Snak

Mere indhold efter annoncen
Vores angribere skoses med rette for ikke at sparke dem ind. Men vores forsvar lukker altså fire (4!) mål ind. Det er vel det egentlige problem. Vi scorer jo tre og det bør være mere end nok til at besejre SIF.

Skandaløst.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Ja, forsvaret spillede absolut ikke op til standard-niveau - det gjorde angrebet jo trods alt med 3 mål.

Og så må jeg konstatere at for første gang NOGENSINDE, dvs i omkring 40 år ramte jeg helt uden for skiven mht at gætte tilskuertallet - havde et bud på 13.947......allerede 5 kvarter før kampen på Stadion Alle kunne jeg konstatere at det ville blive mere......men 22.175! Dén havde jeg sgu ikke set komme!
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Point taken angående indkast, jeg talte også kun ét, et sted mellem udligning og indskiftning af Helenius. Men nok engang betød det spilstop i lang tid, og absolut intet der minder om noget med tænder.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Silkeborg var effektive, vi scorede 3 men burde have scoret flere.. det virkede til at Amini var savnet, den centrale midtbane fungerede slet ikke, der var en motorvej lige igennem.
Nu score PM godt nok 2 kasser, men han er altså faldet en del i niveau
Nu score PM godt nok 2 kasser, men han er altså faldet en del i niveau
Det kan aldrig være hans ansvar, at forsvaret lukker fire mål ind. Aldrig.

Vi snorksover og målet til 3-4 er i særdeleshed en forsvarsmæssig skandale.

Patrick Mortensen skal have kritik sammen med resten af holdet, men han scorer to mål og det skal han ikke klandres for.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Simon

Det var også mere en over sæsonen betragtning af at jeg synes han er for dårlig til at holde i bolden og vinder for Få dueller.. men begynder han at score igen, skal han selvfølgelig spille!

Det er jo sådan en kamp der aldrig må tabes, efter Silkeborg score det første mål har vi jo den ene chance efter den anden ..
AKM.

Med det kampforløb vinder vi kampen 9 ud af 10 gange. Synes stadig ikke det giver mening at vi tabte den kamp med alle de kæmpe chancer. Udover AGF forbandelsen der åbenbart stadig trumfer alt.

Tapin på Twitter siger 4,14 vs 1,75(+ straffe) expected goals i AGFs favør. Nu er jeg ikke ekspert, men tænker ikke der er mange kampe med lignende stats og samme udfald..
Selvfølgelig bærer PM ikke ansvaret for, at SIF scorer 4 mål, men ellers er jeg helt enig i kritikken.
PMs startniveau var ikke højt, og alligevel har han formået at falde meget i niveau. Som det blev skrevet herinde for nogle uger siden, så virker han lidt oldboys-agtig. Det hele er sådan lidt halvhjertet.

Bevares, han løber en del i løbet af en kamp - lidt frem, lidt til siden, lidt op at presse modstanderens midterforsvar eller målmand, men uden sådan rigtig at presse.
Han hopper da også op i luftduellerne - eller gør han? Det ser oftest også meget halvhjertet ud.

Hverken Munksgaard eller Højer brillerer med præcise indlæg, og det kan selvfølgelig være en del af forklaringen - i hvert fald står PM sjældent der, hvor bolden er. Og der få gange det lykkes ham at være på pletten, mangler han alligevel liiiige 15 cm. Eller bolden rammer det "forkerte ben" som i søndags... og noget.

Han må være ufatteligt god på træningsbanerne på Fredensvang, siden han konstant er i start-11. Jeg er på ingen måde ekspert, og jeg er sikker på, at David kan se nogle kvaliteter hos PM, som jeg endnu ikke har fået øje på.

Ja, han scorede to i søndags, men har man så automatisk spillet en god kamp? (Spillede Christian Eriksen en god landskamp mod Schweiz, fordi han lagde op til det afgørende mål?) Ikke i min optik. PM brænder stadig gigantchancer, som ganske enkelt ikke må brændes på det niveau - og hvad værre er, han kommer alt for sjældent frem til chancer.

Duncan var heller ikke altid lige målfarlig, men han stod oftest det rigtige sted, og derudover var han genial som opspilsstation. Den del formål PM heller ikke.

Lad os nu få en angriber!!
Helenius´ skade kom også på et ubelejligt tidspunkt. PM har ikke været i form denne sæson og Helenius ligende en mand, der var begyndt at spille sig ind i en startrolle. Jeg ved ikke om PM har haft det for nemt og følt sig selvskrevet til en startrolle i sin tid i AGF. JEg håber Helenius kan presse ham de sidste 5-10%.

Med FCK i den kommende kamp er jeg alvorligt bange for at vi stirrer ned i tre nederlag på stribe. For satan hvor er det træls at vi tabte den kamp i søndags.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
........6,7,8,9,10.........Min mor har lært mig at man engang imellem skal tælle til ti inden man åbner munden (eller skriver indlæg på bold.dk)

Granatchok er vel meget passende, den følelse man sidder tilbage med efter kampen i søndags.

Hvor det bare AGF´sk at dumme sig på den måde. Jeg er helt med på xG siger at vi skal vinde klart. Det tager dog ikke hensyn til hvem der får chancerne, men ellers er et godt værktøj til at bedømme en kamps indhold.

Det virker til at AGF har umådeligt svært ved at spille sådanne kampe som mod SIF. Hvorfor falder vi 10-15 % i indstilling og niveau i stedet for at løfte os ??? Vi skal altid regne med at vores modstandere, ligesom RFC i sidste uge giver sig 110 % i sådanne kampe. David siger helt sikkert de rigtige ting lige op til kampen, det virker bare som om spillerne glemmer det. Vi så det også mod EFB tidligere, det var en kamp som vi burde have tabt, men vandt i stedet. Det er altså et faresignal at David så gerne vil "kontrollere" kampene, det synes jeg ikke vi formår. Han er tydeligt inspireret af Atletico MAdrid, de er mestre i det. Forskellen er bare de har individuelt stærke spillere som scorer et par mål og så lukker forsvaret i. Vi mangler, som andre også påpeger, en skarp angriber som scorer ud at ingenting, det gør hverken Paddy eller NH (ammitzbøll er kun 2. div spiller i mine øjne)

Vi skal simpelthen være bedre til at presse og dominere modstanderne med bolden, specielt på hjemmebane mod dårlige hold (og ja det er SIF !!)

Vil og kan David så arbejde med det, jeg er ikke så sikker. David er på mange måder den helt perfekte AGF træner, jeg er dog bekymret om han kan udvikle spillet og holdet i den retning.
annonce