Snak

Mere indhold efter annoncen
I BTs transferpodcast julespecial bliver Eskelinen kaldt et flop. Det er absolut ikkke et billede, jeg kan genkende. Jeg syntes helt overordnet han har været god og solid, og jeg ser et ret fint potentiale i ham. Hvad tænker i andre?
Flop er for stærkt, jeg er ganske tryg med William på mål, jeg synes han har leveret hæderligt, et gammeldags 8 pil op, måske endda et 9 tal. Jeg er enig i at potentialet er større.

Det har været lidt mere hektisk for William end man havde kunnet håbe, men jeg synes ikke at han er faldet igennem whatsoever.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Jeg kan sgu heller ikke genkende, at det har været specielt hektisk. Nuvel, han er ikke Grabara, men han var også uhørt god. Jeg syntes Eskelinen har gjort det bedre og skabt mere ro end Jova i denne sæson. Og jeg syntes, han skaber markant mindre hektik end Steffen Rasmussen fx gjorde.
Vi har vel bare fået det, som vi har sukket efter i mange år; en anonym og stabil målmand

Ingen grund til kritik dér. Han redder os måske ikke, men han koster os heller ikke.
Det er mangel på indsigt at kalde ham et flop. Han har ligaens 2. højeste redningsprocent, kun overgået med 1 % af Jesper Hansen, landsholdets 3. målmand.

God jul.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Det er decideret idiotisk! Eske er ingenlunde et flop. Han er en forudseende og rigtig dygtig ung målmand!

Han har begået et dumt straffe og tabt to bolde! Resten af tiden spiller han god bold med begge fødder, fylder ok i feltet, er forudseende nok til ikke at skulle ud i cirkusnumre og derudover har han super stats og godt samarbejde med sit forsvar. Personligt er jeg meget tilfreds med hans niveau efter 6 mdr.

Som nævnt tidligere var Grabara alt for god. Og ikke tilfældigt liverpool holder ham i kort snor. Altså verdens pt klart bedste hold!
AGF ftw!
Jeg mente nok! Og velkommen til(bage?) Rocstar!
Eskelinen et flop?!? Har de lavet den podcast under en julefrokost. Det er måske kun de første par kampe han var rystet. Men derefter har han nu været ganske solid og med en alder hvor der er gode udviklingsmuligheder. Solid uden at være Grabara-prangende.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Ja det er noget besynderligt at kalde ham flop. Han var som andre siger lidt urolig og anspændt i starten men det går klart fremad.

Tror desværre bare det er en refleksion af de enkelte drop i begyndelsen.
Hvis i lægger mærke til det har Viasats idiot kommentatorer også travlt med at tale ham ned når han sågar redder bolden?
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Jeg tænker, det må være et udtryk for, at den pågældende journalist, der kommer med postulatet, ikke rigtigt kender det fagområde, han skulle forestille at være ekspert i.
annonce