Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moller
Jeg tror ikke på point på torsdag, men sandsynligheden er alt andet lige blevet bedre.

Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor apatisk AGF ville være, hvis VB havde vundet i dag. Nu forventer jeg trods alt knap så mange nerver fra AGF-spillerne.

Ubehageligt spændende bliver det dog.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af simon1900
Vejle var i overraskende god form, taget i betragtning, at de lige har haft to hårde pokalopgør. Det kan godt skræmme lidt.
Skrevet af Toon Toon!
Vejle ser jo nemlig friske, spændende og sultne ud - de vil blive savnet i Suppen, hvis de som forventet ryger ned. Kan vi fortsætte takterne fra Sønderjyske-kampen, hvor vi havde fortjent at vinde, så tror jeg nok vi skal få point i de sidste runder. Jeg har en fornemmelse af at vi slår FCN i sæsonens sidste kamp.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mikaelletager
Nu bliver Vejle altså også gjort bedre end de har været. De har tabt 3 ud ag de seneste 4 kampe.
Kampen mod Sønderjyske var i mine øjne er skridt frem, ligesom kampen mod OB var det.

Jeg tror på minimum en uafgjort mod Vejle i overmorgen.
Skrevet af Britz
Jeg havde været mere nervøs for kampen torsdag, hvis Vejle var HELT væk. Den slags hold er vi gode til at kickstarte, men i den nuværende situation bør der ikke være mulighed for, at vi undervurderer dem i det mindste.

Jeg frygter dog fortsat kampen. Det er en oplagt mulighed for, at vi kollapser og for at Vejle øjner håb. Den slags muligheder plejer vi ikke at misse.
Skrevet af Toon Toon!
Kampen mod Sønderjyske var i mine øjne er skridt frem, ligesom kampen mod OB var det.


Ja, når vi vurderer egne resultater og evner skal vi jo huske, at vi tabte til OB to gange med kun 1 mål - det var ganske lige. Og at vi havde fortjent sejren mod Sønderjyske. Så HELT, HELT skidt er det ikke.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af A.K.M
Nu skal vi bare ha det ene point mod Vejle så denne sæson kan lukkes.
Det har været ringere både spille og pointmæssigt end nedrykningen i 2010!
Det kan ikke undskyldes med skader eller andet.. det er lidt vildt at det ikke har kostet fyringer i den sportslige ledelse
Skrevet af simon1900
David er her også i efteråret.

Jeg tror denne sæson ses som en midlertidig nedgangsperiode, med flere faktorer som forklaring. Der har været rigeligt med undskyldninger for at fyre ham, så jeg tror han er her mindst kalenderåret ud.
Skrevet af Moller
Jeg er sikker på, at der er flere/mange årsager til nedturen og det langt fra fixes med en ny cheftræner.

Jeg vil dog alligevel blive meget overrasket, hvis David er cheftræner efter sommerpausen. Sæsonen har været en kæmpe fiasko og det eneste positive, som næsten kan tages med, er hvis vi med nød og næppe undgår en nedrykning. Jeg har læst en del referencer til 2010-nedrykningen, men i realiteten synes jeg mere, at det ligner 2014-nedrykningen. Et stagnerende projekt, som senere falder helt fra hinanden med en håbløs dårlig stime på et to-cifre antal kampe uden sejr.

Den slags bør en cheftræner ikke kunne overleve. Den eneste formidlende omstændighed kan være, at vi har mangelfuld information om en tsumani af lort og problemer på Fredensvang, som David har skullet kæmpe med. Det virker dog usandsynligt - og efter en langvarig og nu skandaløst jammerlig nedtur er det svært at forestille sig, at spillerne for alvor vil tro på projektet igen.

Det kan ikke udelukkes, at David bliver på posten, men det vil alligevel være mærkeligt, hvis krisen anses som et midlertidigt udsving. Det er problemerne alt for store til.

I forhold til, at man ikke har fyret David Nielsen undervejs, synes jeg, at man bør skelne mellem det korte og det lange sigte. En fyring her i foråret ville være panik og søgen efter en chokeffekt.

Jeg tror, at man har vurderet, at David trods alt ville være bedre end panikløsningen. Det ændrer dog ikke på, at projektet ser stendødt ud.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Toon Toon!
Hvis man går op i helikopteren er det ikke så svært at se, hvad der er sket.

