Snak

Mere indhold efter annoncen
Stage med endnu en 100%...

Jeg forstår ikke hvorfor de ikke lægger den henover målmanden. Han kommer SÅ langt ud. Især Ankersen kunne snildt have chippet den over ham.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
WTF. Hvordan kan de brænde så mange chancer. Horribel udnyttelse af chancer. Vi burde jo have lavet 4 mål i dag.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Ro på med kritikken af Mmaee. Ja han er ikke den etablerede angriber vi mangler, men hans formkurve er trods alt opadgående og han gjorde en fin figur i Brøndby.

I dag har vi faktisk spillet godt. Målene imod os har været groteske og det er bittert at OWs røde kort skal koste os i dag. Men vi har været klart bedst i dag og hvis vi bare havde haft en middelmådig angriber (Junker?) der havde haft de chancer, så havde vi været foran nu.
Operationen lykkedes, men patienten døde en smertefuld død
Vildt nok, at vi kun laver en enkelt pind i dag. Vi brænder 6-7 åbne målchancer og det er der simpelthen ikke råd til.

Desværre er det meget kendetegnende for et hold i krise og et hold, der mangler en målfarlig angriber.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Meget uenig. Det er det ringest spillende Horsnens hold vi har mødt, siden de tidlige Kent Nielsen dage og alligevel viser vi intet mod og tror det sædvanlige fedtspilleri er nok. Slapsvanse. Lusede amatører. Sværdet i stenen min bare røv.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Selvom vi taber..Selvom vi er i krise...Selvom vi ikke har nogen der kan lave mål. Så var det sgu en god 2. halvleg. Jeg tror stadig på David. Vi ligner heldigvis ikke et hold i total opløsning, som man før har set, og derfor tror jeg ikke at vi rykker ned.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Jeg kan ikke få øje på manglen på mod, men jeg kan i den grad få øje på mangel på kvalitet.

Jeg er dog enig i, at Horsens var pivringe her til aften. Det gør det bare værre.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
David har en stor andel i, at vi er i krise, men aftenens kamp skyldes i mine øjne spillerne og truppens mangler. Juelsgård laver en stor fejl på det første mål og vi skaber flere chancer end man kan forvente.

Man kan diskutere om man skulle være startet med Bundu eller Mmaae, men tror vi på, at de ville have været skarpere?

Jeg synes ikke, at Davids job bør være i fare, men vi kommer ikke i Top 6 og det ville klæde klubben at nedjustere årsregnskabet og opruste i vinterpausen. Derudover må man virkeligt pege fingre af PC´s arbejde. Han tog markante risici i sommer og det rammer os hårdt i røven nu. Det gik ikke....slet ikke.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Ja det kunne godt ligne at Horsens er ved at lave en Stoke...

Men uagtet modstanderens niveau, så viste taktikken sig at være den rigtige. Vi kommer til flest chancer når vi truer i dybden og det havde vi mere end et par spillere der kunne i dag. Desværre så rammes vi af noget der ligner nerver eller bare manglende kvalitet.
Blume var dog undtagelsen i ovenstående. Han virkede slet ikke klar. Amini var en klar opgradering, selv med jetlag. Egentlig sjovt som Amini altid er bedst når han bliver skiftet ind.
annonce