Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Eskapisten
I BTs transferpodcast julespecial bliver Eskelinen kaldt et flop. Det er absolut ikkke et billede, jeg kan genkende. Jeg syntes helt overordnet han har været god og solid, og jeg ser et ret fint potentiale i ham. Hvad tænker i andre?
Skrevet af SimonV
Flop er for stærkt, jeg er ganske tryg med William på mål, jeg synes han har leveret hæderligt, et gammeldags 8 pil op, måske endda et 9 tal. Jeg er enig i at potentialet er større.

Det har været lidt mere hektisk for William end man havde kunnet håbe, men jeg synes ikke at han er faldet igennem whatsoever.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Eskapisten
Jeg kan sgu heller ikke genkende, at det har været specielt hektisk. Nuvel, han er ikke Grabara, men han var også uhørt god. Jeg syntes Eskelinen har gjort det bedre og skabt mere ro end Jova i denne sæson. Og jeg syntes, han skaber markant mindre hektik end Steffen Rasmussen fx gjorde.
Skrevet af Britz
Vi har vel bare fået det, som vi har sukket efter i mange år; en anonym og stabil målmand

Ingen grund til kritik dér. Han redder os måske ikke, men han koster os heller ikke.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Det er mangel på indsigt at kalde ham et flop. Han har ligaens 2. højeste redningsprocent, kun overgået med 1 % af Jesper Hansen, landsholdets 3. målmand.

God jul.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Rocstar
Det er decideret idiotisk! Eske er ingenlunde et flop. Han er en forudseende og rigtig dygtig ung målmand!

Han har begået et dumt straffe og tabt to bolde! Resten af tiden spiller han god bold med begge fødder, fylder ok i feltet, er forudseende nok til ikke at skulle ud i cirkusnumre og derudover har han super stats og godt samarbejde med sit forsvar. Personligt er jeg meget tilfreds med hans niveau efter 6 mdr.

Som nævnt tidligere var Grabara alt for god. Og ikke tilfældigt liverpool holder ham i kort snor. Altså verdens pt klart bedste hold!
AGF ftw!
Skrevet af Eskapisten
Jeg mente nok! Og velkommen til(bage?) Rocstar!
Skrevet af BoroDane
Eskelinen et flop?!? Har de lavet den podcast under en julefrokost. Det er måske kun de første par kampe han var rystet. Men derefter har han nu været ganske solid og med en alder hvor der er gode udviklingsmuligheder. Solid uden at være Grabara-prangende.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Lazaronen
Ja det er noget besynderligt at kalde ham flop. Han var som andre siger lidt urolig og anspændt i starten men det går klart fremad.

Tror desværre bare det er en refleksion af de enkelte drop i begyndelsen.
Hvis i lægger mærke til det har Viasats idiot kommentatorer også travlt med at tale ham ned når han sågar redder bolden?
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Eskapisten
Jeg tænker, det må være et udtryk for, at den pågældende journalist, der kommer med postulatet, ikke rigtigt kender det fagområde, han skulle forestille at være ekspert i.
Skrevet af Toon Toon!
Det er ubegavet og amatøragtigt at kalde Eskeleinen et flop. Hovedrystende. Så har man virkelig ikke set mange GF-kampe. Og ja, jeg har også lagt mærke til at kommentatorerne har det med at tale ham ned. Det er virkelig som om de hænger fast i den halv-dårlige start, men han har jo spillet sig markant op. Det kalder næsten på et dementi fra vedkommende der udtalte det.

Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Rocstar
Jeg husker at der var lidt samme vibe omkring Jova indtil alle ("eksperter", kommentatorer osv) pludselig blev enige om at han var pissegod, og det blev kun forstærket af hans tur på bænken hos en spansk nedrykker.

Jeg forventer ikke alle eksperterne følger ligeså nidkært med i GFs kampe og spillere som os, men når manden har så vilde stats og slår darling Jova af er det enormt useriøst!

P.S. Jeg synes jova er en super målmand, men personligt er jeg mere på Eskelinens stil. Bare som disclaimer
AGF ftw!
Skrevet af LukeDanDuke
Jeg oplever, at der er kommet en tendens til at de vil gøre isolerede spillere til syndebukke for at skabe et narrativ i kampen / kampene. Så kommentereres der kun på spillernes fejl og lader ellers de gode aktioner eller kampe blive urørt.

Jeg mener i hvert fald ikke der er tvivl om, at det kan være på mode at snakke forskellige spillere op og ned uagtet deres aktuelle præstationer, men alene vurderet på spillernes karakter og udstråling.

Man skal dog huske på at det er svært at være kommentator / fodboldekspert. Det er noget som rigtig mange mennesker har en holdning til på baggrund af et dedikeret fanforhold.

