Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jeg mener FCM
Ro på Delayney. Det er fodbold og lidt spin. De prøver virkelig at få et forspring på udvikling. Jeg tror godt det kan blive spændende om de rykker lidt på det hele.
Skrevet af SofaSeeren
Hvis Backman har ondt i hovedet lidt ud i fremtiden, så kan vi måske komme til at se TJN træde til igen igen. Så kan han overtage Hausners rolle som garderingsspiller.

Mht. Kampen idag, så får vi vel ikke større chancer for at få point med mod FCM... amini i særklasse, landing god men uden koldblodighed til sidst.
Toutouh var helt væk, som i helt væk...

Jeg tog mig selv i at synes Juelsgaard spillede godt efter 1. Halvleg, men ´heldigvis´ havde han et par blundere i 2. Halvleg som gjorde at alt var ved det gamle igen...
Skrevet af Jeg mener FCM
Er Juelsgård generelt ikke over the top. Synes han ser tung ud og virker som et svagt led. Den unge højre kant ser spændende ud. Køb ham FCM ;-)
Skrevet af Slettet(072126190212)
Er Juelsgård generelt ikke over the top. Synes han ser tung ud og virker som et svagt led. Den unge højre kant ser spændende ud. Køb ham FCM ;-)


På papiret, jo. Men i praksis gør han det egentlig ganske fint for det meste. Han er jo kun 3. valg, men desværre har vi været nødt til at have ham rigtig meget i brug i løbet af sæsonen. Jeg forventer, der bliver forlænget med ham for 1-2 sæeoner mere, så unge Hausner kan blive kørt i stilling som fremtidigt 3.valg og starter.

Og enig! Lunding ser rigtig spændende ud. Vi har endda også Kaastrup på vej, som er halvandet år yngre, men et endnu større talent.

Det med mindreværd var i øvrigt knyttet til den pågældende bruger, hvis indlæg jeg kommenterede på. Ikke FCM... selvom der helt sikkert også gemmer sig noget mindreværd der.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af SimonV
Mindreværd, arrogante. Begge beskrivelser som fint passer på FCM fans generelt for tiden. Det emmer af mindreværd, når man efter en sejr har behov for at tale modtsanderen ned, fremfor at glæde sig over fortsat at spille med om guldet.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af floppyboot
FCM må håbe de tager den i år, fordi NÆSTE år.....så!...kommer storholdet AGF og tager guldet. Den sovende kæmpe AGF, som trods adskillige flotte 10. pladser i årtier, og sågar en 1. plads i Nordicbet-liga en. er den moralske danmarksmester. Det ved alle.
Skrevet af Moller
Selvfølgeligt er AGF moralske mestre hver sæson. Det behøver du ikke at skrive.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Slettet(072126190212)
Juelsgaard og Højer har karantæne i næste kamp. Højer mod AaB.

Man må virkelig håbe, Backman bliver klar.

Scenarier med Backman:

VFF:
Munksgaard - Backman - Tingager - Thøgersen

OB:
Munksgaard - Backman - Tingager - Juelsgaard


Scenarier uden Backman:

VFF:
Munksgaard - Hausner - Tingager - Thøgersen

OB:
Munksgaard - Tingager - Juelsgaard - Thøgersen

Konklusionen er, at uden Backman ser det yderst tyndt og ungt ud.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Jeg mener FCM
Jeg taler ikke AGF ned. Kan godt lide holdet og hypen omkring klubben.
Blot en tanke om Juelsgaard som har ramt mig mange gange. Men ok gardering.
Men samtidig en klub jeg hader at tabe til, men det er jo det som gør det sjovt.
Arrogante smiler. Det kan ikke være Kenneth Andersen.
Skrevet af Moller
Spillemæssigt var det en skuffelse i dag - trods et ventet nederlag. Den første halve time er lige og hektisk, men derfra styrer FCM kampen fuldstændigt indtil udvisnningerne.

Det er kun Amini af vores bærende spillere, der for alvor rammer niveauet. Sana udgår tidligt og jeg må nok sige, at jeg næsten allerede vil opgive Toutouh. Det kan godt være, at Toutouh kan komme tilbage, men når han ikke er længere på nuværende tidspunkt er det godt nok et projekt, der kommer til at kræve enorm tålmodighed. Det kan ende med et blive en fordel, at kontrakten er meget kort.

Kasper Lunding gør det også godt, selvom han træffer nogle dårlige beslutninger. Han er dog en af dem, der har en del vellykkede offensive aktioner og selvom han er ekstremt étbenet er der noget lækkert over hans boldbehandling.

