Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af A.K.M
Er der nogen af jer andre der har tænkt at det kunne være fedt at sprænge banken for at få en rigtig dygtig 10ér på holdet igen.. men den her gang finde en der også vil arbejde for holdet.

Jeg synes ihvertfald at vi i mange kampe har været for nemme at læse offensivt.. PM løber ikke i dybden og der er heller ikke nogen fra midtbanen der gør, så er det kun kanterne tilbage og der løber vulkanen ihvertfald heller ikke fra nogen..

Eller er i mere til at vi Køber en hurtig Angriber der så kan spille kant i de kampe PM spiller
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er simpelthen uenig. Vores hold er bedre end AaB, OB og RFC. Problemet har været at bundniveauet har været for lavt. Individuelle fejl ( Hausner m.fl.), og sløseri ( Thorsteinsson m.fl.).
Jeg mener helt klart at vi skal styrke kanterne, Bundu på en lejeaftale med en købsoption f.eks. Og så skal vi have en rigtig dygtig centerforsvarer. Sidst men ikke mindst skal vi have nye backs, da Højer og formentlig Diks smutter.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af A.K.M
Hvis vi bare ser på spiller navne, er vi bedre end Randers, lidt foran OB og meget lig med AaB..jeg er slet ikke enig i at vi har underpræsteret i forhold til AaB og OB, for de har virkelig været dårlige i mange kampe.. men samtidig har de jo blandt andet begge slået FCK .
Enig i nye backs og eventuelt en centerforsvarer hvis Tingager ikke bliver klar.. men mindst lige så vigtigt en erstatning for blume med mål i støvlerne og en hurtig kant spiller..
Skrevet af Eskapisten
Vi er i min optik en anelse bedre en Randers, Aab og Ob. Vi er trupmæssigt væsentligt længere fra FCK og FCM end vi er fra de tre førstnævnte. Alligevel har vi niveaumæssigt og pointmæssigt ligget væsentligt tættere på FCK og FCM. Det er også et perspektiv.
Skrevet af SimonV
Nooo, ingen PM og heller ingen Højer.
Det starter lidt op ad bakke.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Eskapisten
Det er i hvert fald begrænset, hvor meget bedre end Aab vi kan være, når vi også mangler flere af vores største profiler (Tingager, PM, Højer). Det ligner en startplads til Tengstedt. Forhåbentlig har han ild i øjnene og fart i støvlerne over for hans tidligere klub.
Skrevet af Mikaelletager
Tror vi præsentere to nye spillere til dagens kamp. Var forbi stadion og så vores egen fotograf tage billeder af to nye (eller jeg kunne i hvert fald ikke genkende dem). Måske et lang shot men vil være dejligt med nogen tidlige handler.
Skrevet af Eskapisten
Spændende Mikaelletager. Blev de fotograferet lidt i skjul eller hvordan? Hvis det var i fuld offentlighed, og det er nye spillere, så går der næppe længe, inden Stiften har en historie på det ;-)
Skrevet af BoroDane
Det kunne også bare være ungdomsspillere der rykkes op i førsteholdstruppen, som så skal promoveres på Facebook osv?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Moller
Fy for helvede! Iver Fossum behøver ikke at koge mere rundt i tvetydigt vrøvl om favoritværdighed - for den er da åbenlys med dagens meget dårlige nyheder.

Jeg havde vitterligt troet, at det kun var et spørgsmål om dosering, men et AGF uden Paddy, Højer og Munksgaard efterlader AGF med gevaldige trupproblemer .

Jeg tror næsten, at David må genbruge 3-4-3/3-4-2-1 formationen fra Herning, selvom det naturligt giver nogle relationelle udfordringer.

Dårligere timing af skader til nøglespillere kan jeg ikke forestille mig, men det er måske prisen for en lang coronasæson.


Øv øv - det ser svært ud.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af simon1900
Vi er i reel fare for at misse den europæiske mulighed i aftenens kamp. Det kan lyde banalt, men med både Højer og Mortensen helt ude af truppen, er styrkeforholdet meget lige. Godt nok mangler AaB også deres talisman i en skadet Lucas Andersen, men det er en kamp som i aften med fuldt stadion (eller hvad corona-reglementet nu tillader) og godt vejr for første gang i mands minde, at AGF plejer at lide den tort, at gå fra banen uden et eneste point. Det er sådan en kamp hvor Kakeeto bliver matchvinder imens vi har Links på venstrebacken.

Angående styrkeforholdet trupperne imellem, er kampen i aften også en slags fremkaldervæske. Uden vores absolut stærkeste kort, har vi en meget smal trup og der er langt fra førstevalgene og ned til nummer to og tre. Jeg forventer ikke at vi kan have to A-hold, som eksempelvis FCK har haft i nogle sæsoner, men kvaliteten i vores bredde er meget lav. Det tegner sig dels i en række meget unge spillere og dels i en række fejlskud fra PC´s side. Stig Inge har alletiders muligheder for, at "ramme den lige i røven", men kan omvendt også spille højt spil ved at satse dyrt på få, kendte navne, der viser sig som værende nulbonner.