Jeg syntes nu alligevel der er mange af de danske kommentatorere der er rigtig dårlige. Jeg er i hvert fald godt og grundigt træt at Poul Hansen. Men jeg foretrækker egenligt også at se fodbold uden lyd på - det bliver ikke det samme som at være tilstede på et stadion.
Skrevet af Zinras
Jeg har aldrig helt set ideen i kommentatoren på TV. Det er nok et gammelt levn fra radioen, hvor han i sagens natur var et essentielt element, som man ikke har opdateret.

Den største fejl i TV er egentlig at de har vedligeholdt et radioformat med billeder, fremfor at udnytte det visuelle og så holde sig til det rigtig nørdede som analyser og taktiske justeringer.

I stedet er det så blevet til en form for sladderblad, hvor man skal have hurtige og øjeblikkelige reaktioner, fremfor at udnytte at man har et hold af producere og kameramænd der kan sætte noget mere interessant op i pauserne.

Jeg lyder som om jeg er 85, men det er sgu bare spildt potentiale i min bog.
Skrevet af BoroDane
Personligt hader jeg at se fodbold uden kommentator. Jeg synes de udfylder noget af det tomrum der opstår når man sidder i sofaen frem for sin plads på stadion. Jeg kan bare ikke udstå Poul Hansen sige "av av av" endnu engang.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af vincevega
Den værste af alle (udover "eksperten" Lars Jakobsen) må være sensations-journalisten Daniel Ortved.
Skrevet af SimonV
--------------------Grabara
Stage---Backman--Jønsson--Højer
Bundu--Aabech---Jørgensen--Daniel Cristensen
--------------Graulund--Jóhannsson
Her er mine elleve over de bedste/vigtigste fra det forgangne årti. Alt i alt havde holdet nok været farligere med Petersen eller Eckersley ude til venstre, men jeg vover at påstå at Christensen alligevel er det rigtige valg. Men hold da op det var svært at vælge.
Boblere: Dino, Amini, Søren Berg, Stephan P, Kure, Pasanen, Søren Larsen,
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Slettet(161147200502)
Er det et krav at stille i en 442?

I fald det er det, tror min yndlingselvan, sikkert med flere momentane stjerner glemt, ser således ud:

Staff
AJA-Backman-Pasanen-Eckersley
Stephan P-Aabech-Amini-Ankersen
Aron-Søren Larsen

Boblere: Bundu, Dino, Graulund, Casper Sloth, Jønsson, Casper Højer, Munksgaard, Vatsadze, Cortez, Grabara, Jova, Duncan og så videre.

Der er flere fra det nuværende hold, som også figurerer i mine boblere, som sagtens kunne gå ind på holdet. Jeg mener dog, at der er nogle af dem, der ikke har været med i lang nok tid til, at kunne få status på all-time-holdet. Men hold op hvor går det op for en, hvor enormt mange spillere vi har haft igennem.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Eskapisten
Jeg ville line den op i en 4-3-3:

Mm: Grabara (Baseret på råt talent, men jeg har både Eskelinen og Jova foran Staff)
Hb: Stage (for at give plads på den centrale midtbane - han kunne også få plads der)
CB: Backman (Det er en no brainer)
CB: Atle Roar Håland (ejede han ikke det centrale forsvar i en enkelt sæson?)
Vb: Casper Højer (Vi har generelt haft fine VB´s, men CHs stabilitet trækker op)
DM: Jønsson (Men kun fordi, NP er ny)
CM: Amini (Han er en central spiller for det klart bedst GF hold i dekaden - no brain)
CM: MJ (Den danske Pirlo)
RW: Bundu (Baseret udelukkende på det seneste år)
ST: Dunken (Han var vigtig i sin tilbagekomst - lige indtil han var ligegyldig)
LW: Thorsteinsson (Igen en position, hvor ingen har brændt igennem på sammen måde, som Jon Dagur har de seneste måneder - den var billigt til salg)

Boblere: Graulund (men havde han ikke sine bedste kampe i sidste dekade?), Elez (men blev han ikke først god til sidst?), Eckersley (men Højer er bedre), Bagerens søn (men Højer er bedre, og han var vel back?), Jakob Poulsen (men han havde sine bedste år i sidste dekade), Devdariani (men han var for skadet), Søren Larsen (men han var for skadet), PM (yes sir, men konkurrencen er for hård), NP (som havde fået en plads, hvis han havde haft mere end en halv sæson). Edit: og Aabech selvfølgelig (men der er ikke plads til en 10er på mit hold).
Skrevet af SimonV
Der er ingen krav :)
Dog synes jeg opstillingen skal være en sandsynlig en af slagsen, så vi ikke står med 11 udelukkende offensive spillere. Men om det er en 5-4-1 eller en 3-4-3 synes jeg skal være op til hver enkelts temperament.

Atle Roar Håland byttede jeg faktisk gerne for Jønsson i det centrale, jeg huskede ham som fra 08-09, men jeg husker ham som vanvittigt dygtig/vigtig.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
annonce
0