Når vi spiller 11 mod 9 i et kvarter, skal vi udligne eller i hvert fald have 15 min. voldsom "summen" om en udligning. Vi formår kun at have 5 min. og taber hovedet fuldstændigt fra det 85.-94 min. Det er fuldt fortjent, at FCM vinder, men det er skuffende, at vi ikke straffer deres dumheder.

Det er i øvrigt bekymrende med karantæner og skader. Et AGF-hold uden Tobias Sana, Casper Højer, Jesper Juelsgård og Nicklas Backman vil være meget skrøbeligt - især i defensiven.

Nederlaget ændrer ikke på, at vi har fået en god start på foråret, men det blev et træls nederlag, der på mandefaldet også kan give os alvorlige problemer i Hjørring.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Toon Toon!
Jeg er mest skuffet over vores overtalsspil og mener at den falder tilbage på David. Som Kenneth Andersen sagde, vi fik AGF til at slå de indlæg, som vi gerne ville have dem til at slå (indlæg som de stærke FCM-headere bare kunne heade helt væk). Samtidig udtaler David, at vi ikke fik NOK indlæg...

Jeg forstår slet ikke David her. Han havde en udskiftning mere at gøre med. Med to mand i overtal, så forstår jeg ikke hvorfor man ikke spiller med Patrick og Ammitzbøll helt i front og så Stage til at ligge lige bag dem (eller måske endda helt i front sammen med dem så FCMs tre headere er beskæftigede). Den vigtigste ændring er dog på midtbanen. Hvorfor får vi ikke Blume ind (i stedet for Munksgaard), så han kunne ligge til højre på en tre-mandsmidtbane med Amini i midt og Toutouh lidt til venstre? På venstrekanten kunne Højer holde bredden og Lunding i den anden side. Bolden kunne flyttes fra side til side af Toutouh, Amini og Blume, og vi kunne spille Toutouh og Blume til afslutninger fra kanten af feltet? Hvis FCM så ville lukke os centralt, så kunne der spilles bredt til Højer og Lunding som ville komme bagom FCM-forsvaret og slå hårde indlæg (Højer lykkes med det et par gange).

Jeg oplevede slet ikke, at vi fik flyttet bolden centralt og spillet FCM tynde. Det var bare ud på kanten og så et indlæg, som FCM var gode til at afvise. Jovist, vi kunne da have scoret på den måde, men det er jo ALT for tilfældigt og vi forsøger at ramme FCM der hvor de er allerstærkest. Det var så håbløst at bevidne og David får slet ikke organiseret holdet korrekt i situationen.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Moller
Når Kenneth Andersen snakker om indlæg, så snakker han næppe om dem fra baglinjen som skabte panik i FCM-feltet. Tværtimod er det formenligt dem som David tænkte på.

Problemet med overtalsspillet var ikke at lave indlæg, men hvorfra de hovedsageligt blev slået. Det er svært som træner at gøre noget, når 3 mod 2 og til tider 3 mod 1 situationer ender i indlæg fra sløje fremfor rigtigt gode positioner.

Jeg synes, at det taktiske setup i overtal var fornuftigt og det primært er mange rigtigt dårlige beslutninger af spillerne, som koster. Møgdumme frispark, ubeslutsomhed og mangel på kvalitet (afleveringer og indlæg).

I forhold til Davids ansvar men jeg er mere skuffet over, hvor svage vi var på defensive dødbolde og i vores presspil efter den første halve time. I betragtning af, at vi kommer foran, har to sejre i bagagen og spiller på hjemmebane, synes jeg, at vi skulle have sprællet lidt mere i nettet end det blev tilfældet.


Mest af alt gruer jeg dog over mandefaldet. Tingager har angiveligt ondt, Backmans karriere er vel i fare med en ny hovedskade og Juelsgård og Højer har karantæne. Det er potentielt et mega sløjt forsvar, som vi stiller med i Hjørring.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Eskapisten
I hvert fald kommer det forsvarsmæssige mandefald nok til at koste top 6.

Det ser svært ud i Hjørring, hvis ikke backman. Og Tingager bliver klar. Det bliver i hvert fald noget af en ilddåb for Hausner og Thøgersen. Er Højer kun ude i en enkelt?

Herudover er jeg enig med Mollers analyse. Der var ikke noget galt med planen i overtalsspillet, det var udførelsen. Jeg havde gerne set, at man havde skiftet Lunding ud til sidst. Han spillede jo en god kamp, men han så træt ud og havde forståeligt nok ikke den fornødne kølighed i slutminutterne.

