Snak

Mere indhold efter annoncen
Meget enig. Det ville ikke gøre mig meget, hvis der ikke skete mere i dette vindue, mest fordi jeg er bange for, at vi mister nogen. Højer er oplagt, men det virker heldigvis til, at rygterne har aftaget, så det er positivt. En mand som Blume har der heldigvis ikke været mange rygter om.

Mht. Bundu, så er han svær at erstatte, hvis vi ser på det efterår han havde. Han skrabede godt nok mange point ind til os og var kampafgørende med sine præstationer. Hvis vi skal ende i top3 igen, så kræver det en god start, og jeg kunne godt frygte, at det kommer til at koste, at vi skal have spillet Jevtovic ind og at Links, Kaastrup og Lunding sådan set også skal igang. Men så er det heller ikke værre og medmindre holdet tager sig et ordentligt formdyk, så burde der var bund nok i holdet til at ligge stabilt med i den øverste halvdel og målet må da også stadigvæk være top6 og så er det også godkendt.
Medmindre vi brænder ligaen af mange år i træk, tror jeg ikke nogen i AGF vil sætte Top 3 som officiel målsætning før det nye stadion er færdigt, forudsat det stadig går godt sportsligt til den tid. Man får nogle helt andre økonomiske muskler at spille med når det engang er færdigt, så indtil da vil målsætningen nok ikke ændre sig meget ift. i dag.

Jeg synes vi har en spændende trup, der er nogenlunde klar. Vi har også rigtig god tid til at handle, for vinduet lukker først om en måned. Jeg håber bare vi står skarpt nok, for når der kun er 12 hold i ligaen bliver der procentmæssigt flere kampe mod topholdene og færre kampe mod de små. Og så har vi kun 22 kampe til at nå Top 6 fremfor 26.
Et rigtigt flot vindue, hvor vi må være tilfredse, selvom mere altid vil have mere. I den perfekte verden havde jeg gerne set Grabara på lån, samt en angriber/kant med noget Bundu agtigt fart, primært fordi denne sæson har en enestående puljespils gulerod (Mester er næsten sikret gruppespil, og de andre der kvalificerer sig har kortere vej til det forjættede land), og derfor skal vi maksimere vores chancer for at evt. "vinde på denne lotto kupon"
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Selvom jeg syntes, vi på papiret er i spil til 3. pladsen, så må målet fortsat være at etablere os i top seks.

Ift. den målsætning er jeg så rigeligt tilfreds med truppe n. Vi klarede os også fint uden Bundu i foråret,så på den konto er Jeg fortrøstningsfuld. Hvis der skal mere i d, skal det højne niveauet markant. En målmand skal være i Grabara klassen, ellers vil jeg hellere holde Eskelinen. En eventuel ny kantspiller skal have et niveau, så han vil være (Brian) stensikker starter. Ellers bør vi holdE på millionerne i min optik.
Det bliver en voldsom spændende sæson Agf går i møde og interessant at se om man kan fortsætte de positive takter. En ting sår tvivl og gør mig usikker på om holdet kan levere samme taktiske defensive disciplin med savnet af Rubén Sellés ... jeg tror betydningen af ham undervurderes voldsomt. Hvad tænker I om det?
Nisi Dominus Frustra ...
Jeg håber og tror, at den basis der er opbygget, nok skal vise sig solid. Det er klart at man mod Honka kunne se at spillerne ikke var helt i gear og at Olsen + fløjene ikke var spillet ind, så selvom man forsøgte med meget pres, så sad aftalerne ikke i skabet, og derfor kom der af og til for lidt pres på boldholder, hvilket fik vores defensiv til at se shaky ud.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Wise1964 skrev:

Rubén Sellés ... jeg tror betydningen af ham undervurderes voldsomt. Hvad tænker I om det?


AGF har længe vist at han ikke ville forlænge kontrakten, så man har været igang med forberede sig siden i alt fald vinterpausen hvor man ansatte en videoanalytiker. Siden da er der kommet flere assistenter trænere til som skal løfte nogle af de ting som Ruben tog sig af.

I de sidste par test-kampe har Tingager scoret på hovedstød, det er åbenbart noget som Karlsen har hjulpet ham med at udvikle.

En anden ting Karlsen skal tage sig af, er at tilføje noget nyt til offensiven til at bryde lavtstående holds defensiv op. Det bliver spændende at se om man for fremtiden spiller RFC anderledes.

Jeg håber også Karlsen kan lære Polle at blive mere cool og få færre kort og i det hele taget undlade at debattere kampen med dommeren.
Kom så de hviie
Mit gæt er at Polle bliver for ivrig af vores tempo i spillet. Morten Bruun har pointeret flere gange at da Polle spillede i Randers kunne han tackle meget bedre rent teknisk, hvor han ikke hele tiden trampede på folk eller sparkede dem over skinnebenet. Det er primært der forskellen ligger, og hvorfor han får så ekstraordinært mange gule kort.
moderator
Hvordan ser startopstillingen mon ud til første runde af superligaen?
Dette er en signatur.
Eske
Munks - Hausner - Tingager - Højer
Polle
Olsen - Blume
Links - Mortensen - Jevtovic

Spørgsmålstegn må være Jevtovic (Jon Dagur), Olsen (Hvidt) og måske Munks, men tror Diks er kommet for sent til til startplads.
Tror på Hvidt hvis David vil overfalde Vejle med højt pres.
AGF ftw!
annonce