Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Hausner fortsætter sit elendige niveau ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af TheUnitedWay
Hausner skal IKKE spille EL-kvalkampen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af LukeDanDuke
Mængden af utilgivelige fejl af ham er for store.

Man kan ikke have sådan en spiller som anfører. Eller vice-anfører. Eller vice-vice anfører.
Skrevet af Moller
Is på. Værre er det heller ikke, selvom vi kan blive helt enige om, at Hausner laver for mange fejl.

Spørgsmålet er nok også om ikke, at han burde være blevet sparet. Han spiller angiveligt med skavanker.

Skuffende anden halvleg. Vi er for lang tid om at komme i gang og laver for mange frispark, der trækker tempoet ud af kampen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Scotty
To deciderede foræringer og et brændt straffe. I Italien tænker jeg man havde tænkt korruption lige nu.. Jeg har aldrig været vidne til noget så vanvittigt.
Skrevet af Eskapisten
Hausner gør det storartet. Han er en ung spiller, som laver fejl, men generelt er niveauet mere end fint. Han har spillet halvskadet de sidste mange kampe, og generelt er der trukket alt for store veksler på ham henover sæsonen.

Vi taber ikke i dg, fordi Hausner laver en fejl. Vi taber, fordi vi ikke udnytter vores massive overtal og smider den i æsken. Vi taber også fordi Højer brænder et straffe. Vi spiller en fremragende første halvleg og en lidet imponerende anden halvleg. Vi har dog klart fortjent sejren, og på den måde er kampen symptomatisk for vores sæson. Vi får slet ikke point som fortjent, og det koger i sidste ende ned til manglende skarphed foran kassen.
Skrevet af Kissinger
TAK for kampen.

Hvorfor gik målmand med frem- havde I noget at spille for?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af dickos
Man spiller da altid for sejren? Og når man ikke kan rykke pladser ned, så gør man alt for at få pointene.
Skrevet af Kissinger
Virkelig!?

Det er egentlig ikke min erfaring...
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Eskapisten
Hvorfor gik målmand med frem- havde I noget at spille for?!

At spænde ben for Brøndby vil altid være et mål i AGF.
Skrevet af Kissinger
Ahh....

Så det er specifikt rettet mod BIF? Er det ikke aen anelse uprofessionelt? Forklarer set osgå Højers skuespil?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Fadigastica
Stil flasken fra dig.
Skrevet af dillen
Hausner lavede ikke bare én fejl i dag, han lavede to, der begge kostede mål. Var det nu første gang, kunne det gå, men han har lavet enormt mange afgørende fejl i år, og det er bare ikke godt nok. Måske gør David ham en bjørnetjeneste ved at tale ham sådan op og gøre ham til anfører? Han virker slet ikke til at kunne håndtere ansvaret - og fred være med det, han er 21 år. Ham var bedre i foråret, hvor han havde Tingager ved sin side til at styre løjerne - og det er sådan set ikke Juelsgårds fejl, for han gør det sådan set ganske rimeligt.

Hausner skal nok komme op på hesten igen og skal også nok udvikle sig til at blive en klassespiller i Superliga-regi, men han er det altså ikke endnu. Han måtte også hellere have gjort det i FCM-kampen end mod BIF - ej, hvor jeg ikke magter dem som mestre...
Skrevet af Kissinger
Det er sgu da et spændende perspektiv....

BIF vandt så jeg er glad, men selve rammen er da spændende at bore i.

For på den måde vil ethvert mesterskab til BIF vel være en større præstation end tilsvarende til FCM...De fleste klubber, har vel BIF som deres “største” rival”...Eller er det helt forkert tolket?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Eskapisten
@Kissinger

Stop dig selv. Hvis du intet begavet har at byde ind med, så pis ud af vores tråd. Det er hverken uprofessionelt at jagte et udlignende mål eller at gøre det, fordi man har en avertion mod Brøndby. Det modsatte - ikke at jagte udligningen til det sidste - havde derimod været uprofessionelt. Det er derimod tvoldsomt dumt at skyde den anklage afsted.
Skrevet af Kissinger
Bevares, hvis man ikke evner at gå meta...

What`s the matter Harry?!
Skrevet af Britz
Hausner... Det er vel sådan en kamp der kan "make or break" en spiller. Det kunne sagtens være starten på noget virkelig skidt for ham, men afhængig af hvordan han håndterer dagens kamp er der også en masse læring i den for ham. Det kan være fristende at hvile ham nu, men hvis jeg havde spillet sådan en kamp, så ville jeg for alt i verden gerne ud at bevise mit værd så hurtigt som muligt. Det skal han have mulighed for imod FCM. Om ikke andet, så som en slags generalprøve for ham inden kampen mod SE/AaB.

Udover de personlige fejl og en stille start på kampen, så spiller vi en god kamp. Det er i hvert fald den bedste kamp jeg har set med Thorsteinsson og Blume og Højer var også velspillende. Desværre så manglede slutproduktet i den grad. Vi er tyndt besat på alternativer i offensiven, og også i det centrale forsvar for den skyld. Det er meget sigende, at vores farligste mand igen er Diks og også, at AAs afløser, Tengstedt var farligere på ni minutter end AA var på 84 minutter.
Skrevet af Britz
To deciderede foræringer og et brændt straffe. I Italien tænker jeg man havde tænkt korruption lige nu.. Jeg har aldrig været vidne til noget så vanvittigt.


Nu så du jo tydeligvis kampen. Var der noget i den der end bare lugtede af aftalt spil? Helt enig i at kampen var vanvittig, men jeg sad samtidig og var lettet over, at jeg ikke skulle høre anklager om, at vi tog for let på kampen.
Skrevet af Mikaelletager
Den største fejl i dag, er ikke Hausners tilbagelægning. David Nielsen formår jeg slet ikke at reagere på det røde kort, det er noget der har været vendt i tråden før. David er en meget dygtig træner og leder, men at ændre noget taktisk, og forgribe en situation i kampen, der mangler han stadig noget erfaring og mod.

Kampen på midten var tabt næsten fra start, jeg medgiver dog, at efter det røde kort, sætter AGF sig på kampen, men det vare kun indtil 2. halvleg begyndelse. David sagde engang noget klogt, man kan godt styre kampen uden at have bolden, og det gjorde Brøndby i 2. halvleg. Formidabel taktisk præstation, og de sad jo vitterligt på kampen hele 2. halvleg. De spillede klogt på siderne af forsvaret og tvang forsvaret til at give mange (rigtig mange) frispark og indkast.

Jeg må sige, at jeg faktisk slet ikke er ked at nederlaget, jeg er virkelig imponeret af Brøndby og blev det endnu engang i dag, og så har de Superligaens farligeste angriber, hvor er han altså bare blevet dygtig.
Skrevet af Scotty
Ja, de to fejl lugtede gevaldigt. Man ser normalt ikke så store fejl i afgørende kampe. Og da slet ikke to. Plus et brændt straffe hvilket kan ske. Men danskere er jo ikke korrupte. Vi har åbenbart bare en forfærdelig liga. Har du nogensinde set en større foræring (x2) i en så afgørende kamp? Jeg synes det er skandaløst.
annonce
0