Efter bronzesæsonen har Jacob har og co ønsket en mere moderne og dominerende spillestil. Den måde vi vandt bronze på udmærket, men man ønskede at ændre spillestilen, så vi spillede mere som et tophold. Fair nok.

Det har man så forsøgt på - og fejlet. Big time. Man har indkøbt spillere til systemet og det er slet ikke lykkedes David at få det til at fungere. Nu stod man så med en uharmonisk spilletrup, der tilmed nok har været forvirrede og ikke helt taktisk på plads. Der har garanteret også være uro på de indre linjer i alt dette, for har David været enig i ændringen, sådan inderst inde, og hvordan har han haft det undervejs, når han ikke lykkedes?

Jeg tror derfor, at konklusionen er blevet, at David og AGF skal skilles efter sæsonen. Alternativet er jo at man køber nye spillere til ham, som passer til den måde han gerne vil spille bold på. Og den spillestil ønsker man stadig ikke skal være fremtiden for AGF. Eller gør man? Jeg blir faktisk i tvivl her.

Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Moller
Jeg er også blevet ubehageligt nervøs for aftenens kamp.

Efter den sene udligning af VFF mandag, var jeg nok lidt for lettet i forhold til betydningen for VB´s muligheder. VB skal trods alt ikke vinde resten, men kan redde sig med fire points efter en sejr i aften.
Det er naturligvis langt bedre end den truende VB-sejr, men det kan sagtens gå galt. Derfor ville det selvfølgeligt være fantastisk om vi på en eller anden måde kan lukke ballet i aften. Lad os bare tage verdens grimmeste, ufortjente eller heldige pointdeling.

Så kan vi endeligt pakke denne forfærdelig sæson væk og se frem på de store udfordringer, der venter i sommerpausen med at genopbygge til totalt kollapset projekt.

Det er svært at forudsige, hvordan aftens kamp forløber. Umiddelbart grimt og chancefattigt, men der er meget på spil og vinterkampen dernede blev en omgang kaosfodbold. Nerverne kan også få betydning, selvom der er et par under bagefter.

Taktisk gælder det for AGF om at få en første halvleg, som senest mod SønderjyskE, hvor vi brød spillet i farlige positioner og fik de chancer, som burde have sikret en komfortabel føring. Det er umiddelbart også eneste våben i skuffen for, hvis vi kommer bagud frygter jeg en ørkenvandring er indlæg mod en massiv VB-defensiv.

Stiften gætter på samme opstilling som mod SønderjyskE - og det virker fornuftigt. Jack Wilshere er en voldsom usikkerhedsfaktor, så en robust centrale midtbane med Mokai-Polle og Brandhof centralt er ønskelig. Albert Grønbæk er helt væk for tiden (måske tunget af situationens alvor?), så han bør ikke være i spil som andet end indskifter.

Med mindre der er skader, så tror jeg kun, at der er to mulige ændringer i forhold til Paddy og Links, der kan erstattes af Kurminowski og Bundu. Paddy gjorde det hæderligt som opspilstation et langt stykke ad vejen i søndags, men virker meget ufarlig og Gift Links´ afvikling af spillet er jammerlig. Alternativerne er dog heller ikke lovende. Bundu ligner bl.a. sig selv fra FCK-tiden. Det er nok ikke den rigtige forklaring, men det ser nærmest ud som om, at Bundu ikke har lyst til at være med.

VB skal naturligvis vinde - ellers er det helt slut for dem, men jeg tror ikke, at det udgangspunktet får den store betydning for tilgangen til kampen. Jeg tænker også, at AGF er så svage på defensive dødbolde, at VB nok skal lave et mål på den front (de lavede to i 2-3 nederlaget). Og det er ikke kun Jesper Hansens skyld.

Endeligt håber jeg, at Erik Kahl er fit nok til at være i truppen i dag. Jeg forstår godt, at Oliver Lund spiller fra start pt. men med fem udskiftere er det oplagt at sende svenskeren ind, hvis vi skal frem og jage en scoring. Oliver Lund kan bla. sit manglende venstreben ikke lægge samme tryk på, som Munksgaard i den anden side.

