Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BoroDane
BIF mister Mukhtar, Vildsæk og Kaiser. Aab mister Kaufmann og det ser ud til at OB mister Kadrii. Vi kommer ikke til at få en bedre mulighed for medaljer end i år. Nu skal det ikke fuckes op. Hold nu bare på Amini og Bundu til sommer.

Edit; nå kan se at Kaufmann først skifter til sommer, men det er stadig ikke idealt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Slettet(161147200502)
OB mister Kadrii til Saudi, men har hentet Sabbi til pladsen. Lieder kommer også ind som afløser for AK. Jeg ved ikke om OB er decideret svækket, men Kadrii er selvfølgelig en bet. Gulddreng Michelsen lader dog til at have styr på det.

AaB virker mere famlende. De var underligt ringe i lange perioder i efteråret og med et salg af Okore ved jeg ikke hvor solide de er bagtil. Nu må vi se.

Det kunne være absolut i topklasse at række ud efter bronzen i dette forår! Jeg er dog ydmyg og håber på en sikker top5 placering.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Burro
Top 6 er stadig målet, men ja, man kan da konstatere, at bronzen er billigt til salg i år.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Jelleman666
Synes det er forkert at kalde det "billigt til salg", men at vores chancer er historisk gode.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Burro
Det synes jeg ikke, det er. Flere klubber er underpræsterende, og den pt. største konkurrent har mistet fire spillere fra startelleveren uden erstatning. FCN har ikke kunnet fortsætte tendensen med "bare" at hente en ny ungdomsspiller op fra rækkerne som fuldgod erstatning, AaB kæmper med økonomi, og OB er inde i en form for genopbygningsfase.

Kosovo je Srbija
Skrevet af Eskapisten
Bronzen er vel billigt til salg, men det vil være forkert at have forventninger til, at AGF bare napper den. Den er vel iøvrigt billigt til salg de fleste år.
Skrevet af BoroDane
Kommer Sabbi ikke først til ob til sommer mens de mister Kadrii nu?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Slettet(161147200502)
Jo jo. Som det er nu kommer Sabbi først til OB til sommer. Men sælges Kadrii er jeg ikke i tvivl om, at OB køber Sabbi fri i Hobro. Ligeledes med AK over for Lieder.

BIF har rigtigt nok sagt farvel til to stamspillere, men de har en pengestærk mand i ryggen og et erklæret mål om top3. De bør kunne hive en kanin op ad hatten.

Vi er angiveligt interesseret i Mathias Greve. Det skal vel være fordi han kan løfte 8er positionen at vi skal hente ham? Pt. mangler vi ikke spillere til højre kant.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Toon Toon!
Og Saba forlader Randers.

I forhold til vores direkte konkurrenter, så står vi pt. stærkere end da efteråret sluttede. Men spørgsmålet er jo om vi også sælger en mand eller to inden vinduet lukker? Så tror jeg dog også at vi får en ind den anden vej, men det bliver måske ikke 1 til 1 på niveauet.

Så længe David og truppen holder næsen i sporet, så skal det nok blive et fint fodboldforår i Aarhus. For sivern hvor jeg håber at vi går videre i Pokalen - det kunne virkelig være fedt med et lille pokaleventyr igen.

Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mikaelletager
Jeg er glad for, at jeg er den eneste der syntes vi ikke har en erstatning klar for Bundu.

Jeg har slet ikke, som mange af jer, haft Lundings gode periode i tankerne, og hvis han kan komme tilbage på det spor, har vi en erstatning klar der. Jeg kan dog god være nervøs for, om han har hvad der skal til. Der syntes jeg hele tiden, Bundu har set mere komplet ud. Men jeg håber inderligt, at Lunding får succes, for det kan forhåbentlig også bane vejen for flere af vores egne talenter.

Men som nævnt længere oppe, er det meget blandet hvordan konkurrenter kommer ud af vinduet. Jeg syntes klart OBs trup ser skarpere ud. Kadrii er klart et afsavn, men de har nok scoret nogen gode millioner der.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Lunding har været god allerede i denne vinteropstart, hvor Bundu endnu ikke har fået nogen minutter. Jeg ret tryg ved Lunding til højrekanten. Egentlig har jeg det også ok med Links. Han har spillet på højeste niveau i Sydafrika og har den samme fart som Bundu. Lidt klejn, men god teknik. Men det er klart, at som Bundu har spillet i efteråret, kommer han til at efterlade et kæmpe hul rent sportsligt; men så får vi noget økonomi ind.

OBs trup ser rigtig fin ud, men uanset om de henter Sabbi i dag, så vil de stadig være en anelse svækket frem imod sæsonstart. De har haft en del udskiftninger og det sætter sig altid i spillet, uanset hvor plug and play-agtige de nye spillere måtte være. Og så er Kadrii bare en klassespiller, der er svær at erstatte 1:1.

