Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan det tænkes at svenskeren står på mål i aften efter Jovanovic indkasserede 4 mål i seneste kamp. Bevares det var ikke Jovas skyld at der røg så mange mål ind, men omvendt var der jo heller ikke styr på forsvaret. Savnede de instrukser fra manden i målet? Så længe Jova kun er på en kort lejeaftale må det være meningen at Eskelinen på sigt skal være fast mand, og jeg ser faktisk hellere at vi bruger tiden på ham en Jova, som måske har et lidt højere niveau nu, mens Eskelinen måske har mulighed for at udvikle sig mere. Det er en svær situation synes jeg.

Jeg håber virkelig spillerne er opsatte på kampen i aften for som tabellen ser ud, skal vi meget gerne have ihvertfald et enkelt point, og mere vigtigt skal vi have brudt rækken af nederlag. Tre i træk ser ikke godt ud. Når det så er sagt, så tror jeg FCK vil være for stor en mundfuld i aften, og jeg gætter på en 2-0 sejr til gæsterne.

Noget nyt om Amini og Tingager? Jeg håber sgu de er klar, og især førstnævnte må gerne være med igen.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Mht i aften så tror jeg på point, måske endda tre.

Truppen har noget at bevise ikke mindst over for selv. Vi er stadig et godt sted, der dog har været endnu bedre bevares. Men i forhold til en generel betragtning er det lækkert, at vi er nået dertil, hvor point mod FCK ikke er fuldstændig urealistisk.
Håber virkelig også amini er blevet klar. Han var tydelig savnet sidste kamp. Som jeg iøvrigt håber DN ikke lægger for meget i. Det var sgu en freakkamp, hvor de fuldstændig glemte organisationen og blæste til angreb. Det må selvfølgelig ikke ske, men kan godt se udfordringen ikke spille mod et hold, der intet har at tabe.
Hverken Amini eller Tingager er blevet deres skader kvit - de er ikke med i truppen til i aften.

https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2019/oktober/truppen-klar-til-i-aften/
Det er pænt problematisk, at Amini ikke er klar, når Benjamin Hvidt ikke engang vurderes god nok til kamptruppen.

Vi er meget sårbare på den centrale midtbane og det tilmed i en situation, hvor unge Zach Duncan starter inde. Et eksempel på, at AGF´s trup er overvurderet af mange "eksperter".
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Apropos Ronnie Schwartz så melder EB os interesseret i ham. Det er ikke overraskende, men også noget som jeg i den grad frygter.

Bevares profilmæssigt giver det mere mening med end Helenius gjorde, men det ville jo være en manifestation af overbetalt middelmådighed i Århus.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Nej tak til Schwartz.

Skidt med Tingager og Amini ude. Jesper Juelsgaard hang virkelig i bremsen i Silkeborgkampen og jeg mener generelt han er kilde til stor usikkerhed i forsvaret. For min del gad jeg godt se Hausner i aktion. Måske ikke lige i aften, men han havde været oplagt at prøve imod SIF.

Jeg er i øvrigt enig i, at vi bør afprøve Eskelinen igen. Han viste gode takter hen imod sin skade og Jovanovic er, i mine øjne, ikke nogen opgradering.

I forhold til Patrick Mortensen har han en scoringsprocent på 23,5 %. Lad os bare runde ned til 23 %. Det er over hvert femte forsøg og under hvert fjerde. Det skal ikke være nogen sang fra det varme lande om, at han er vores frelser og ikke må kritiseres, men jeg synes i høj grad hans manglende scoringer skyldes at han ikke bliver serviceret godt nok.

Det er svært for ham at score på afleveringer op igennem midten af banen, som det i øvrigt er for de fleste tankcenterforwards. Han fungerer glimrende som opspilsstation, så det er heller ikke problemet. Problemet er manglende eller i bedste fald mangelfulde indlæg fra vores backs. Så kan vi så diskutere om Patrick Mortensen er den rigtige mand til den taktik vi benytter os af, men så bliver det mere en diskussion om spillet end om manden.

Vores backs derimod har haft rigtig svært ved for alvor at være farlige i år. CH Nielsen har to assists og Munksgaard en. Det er meget lavt. Alt for lavt til min smag. Specielt når vi kun spiller med en angriber, der skal serviceres på en helt bestemt måde.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Det er i øvrigt spændende hvis vi vinder i aften. Så lider ligaen et lille knæk og vi får lidt tingene i egen hånd igen.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
I forhold til Patrick Mortensen har han en scoringsprocent på 23,5 %


Dejligt med fakta - de er noget mere anvendelige i en seriøs debat, end holdninger og subjektive "jeg synes"-udsagn. Og skal vi i øvrigt ikke bare være enige om, at 23,5% er meget tæt på en fjerdedel ;)

- Hvor stammer de 23,5% fra?
- Hvordan er tallet beregnet? (scorer han i 23,5% af kampene? scorer han på 23,5% af sine chancer? Hvis ja, hvilke chancer er der tale om? Er det kvarte chancer/halve chancer/100%-chancer)? osv osv.
... manglende scoringer skyldes at han ikke bliver serviceret godt nok.


Jeg ikke uenig i, at det kan være en del af forklaringen. Som jeg skrev tidligere, er kvaliteten af indlæggene fra hhv. Munksgaard og Højer ikke god, og så kan en angriber ofte komme til at se fejlplaceret ud.
annonce