Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt fair betragtning, men mon ikke at Bundu vil tænke på hans egene økonomi hvis han kommer så tæt på udløb af kontrakten.
I selve spillet synes jeg ikke Bundu er så vigtig, der er jeg langt mere til spillere som Blume og Jon. Men Bundu kan nogle vanvittige ting på egen hånd, som vi kommer til at mangle hvis vi sælger
Det er lidt et sammensurium for Bundus blotte tilstedeværelse på banen giver mere plads de andre offensive spillere. Han har stort set altid to mand på sig, og ofte kommer der også en tredje spiller. Det giver meget mere plads til Blume på midten, som er ved at blive rigtig god til at finde hullerne mellem Bundu, Jon og PM.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Det skurrede voldsomt i mine ører (eller øjne eller noget), da jeg fredag aften læste om tilskuerballade under KMD Cup (slagsmål, kast med hegn, aflysning/udsættelse af finale, syv sigtelser osv.) - og så umiddelbart efter klikkede ind på agf.dk, hvor jeg kunne læse, at "Grønbæk nød stemningen".

Jeg ved ikke hvor spillerne befinder sig under sådan et stævne, når de ikke er på banen, men det ville undre mig, hvis de ikke opdager voldsom ballade og deraf følgende udsættelse af kampprogrammet, og jeg bliver faktisk lidt underlig til mode, når en spiller så udtaler, at han nød stemningen. Det er i hvert fald ikke et signal, jeg synes er fedt.

Er det bare mig, der er fintfølelse, eller....?
jeg tror ikke at du er fintfølende, men tror dog at du overfortolker situationen.

De resterende 90% af stævnet forløb fredeligt, gang i den med ganske fredeligt.

Grønbæk hentyder som jeg ser det til de 90%, hvor du refererer til de max 10%
Grønbæk hentyder som jeg ser det til de 90%, hvor du refererer til de max 10%


Jeg er helt på det rene med, at ballademagerne er en minoritet, og jeg er lige så meget med på, at balladen sikkert var hurtigt overstået - det er den i hvert fald, når der ind imellem er ballade udendørs.

Jeg refererer derfor ikke til 10%, men generelt til en aften, hvor der igen var ballade - i et omfang, så det både fredag og lørdag trak overskrifter på netaviserne, og jeg synes faktisk at det havde været passende at adressere - eller i det mindste nævne - problemet, i stedet for at konstatere at man nød stemningen.

Når der ind imellem er problemer med racisme og racistiske tilråb i bl.a. PL (og Odense), taler spillere og trænere heller ikke om en dejlig stemning, selvom der sikkert var dejlig stemning i 86 minutter. Tværtimod udtaler de, at tilråbene er uacceptable, og ikke hører hjemme hverken i fodbold eller andre steder.
Jeg kan slet ikke se, hvorfor en 18-årig dreng skal forventes at komme med politiker-udtalelser pga nogle andre idioters ageren.

Netaviserne skriver om balladen, fordi det er det, der genererer reklameindtægter, ikke fordi det er et retvisende billede af arrangementet.

Der er altså ikke rigtig noget at problematisere her (selvom det selvfølgelig kunne være godt med lidt GF-debat, når nu ikke der er noget transfernyt)
Erlykkes unge alder taler bestemt til hans forsvar, det er jeg helt enig i.

Om netaviserne skriver om balladen ud fra økonomiske interesser, er jeg ikke vidende nok til at afgøre.

Mit ærinde var egentlig ikke at problematisere noget, ej heller at hænge en 18-årig ud eller skabe clickbates i agurketiden. Jeg forsøgte vist bare at stille spørgsmålstegn ved, om man helt generelt som fodboldspiller/sportsmand/kunstner/whatever kan tale om god stemning, når der har været uro på tilskuerpladserne i et omfang, der involverer politi og udsætter 14-åriges finale - uanset om uroen kun fyldte 10% rent tidsmæssigt.

God aften.

Edit:
Jeg ville i øvrigt ikke betragte det som en politiker-udtalelse, men som en helt almindelig udtalelse fra almindelige mennesker, unge som gamle, hvis man tog afstand fra den form for tilskuerballade ifm hvad der skulle forestille at være en hyggelig vinterpause-tradition, oven i købet med deltagelse af ungdomshold.

Anyways... jeg startede med at stille spørgsmålet "Er det bare mig, der er fintfølelse, eller....?" - og det er det så nok :-)
Det er nok snarere fordi klubberne laver en politisk udtalelse ved at holde deres kæft og lade som om det ikke skete. KMD Cup er en sjov ting i vinterpausen der giver de unge tid og lader de fleste fans se nogle talenter i et anderledes format, så det vil de gerne beholde som det er.

Var DBU nu en organisation der ikke var optaget af navlepilleri og image, så havde de forlængst kylet BIF ud af Superligaen med så meget ballade deres fans laver. I stedet får de bare en uendelig samling af bøder på 10.000-50.000 kroner og kører videre. Generelt er DBUs bødesatser meget lave, og for en klub som BIF der har haft en nettoomsætning på 128,76 mio. kroner i de første 3 kvartaler af 2019, så der skal pænt mange bøder i den størrelse til at true forretningen. Om så de fik den største af de bøder hver uge ville det sikkert kun udgøre lidt over 1 spillerløn i klubben.

Det der imponerer mest er at der intet fokus er på det i medierne, det er bare en lille historie nogle gange. Jeg tror sgu egentlig aldrig der har været en rigtig opfølgende historie, kun et par dage med artikler i de tilfælde hvor folk næsten er døde af det, fremfor at dække hvad der egentligt er sket senere og om tiltagene virker.
Mit indtryk var, at balladen var relativt kortvarig og fandt sted sidst i stævnet, da BIF endegyldigt var ude.

At en af vore unge spillere nød stemningen, fra hans første store optrædelse overfor eget publikum er vel ligeså åbenlyst som de gule fans opførsel er håbløs.

Det skal han, og andre spillere ikke tage højde for når de udtaler sig. Der var også problemer sidst BIF besøgte os i suppen, men derfor var stemningen da stadigvæk først og fremmest fed.
De store hold siger mig intet
Selvom det nok ikke vil betyde noget, så ville jeg gerne, at AGF, AAB og OB sammen blev enige om, at de ikke vil have BIF med til næste års KMD Cup. Man vil sagtens kunne finde en anden deltager. Det er sikkert ikke muligt, men det ville sende et lille signal om, at man ikke gider have besøg af de tumper de bringer med sig.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce