Snak

Mere indhold efter annoncen
I morgen ved denne tid er forårssæsonen som sådan i gang, da vi spiller træningskamp kl. 12 på Fredensvang. Hvis man har lyst bliver den vist på AGFs facebook side, men jeg tror jeg snupper den på Fredensvang.

Det er glædeligt at vi spiller 3 kampe på en uge inden vi skal på træningslejr og jeg håber at det betyder at man får givet alle i truppen godt med minutter i benene.

Specielt Kevin Diks hepper jeg MEGET på, både fordi potentialet er enormt og fordi jeg ikke ser et lys i Munken.

Dernæst skulle det gerne skærpe konkurrencen på flere pladser, eller måske endda findes nye pladser til nogle af spillerne.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Fair nok, KSDH.

2 brugere (mig selv inklusiv) der tilkendegav, at de forstod indlægget som omhandlende Erlykke. Og en bruger der forstod indlægget som om, at du lagde ham/hende noget i skoene.

Iøvrigt applaus for at kigge indad. Det bør vi alle gøre til tider. Jeg tænker ikke at bruge mere trådplads på at diskutere dine konkrete formuleringer - men nøglen til misforståelsen ligger i, at du indleder med at skrive, at du er tilbage til der, hvor du begyndte.
Jamen fair nok selv, Eskapist.

Jeg ønsker såmænd heller ikke at diskutere dine konkrete formuleringer eller optællinger, men tænker da umiddelbart, at noget af misforståelsen kunne ligge andre steder end der, hvor du angiver. Var der ikke noget med en del manglende mellemregninger...

Dejligt at du mener, at vi alle bør kigge indad.

I dag er der præcis en måned til sæsonstart! Kom Så De Hviiie...
"Jeg ønsker såmænd heller ikke at diskutere dine konkrete formuleringer eller optællinger" men alligevel nok til at kommentere derpå? Nu du selv siger at man ofte skal tage dit skrevne ord bogstaveligt så lad den da for hulan ligge.

Umiddelbart synes jeg at Eskapisten tilbyder en olivengren som du vælger at spytte på, mellemregning eller ej.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Jeg er oprigtigt ked af, at du opfatter det som spyt - men jeg er lige så oprigtigt træt af at undskylde ting, jeg ikke bør undskylde.

Kunne man med lige så stor ret sige, at der ikke er nogen som helst grund til at fortælle mig, hvilke af mine formuleringer der er skyld i misforståelsen, når man nu lige i sætningen forinden skrev, at man ikke ønsker at diskutere formuleringer?
Og oven i købet dagen efter, at man selv tog ansvaret for selv samme misforståelse ("Jeg har ikke læst alle de mellemliggende indlæg, og derfor opfatter jeg det som en henvisning til Erlykke. Det er det så ikke, hvis man har alle mellemregningerne med, og jeg skal beklage min misforståelse.")

Er det den olivengren, du snakker om?

Nevermind...
Videre drenge :) En ting jeg begyndte at gøre for længe siden i en anden klubtråd er at forsøge at undlade at læse, hvem der har skrevet indlægget. På den måde var jeg mindre forudindtaget. Det virker ikke helt, da jeg hurtigt kan læse af teksten, hvem der har skrevet indlægget, men I forstår måske min pointe alligevel.
.
Nu må du stramme stramme an KSDH. Jeg er træt af dit pis. Du skrev et elendigt indlæg, som i den grad kunne misforstås, og det blev det. Nej, jeg har ikke fulgt med i alle dine indlæg, fordi de var kedelige. Du kørte rundt i en diskussion, som ingen rigtigt gad at deltage i. Når du i et indlæg indleder med at skrive, at du er tilbage ved udgangspunktet og dernæst skriver om den specifikke situation, så må du fandme explicitere, at det ikke er den konkrete spiller, du forholder dig til, hvis du ikke vil misforstås.

Så himler du op om, at andre brugere praktisk taget skal gå hele din indlægshistorik igennem, før de svarer dig. Og når jeg så - med SimonVs glimrende formulering - tilbyder dig en olivengren og somenservice fortæller dig, hvori misforståelsen beror, så spiller du dumsmart, arrogant og bedrevidende.

Opfør dig ordentligt som vi andre. Du er ny i tråden, og jeg fornemmer, at vi er mange som i den grad er trætte af din gøren og laden. For helvede, du er irriterende.
Kom nu drenge. Tråden er efterhånden reduceret til ren metadebat.
Jeg er villig til at tilbyde følgende salomoniske løsning:
I får alle ret, og jeg får fred. Fred til at debattere AGF. Og til at læse alle de mange gode, velovervejede og analytisk velfunderede indlæg, denne tråd heldigvis for det meste er fuld af.
Iøvrigt har jeg aldrig taget ansvaret for misforståelsen, men udelukkende konstateret, at hvis man havde læst alt dit ligegyldige galde, ville han have en bedre chance for ikke at misforstå dit freakshow af et indlæg. Bare så vi lige har det på det rene.
annonce