Generelt er kampns forløb dog helt ligegyldigt, hvis bare vi er reddet kl. 20.00 i aften.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Diego GOAT
@ Moller


Meget enig, jeg tror AGF har villet strække sig meget langt for at holde på David. Det er som om man er bange for at ryge tilbage til Galehus betegnelsen. Det kan være forkert at trykke på fyringsknappen, men det kan også være forkert ikke at gøre det.

David tror jeg er fortid til den nye sæson, så er det spændende om SIB ryger samme vej. Lige nu går der rygter på Tobiasen, Jan dahl eller Priske. Tja bum bum......
Skrevet af klogesen
Det kan du have ret i, Toon Toon.

Man kan have succes et langt stykke af vejen med den stil, der gav bronze, men man kan ikke dominere kampe. Fodbold giver på godt og ondt de små en chance mod de større, men når man så skal være de store, risikerer man at falde igennem.

En klub som AGF kan vel groft sagt forfine den primitive spillestil og indimellem rive en medalje eller hjem - og risikere totalt crash and burn i Europa.

Eller man kan lægge om og blive smadderdygtige, men aldrig de bedste. Det er Silkeborg og Nordsjælland lige nu fine eksempler på også kan give forskellige udkomme.
Boykot VM i Qatar. DBU bør sende amatørlandsholdet derned. send-amatorerne.dk
Skrevet af Moller
Jeg synes, at forklaringen med ændring af spillestil er for simpel og mangler forklaringskraft.

F.eks. gik man "back to basics" omkring 1. september i efteråret - leverede noget bedre spil og resultater. I foråret har man haft det samme spillermateriale, det samme koncept og mere tid til at træne sommerens mange tilgange ind. Alligevel vil AGF anno september-oktober vinde 10 ud af 10 kampe mod AGF anno marts-april 2022.

Slingreturen i sommers og den tilhørende skæve trupsammensætning må dog have en betydning.

Den største anke modfor mit vedkommende af Davids indsats i indeværende sæson, er kommentaren om, at "vores spillestil døde i Larne". Det er muligvis bare semantik og PR, men når man få kampe derefter laver en fuld retræte til samme spillestil, kommer man til at se håbløst dum ud.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Toon Toon!
En klub som AGF kan vel groft sagt forfine den primitive spillestil og indimellem rive en medalje eller hjem

Det er nok her koen ligger begravet. Vi ville lave MEGET om på spillestilen fremfor blot at forfine den. Grundlæggende skulle vi nok bare have lavet en Randers. Tilført noget mere teknik til den solide organisation. I stedet mistede vi Blume, Bundu, Højer og Diks - men det er der kogt nok suppe på. I sidste ende har vi jo også bare handlet for dårligt ind. Men det var også store sko der skulle udfyldes, specielt Højer var svær at erstatte. Og vi mistede Backmann, en kulturbærer, som også Amini var det.

Men som Moller skriver er der stadig et pænt potentiale i det nuværende hold. Det afgørende for David må blive i hvilken retning klubben ønsker at gå herfra rent spillemæssigt. Om de vil all in på hans spillestil eller i en anden retning.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af hjst
Grim kamp i vente. VB skal vinde (ellers er det forsvinde) for i det mindste at udskyde skæbnen til førstkommende søndag hvor VB igen skal vinde for at udskyde skæbnen til efterfølgende søndag.

Begge hold kan jo stille med et par hidsigpropper, det hold der bedst håndterer "stemningen" står med gode kort. (!).

AGFs mulige opstilling virker mere rutineret end VB´s ditto, kan vippe det til gæste-fordel. AGF kan jo nøjes med "x".

Alt-i alt giver jeg en lille fordel til AGF, både i aften og til slut hvis I ikke redder jer i aften.

Go´ kamp og helst ikke noget med VAR-dramatik - og skraldespandene skulle efter sigende være fastboltet.

//hjst

"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af dillen
Ud med Oliver Lund, hvad fanden sker der, er det en joke det her!?
Skrevet af Medina
Han er dog kun den næste ringeste AGFer på banen. Hvordan Gift Links kan være i truppen, er mig ubegribeligt. Whats the point?
Skrevet af Andfred
Vi skal efterhånden være ret heldige hvis vi undgår nedrykning..
Skrevet af BoroDane
Kæft Mortensen er blevet en stående joke. Og skrid David. Faktisk skal hele trænerteamet bare skride. Helst i aften.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce
0