AaB har tilgengæld sagt farvel til mange mål pr. dd., så jeg er spændt på at se hvordan de kommer til at tackle deres trupsammensætning. Og mon ikke også Jores Okore ryger sig en tur?
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Toon Toon!
Lunding var vanvittig god sidste forår. Der synes jeg han lignede den med størst potentiale af alle vores kanter. Men jeg frygter da at det blot var en midlertidig opblomstring...
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Det var også mod de ringeste hold i ligaen i kampe hvor det primært var os der dominerede. Det har været et meget skuffende efterår og han skal steppe op her til foråret hvis han skal have en chance for at være Bundus afløser og overbevise PC og DN om at der ikke skal købes en profil som erstatning. Jeg er også spændt på at se hvad der sker med Kaastrup. Det er lidt en joker.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Slettet(161147200502)
Lunding har været skadet siden sommer. Derfor har jeg det svært med at karakterisere hans efterår som skuffende. Det vil ikke være helt fair over for spilleren.

I forhold til, at vi spillede imod de ringeste hold, havde han stadig en nøglerolle i at åbne betondefensiver. Jo ringere hold, desto tungere bagkæde - måske pånær Silkeborg. Og så er det nu engang sådan ligaen er skruet sammen. Jeg er enig så langt, at han mangler at spille en god kamp imod både FCM og FCK, men den tid skal nok komme. De ting han viste i forhold til spilforståelse var altså på et rigtig højt niveau, specielt hans alder taget i betragtning.

Noget andet: Kim Robin Graahede har et interview i Stiften, hvor Rubén Sélles roser Bror Blume for hans gode aktioner, gode spilforståelse. Han holder ham lige så vigtig som Bundu for vores succes. Blume har da også nået et særdeles højt niveau hos os; noget jeg håber fortsætter. Link: https://stiften.dk/artikel/bror-blume-han-er-lige-så-vigtig-for-agf-som-mustapha-bundu
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af BoroDane
Det skal heller ikke lyde som om jeg ikke tror/håber at Lunding tager det næste skridt. Men som det ser ud nu, så er han ikke klar til at tage over for Bundu, så hvis ikke der kommer en rivende udvikling frem mod næste sæson, hvor vi må forvente at Bundu sælges, så skal der hentes en ekstern profil ind.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Toon Toon!
Kan du kopiere teksten til os som ikke har adgang? Saftsuseme lækkert hvis Lunding er på vej i hopla.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mikaelletager
Jeg husker også Lundings opblomstring, men som andre nævner, var den kort og mod dårligere hold.
Men jeg giver jer ret, han har vist, at han har et stort potentiale, men der er for mig, langt fra hvad han viste til hvad Bundu har vist. Så for mig, har vi ikke en 1 til 1 erstatning klar.

Men jeg tror ikke, for de midler vi har til rådighed, kan hente en, som kan erstattet Bundu direkte.

Spørgsmålet er jo så, hvad AGF og David vælger at gøre nu. Viser de Lunding mere tillid og mere spilletid. Der er trods alt mange om buddet stadig.


Uden anset hvad, så handler sidste halvdel af grundspillet om, at skrabe så mange point sammen som muligt, og ikke om at spille en ung spiller ind. Så for mig, skal han kun starte/have indhop, hvis han kan bidrage med noget. Dertil syntes jeg vores bredde er for god.

4 timer igen, og vi er alle klogere på, hvordan truppen ser ud. Jeg tror ikke der sker noget, har I hørt noget?
Skrevet af Mikaelletager
Silkeborg henter ifølge Midtjyllands Avis brasilianske Junior Brumado i FC Midtjylland som erstatning for Ronnie Schwartz.

Jeg er nok ene her, men jeg ser et kæmpe potentiale i Brumado. Tror virkelig David kunne få en masse godt ud af ham.
Skrevet af Eskapisten
Jeg ser det slet ikke som en mulighed, at vi får en 1:1 erstatning for Bundu, som han performede i efteråret.

Bundus niveau i efteråret var ret beset over, hvad vi kan tiltrække. Han kunne for mig at se være på holdet i både FCK og FCM med det niveau, han viste.

Vi må bare nyde Bundu, mens vi har ham, og såfremt han holder niveau.

Spørgsmålet om Lunding/Links handler derfor for mig at se mere om, om de er på niveau med spillere, vi ellers kan tiltrække. Links har vi ikke set nok til til at vurdere. Men finder Lunding det niveau, han havde i starten af sidste forår, tror jeg ikke, vi kan tiltrække en spiller, der er mærkbart bedre.

annonce
0