Snak

Mere indhold efter annoncen
@Luke

Ok.

Til PM´s forsvar vil jeg dog bemærke, at han faktisk vinder en del hovedsstødsdueller i slutningen af kampen.

Det ændrer dog ikke på, at PM er en bekymrende forfatning.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Angående Munksgaard synes jeg ikke, at han er blandt de dårligste i dag. Han løser sine defensiv opgaver nogenlunde - om end noget presset.

Jeg er dog som tidligere nævnt meget skeptisk overfor backs uden nævneværdige offensive kompetencer. I dag bliver de mangler meget tydelige hos Munksgaard.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Håbløs taktisk øjebæ af trænerteamet. Vi lader Rendos spille kampen på deres præmisser og der er simpelthen for mange vatnisser på vores hold.

Munken viser IGEN-IGEN-IGEN-IGEN at han er en værdiløs slatten nullermand uden fart, fysik samt bare basale evner fremad banen.

Paddy ER Duncan version 2. Tung, langsom og immobil og dermed TOTALT ufarlig hvis boldene ikke lægges 100 % lige på ham.

Jeg synes vores midtbane havde fint fat, men uden dybdeløb og/eller fremdrift på kanterne (af backs - især højre side) så er vi totalt bovlamme og Bundu bliver overhovedet ikke sat i en situation hvor han for alvor kan udfordre.

Udskiftningerne, bortset fra Tingager der gav sig selv, var håbløse.

Det er desuden MEGET beskæmmende hvor latterlige vi er på dødbolde. Vi har igen rigeligt med indkast og hjørne/frispark, men er jo stort set overhovedet IKKE farlige.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
@Moller


Problemet med MUnken er at han aldrig shiner og det niveau han viser er i mine øjne hans max niveau. Han er en højrebenet Frederik Møller som hurtigst muligt skal presses af Kevin Diks (selvom vi dog nok ikke ser ham i form snarest)
@Diego

Jeg er enig i, at Munksgaard er et svagt punkt på holdet. Jeg ville bare nuancere i forhold til denne ene kamp.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Ikke de fedeste indlæg til at fejre side 300 på.
Mine tanker er i øvrigt helt på linje med Moller, ifht til tænding og taktisk snilde. Jeg har ofte argumenteret for at spillerne mangler motivation mod de mindre hold, men den holder slet ikke mod hestene. Vi er alt alt for ivrige, tager vi bare et sekund mere på bolden, så vi træffer den rigtige beslutning, eller sender afleveringen bare en my mere præcist afsted, så var det blevet en helt anden kamp.

Jeg havde håbet at vi havde stillet derop, med beslutningen om at spille meget afventende og tålmodigt. Nå videre, jeg kan leve med at tabe til Randers både ude og hjemme, bare vi får top 6 i år!

Jeg forventer satser på en storsejr mod Silkeborg. Det Skal helst ikke blive hverdag endnu
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Man kan sige at begge af vores backs er stabile og gode defensivt.. men der kommer ikke meget fra dem offensivt.
De 4 forreste i dag var ikke gode, de 2 bedste af dem blev så skiftet ud mens de 2 ringeste spillede fuld tid.. Bundu kan så forsvares med at han kan lave mål ud af ingenting
Det var (heller ikke) Højers bedste kamp, men at sammenligne ham med Munken er som at drage sammenligninger mellem Roberto Carlos og Jens Overgaard.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Diks skal nok komme til at slå Munksgaard af, bare rolig.

Det var en mærkelig kamp, hvor hele vores offensive trio var underligt dårlige. Bundu var knap en skygge af sig selv og Patrick Mortensen tog alle de forkerte løb. Ankersen løb rundt som Spirillen, dog med et enkelt kvalificeret skud på mål. Det krydret med en Amini der spillede som om han aldrig havde haft en bold for fødderne før og to offensive backs der konsekvent tager dårlige beslutninger, ja så skal det jo gå galt.

Jeg kommer aldrig til at forstå taktikken med at spille op gennem midten af banen imod hold, der er støbt i beton. Jeg begriber det ikke. Vi kommer aldrig nogensinde til at vinde slåskampen om midtercirklen, hvorfor vi før eller siden vil lave latterlige boldtab eller begå frispark som det der fører til 1-0 scoringen.

Hvorfor ikke lade vores kanter gå i overlap med backsne? Eller forsøge at få månedens spiller til at udfordre Kopplin og ham georgieren med de dårlige tænder? I stedet skulle bolden partout fordeles fra Amini, der ved Gud ikke formår at være spilfordeler når han bliver lukket ned. Nogen Messi bliver han jo aldrig. I stedet for at spille bredt forsøgte han at tonse den op i fødderne af Patrick Mortensen.

Well well. Nu må vi se i næste weekend. Jeg forudser en uafgjort imod dårlige SIF.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Jelleman

Nej de er bestemt ikke ens den ene minder mest om Spelmann og den anden Kim aabech men der er ikke nogen af dem der er gode offensivt, nuvel Højer spillede rigtig godt i efteråret 2018 og Munksgaard spillede en rigtig god kamp nede i sønderjyske i foråret
annonce