What a time to be alive.
Skrevet af Eskapisten
Men hvad er det egentlig vi misser, hvis vi taber i aften? Det vil naturligvis gør ondt på selvforståelsen. Men som jeg har forstået det, skal vinderen i aften igennem tre kvalifikationsrunder, før man er kvalificeret til conference league.

I playoff runden kan man dog som jeg ser det rende ind i hold som Leverkusen, Real Betis, Lazio og West Ham plus at der ryger modstandere med i takt med, at de bliver slået ud af CL og EL kvalifikationen. Der er pænt lang vej til gruppespil for det hold, der vinder i aften.

Og spørgsmålet er, om vi ikke ville være bedre tjent med ikke at skulle spille sommerkampe i Østeuropa indtil vi ryger ud til en undertippet modstander et sted i Hviderusland ift. Superligaen?

Forstå mig ret. Jeg vil da gerne vinde i aften, og jeg vil gerne i Europa. Men realistisk set bliver det jo nok bare til sommerkampene, hvis vi vinder. Og det er trods alt til at leve uden.
Skrevet af DetHvideSnit
@Eskapisten

Det er vel først og fremmest stoltheden vi mister, hvis vi taber i aften, for jeg tror du har 100% ret i din forudsigelse om sommerkampene ;)
Men, man skal vel heller ikke glemme, at det er et godt salgsargument overfor rekrutteringen af nye spillere, at man har et europæisk kampprogram i sigte?

Men alt i alt. Vi går nok ikke glip af millioner af millioner, hvis kampen mod Aab tabes.
KSDH!
Skrevet af simon1900
Jeg tror ikke man skal undervurdere betydningen af europæiske kampe over en bred kam. Fra et fan-perspektiv kan det nok være ligemeget om man skal møde sekundahold et, to og tre, men i forhold til at tiltrække dygtige spillere, er det en flot merit at hive frem, at man faktisk spiller europæisk hvert år. Uagtet at det er kampe mod FC Honka og hvad har vi.

Og så er der også en ikke-ubetydelig økonomi i at spille europæiske kampe.

Men jeg er da enig langt hen ad vejen i, at europæisk deltagelse - gruppespil eller ej - kan svække et holds opstart. Men det er et vilkår vi bør tilstræbe at spille under som klub, såfremt vi virkelig vil rykke os.

Edit:
@DetHvideSnit kom mig i forkøbet
Men, man skal vel heller ikke glemme, at det er et godt salgsargument overfor rekrutteringen af nye spillere, at man har et europæisk kampprogram i sigte?
Skrevet af BoroDane
Stolthed og progression mister vi. Vi skal jo stadig "lære" at spille europæisk, og det gøres altså bedst ved at prøve gentagne gange, så det bliver en del af en "normal" sæson for klubben. Det ville da være vildt fedt at få et par kampe mod kendte modstandere på stadion med tilskuere - også selvom det kun bliver ved det og ikke de mange millioner. Ellers kan vi jo lige så godt spare på krudtet i transfervinduet og bare nøjes med en blød sjetteplads.

Vi har brug for det her. Ikke mindst for at holde gang i hjulene og gøre fremskridt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Mikaelletager
Godt nok mange rygter vedrørende Diks til Brøndby eller FCK. Jo flere af dem jeg ser, jo mere overbeviser jeg mig selv om, at han kunne være en af spillerne jeg så..

Men; hvor vil det være tragisk hvis endnu en af profilerne skifter til top klubberne. Vi er stadig noget fra økonomisk (meget fra FCK og FCM) så det er nok naturligt, men jeg havde dog håbet Diks havde set et lys i AGF projektet, frem for især Brøndby. Man kan håbe at Bundu har været et skræk scenarie i FCK.
Skrevet af Eskapisten
Jeg kan godt følge alle argumenterne om tiltrækning af nye spillere og opbygning af europæisk rutine. Ift. økonomien var ledelsen sidste år ret klare i spyttet om, at der ikke var nævneværdig økonomi i det europæiske projekt før man nåede gruppespillet på grund af udgifter til kampafvikling og rejser.

I den forbindelse er det selvfølgelig et løft, hvis vi må lukke tilskuere ind på hjemmebane. Men jeg har ikke indtryk af, at kvalifikationen til conference league er specielt økonomisk attraktivt.

Skrevet af A.K.M
Forlæng bare med Blume
Skrevet af TheUnitedWay
Frustrerende at se på Thorsteinsson og Ammitzbøll, det sløseri er forskellen på GF og BIF i denne her sæson.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Él Capitano
Vi skal ha ammitzbøll bedre med i spillet, og så skal vi satme ha scoret til 2-0
På tide at Blume stempler ind !
Vi havde alt spillet i 30 min og må ikke lukke Aab ind i kampen som til sidst..
KSDH!!!
annonce
0