Snak

Mere indhold efter annoncen
Bare det snart var den 16. februar!

Mht Bundus salgspris.. nogen der ved, hvordan han klarer sig på landsholdet? Eller andet de kan berette om desangående.. anything!!
Støtte på denne Youtube video hvor det virker til at Tyrkiske fans er overbevist om han er på vej...?
https://www.youtube.com/watch?v=eake4wS0hiM

Ved ikke om det er et besynderligt tilfælde baseret uploader eller algoritme.
Har der været nogen rygter om Bundu og Tyrkiet jeg har misset?
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Fed Bundu video.

Tipsbladet skrev for nogle dage siden: Trazbonzor (staves), Bordeaux, Monaco og Anderlecht viser interesse netop nu. Troværdigheden står jeg ikke inde for, men det nævnes PC. ikke vil sælge, medmindre der bliver lagt mange penge. Sjovt nok.

Han skulle også have tilbudt Bundu en forlængelse.

De store hold siger mig intet
Spændende. Er heller ikke stødt på noget vedrørende Tyrkiet. Er dog ikke sikker på det ville være den rigtige liga for bundu, men det lugter af mange penge i vores retning i givet fald.

Er til gengæld lige stødt på et rygte i FCK tråden... Bundu præsenteres imorgen :O

Det kommer ikke til at ske! Det er også responsen derinde.
Ok det giver mening.
Så en del Besiktas fans, og 1 anderlecht fan i kommentarene.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Det eneste nye fra Tyrkiet om Bundu, er at Trapzonspor er godt igang med at slippe af med overflødige spillere som træneren ikke kan bruge.

Det er i øvrigt træneren som vil have Bundu og manageren som synes at Bundu er for dyr.

Angående deres pengenød er der måske ved at komme en åbning, Liverpool har tilbudt at købe en målmand hos dem for angiveligt 15 mio. EUR. Den pris synes manageren selvfølgelig er alt for lav.

Hvis man har hang til at fintænke, kunne man godt bruge lidt tid på dette fra en artikel om Kevin Diks:

https://stiften.dk/artikel/diks-er-klar-til-at-tage-kampen-op-med-munksgaard-det-er-ikke-personligt-s%C3%A5dan-er-denne-verden-bare

Nu er min opgave at gøre livet svært for træneren i de kommende måneder, og jeg kan næsten ikke sætte ord på hvor klar jeg er til det, siger Kevin Diks, der dog ikke var på kunstgræs med sine holdkammerater mandag, men i vægtlokalet side om side med blandt andre Mustapha Bundu og Mustafa Amini.


Hvorfor er de ikke ude på kunstgræsset?
Kom så de hviie
Hvorfor er de ikke ude på kunstgræsset?

Har ikke lige læst artiklen endnu.
Ville tro de har fået lidt længere ferie på grund af større afstande og derfor er en lille smule bagefter.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Den sidste var vist til mig, KSDH. Reflekter lige over, hvor mange brugere, der har tilkendegivet, at de har forstået indlægget som omhandlende Erlykke. Nu er du igen der, hvor du måske burde se indad og erkende, at dit indlæg var dårligt formuleret frem for at henstille til, at vi andre læser dine indlæg ordentligt. Dine indlæg bliver læst og overvejet på præcis damme måde som alle øvrige indlæg i denne tråd, og hvis de kan misforstås, er det ikke vi andres skyld, at vi gør det.
For lige at vende Albert Grønbæk Erlykkes begejstring over stemningen til KMD Cup igen, så fremgår det ret tydeligt af interviewet at det er foretaget lige efter den sidste kamp, og altså inden balladen fandt sted:

......lød det fra Albert Grønbæk efter den sidste kamp i KMD CUP 2020.
Og
Her var det tid til at puste ud og trække de mange indtryk ind fra en stemningsfuld aften i Odense


Så hvis der er nogen der skal kritiseres for ikke at have balladen med Brøndbys hooligans med, er det klubben og ikke Erlykke, han kan jo ikke omtale noget der endnu ikke er sket.

Men den presseansvarlige i klubben, kunne godt have skrevet en bemærkning i bunden af artiklen, der tydeliggjorde at Erlykke var blevet interviewet inden balladen fandt sted, så man ikke skal dissekere artiklen for at se det.

https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2020/januar/groenbaek-noed-stemningen/

Den var nu ikke specielt til dig, Eskapist, men naturligvis også til dig.
Selvfølgelig skal man kigge indad - det burde alle nok gøre fra tid til anden.
Jeg fulgte din opfordring og talte lige efter, hvor mange der har tilkendegivet, at de læste Erlykke. Der var een. Derudover var der een, der følte sig inddraget i debatten uden at have bidraget (og så en, der bare generelt synes at jeg er træls at argumentere med). Begge dele må jeg naturligvis reflektere over, hvordan jeg kunne have formuleret anderledes.

Uden at det skal ende i det store retskrivningskursus, så medgiver jeg, at mit sætning om responsen kunne misforstås, og det vil jeg gerne beklage.
Hvordan "spillere" kunne forstås som Erlykke, grubler jeg lidt videre over. Jvf. tidligere eksempler, så var det skåret ud i pap, at debatten var generel. Jeg har vist en tendens til at skrive lange indlæg, men de ville blive fem gange så lange, hvis jeg i alle indlæg skulle gentage, hvad jeg skrev i forrige, så jeg kan desværre ikke imødekomme dem, der ikke har gidet at læse mellemregningerne.

Nu jeg er i gang med at kigge indad, så har T-Knogle fat i noget essentielt. Som jeg skrev i mit allerførste indlæg, så læste jeg en overskrift på en netavis om voldsom ballade ved KMD Cup, og umiddelbart efter klikkede jeg ind på agf.dk og læste en overskrift om "... nød stemningen", og det var den kontrast, jeg reagerede på. For mig var det ikke interessant, hvem der kom med udtalelsen, så jeg burde nok helt have undladt at nævne navnet, og i stedet have fokuseret på agf.dk.
Jeg synes at jeg ret hurtigt rettede misforståelsen, og tydeliggjorde at debatten var tænkt som generel debat, men det lykkedes jo så ikke fuldt ud.
annonce