Snak

Mere indhold efter annoncen
Personligt tror jeg han offentliggør Zlatan.


Haha genialt! Vild, vildere, vildest!
Altså en offentliggørelse af Zlatan er måske det eneste, som vil falde i bedre jord, end en forlængelse med David. De fleste spillere ønsker jo at runde AGF i deres karriere - og resten, de lyver som bekendt.
@Eskapisten
Nej det ved jeg ikke. Men det ville være klædeligt til årets sidste hjemmekamp. Til gengæld svirrer rygterne (helt ubekræftet) om en forlængelse i vinterpausen med et år.

Hvis vi henter Snuden til AGF skal han have en statue foran stadion. Vi kan hente den de alligevel ikke gider have i Malmø.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Gad vide hvor I hører de underlige rygter??
Herude fortæller jungletrommerne, at det er Martin Jørgensen og Håvard Flo, der gør comeback, og præsenteres på søndag.
Håvard Flo er den dag i dag stadig to niveauer over Zlatan.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Tre!
Herligt, hvis den holder stik med David.
Sikke et par dage som AGF fan. Først en sejr på udebane i sidste minut af overtiden og dagen efter et tilsagn om at vores stadion fata morgana lige pludselig muligvis ikke bare er en drøm. Fremtiden er hvid og marineblå, selvom jeg råbte "Kom så de Røøøje" i søndags.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
NP er med mod Lyngby og Jon får karantænen i stedet. Det er jeg meget glad for. Med Backman ude er det ekstra vigtigt at NP er med som bølgebryder på midten. Jeg vil også helst have det bedst mulige hold hjemme mod Lyngby end ude mod FCM, da det er Lyngby kampen vi for alt i verden skal vinde.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Der bliver pludselig talt vores sag for top 6 og top 3. I mediano står vi heads to heads med fch målt på nuværende form.. Er med på at der er kraftig medvind lige nu men der bliver godt nok også talt op omkring tilstanden.. Mest bemærkelsesværdigt er det dig snakken om DN og kontraktet forlængelsen, klubben har klart meldt ud at de tager den i pausen. Det har så fået Klaus Bruun og Bischoof til at spå at dn er væk til sommer.. Er ret overbevist om at begge parter har interesse i at fortsætte arbejdet og at medierne blæser en storm ud af noget ganske ufarligt.. Men man kan da ikke lade være med at blive en smule medrevet over tanken nu hvor tingene går som de gør.. Det ville klart fjerne noget af alt glæden hvis vi skulle miste chefen..
annonce