slå uden grund... jeg håber ikke at sidste punktum er sat i denne sag. Min alarm klokke ringer straks og jeg tænker straks på et højt forbrug af ipren/ibuprufen eller lignende.

Af respekt for Astori og hans familie, håber jeg at dette bliver undersøgt til bunds, for der er intet NATURLIGT i at man dør som 31 årig.
annonce
0