Oh well. Vi kunne ikke forvente noget mod Herning og omegn, så det er lidt status quo. Så må vi bare krydse fingre for den medicinske stab.

Ift. Backman og hovedskader, så var det mig bekendt Meningitis, han var ude med i efteråret. Så jeg ser ingen umiddelbar sammenhæng med den nuværende hjernerystelse.
Skrevet af Toon Toon!
Når man er hele to mand i overtal, så vil jeg til hver en tid mene, at vi skal spille dem mere tynde end vi gjorde, og at vi ikke kun skal forfalde til indlæg. Bolden skulle være flyttet mere fra side til side ude foran feltet, indtil der var en åbning til afslutning for Toutouh eller Blume som jeg gerne havde set på banen. Lidt a la når der spilles indendørsfodbold. Man kunne jo næsten ikke mærke at vi var i overtal.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Jeg er på linje med DN i at vi ikke fik nok bolde ind i feltet. De forsvarede dybt og det havde givet masser af muligheder på at skyde på en nedfaldsbold, nøjagtig på samme måde som FCM fik udlignet, og på samme måde som Amini fik en god chance. Problemet var, at det hele skulle gå vi vores højrekant og Lunding blev lidt panisk. Han vil konstant trække ind i banen til sit venstreben og derfor kom der ikke rigtig indlæg fra hans side, da han hurtigt blev lukket ned. Munksgaard var heller ikke god i overtal. Lunding virkede tynget af sine to afbrændere; den ene hvor han skyder svagt direkte på målmanden og den anden hvor han blæser den langt over. Jeg synes dog han generelt gør det godt og han fortjener at starte. Men når han er så ventrebenet vil jeg gerne se ham bytte plads med Ankersen.

At det hele skulle foregå i venstresiden er også et udtryk for at Toutouh udelukkende kan spille fodbold i gå-tempo. Kan han overhovedet løbe? Det var alt for nemt for FCM at dække op for den side, pånær de enkelte gange hvor Højer kom med i et vellykket overlap. Blume må efterhånden stå foran Toutouh igen. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor skuffet jeg er over Toutouhs form 5 måneder inde i et fuldtidsforløb. Så hellere give pladsen til Kaastrup, hvis det er en kantplads.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Eskapisten
Jeg er helt enig i, at Toutouh skuffede. Han fik jo godt nok ikke lov at varme op, men han var jo praktisk taget usynlig. Så meget for at presse Sana og derved gøre ham bedre.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg synes nu ikke at Tout var så ringe igen. Han havde mange fine situationer blandt andet får han spillet Casper Højer fint fri i de overlap der kommer. Det fungerede godt at Tout kunne trække ind i banen (hvor han da også lavede et indlæg i overtalsperioden) og alternativt spille Højer frit igennem.

Han ser for tung ud ja, men teknikken og afleveringerne fejler intet.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Eskapisten
Jeg er enig i, at teknikken ser fin ud, og så er der selvfølgelig grobund for, at han kan lægge på fysisk. I vores måde at spille på, er der bare ikke plads til tunge spillere. Det er ikke nok, at man kan ligge en fin aflevering, når Højer kommer i dybden. Man er også nød til at kunne udfordre lidt selv. Jeg tror nu nok, at Toutou kan komme i form og gøre en forskel for os. En del af det handler sikkert også om, at han skal spille flere kampe. Men ligenu er der i hvert fald ikke tvivl om, hvem af ham og Sana, der skal spille.
Skrevet af CPH-Hotspur
Mon ikke det hjælper, at Toutouh er kommet væk fra mors madlavning hjemme i København?
Det var i hvert fald et stort problem i FCK og et problem Ståle udtalte sig om flere gange. Han spiste simpelthen ikke som en professionel fodboldspiller.

Jeg var tilfældigvis på stadion i går, og Toutouh lignede lidt den tunge YT, man så efter ferierne, så han skal nok lige spille sig i form i løbet ad foråret. Teknikken har han dog stadig, så jeg, for han fik da lavet en fræk lille elastico foran os ude på kanten.

Er han kommet langt nok væk fra mors kødgryder, tror jeg sgu, at I bliver glade for ham, for når det spiller for ham, har han næsten hele pakken.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af BoroDane
Han er 5 måneder inde i forløbet og han kan stadig stort set ikke løbe. Han kan ihvertfald ikke sprinte. Det synes jeg er dybt bekymrende. Bevares, han ser ikke lige så stor ud som i slutningen af 2018, men jeg synes stadig det er alarmerende, at han er så stationær. Der skal ske noget voldsomt hvis han skal blive en gevinst.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce
0