Snak

Mere indhold efter annoncen
Men kigger man ud over søndagens kamp og antager, at AGF redder sig endnu en sæson i landets bedste række, er det altså tankevækkende, hvor ringe en trup AGF har at bygge videre på. Spidskompetencerne er svære at få øje på og vi har ikke spillerne til et decideret system. Måske en svag 352, men den opstilling er efterhånden afprøvet flere steder herhjemme, inklusiv AGF, og det ender altid dårligt.

Skulle David blive vippet af pinden, vil det være fint at tilføre eksempelvis Mike Tullberg. Han kender ligaen og klubben og ved hvad det vil sige, at være træner under pres. Det er slet ikke sikkert han har lyst og stiler sikkert meget højere, men han bør være på Stig Inges radar.

Det er i det hele taget svært at afkode, hvad retningen er for AGF´s vedkommende. Der er ingen der har meldt en vision ud eller fortalt hvilket udtryk man godt kunne tænke sig, at AGF har. Det er problematisk, for det er umuligt at afkode, hvornår noget er en succes. Man formøblede totalt to flotte sæsoner, hvor den ene kastede bronzemedaljer af sig. Der er slet ingen tvivl om, at fansene og byen er der, når klubben bare præsterer lidt godt. Derfor er det totalt gak gak, at man bruger 50.000.000 kroner på spillere, der overhovedet ikke slår til. Jeg håber ikke, at Jakob Nielsen har lyst til, at smide yderligere 40 millioner kroner efter Stig Inge.
Vi har ikke tabt til dem i de seneste otte indbyrdes opgør, heraf fem på hjemmebane. Det er en statistik der meget vel kan blive brudt på søndag.

Ved ikke med jer andre, men jeg er altid optimistisk i dagene op til at vi skal spille, stik imod sund logik. Lidt a la "nu må sejren være der". Sjovt jeg aldrig lærer.
@Britz
Uh, ja. Lidt som da David Nielsen aldrig havde tabt en kamp til Peter Sørensen. Altså indtil vi tabte 3-2 i Nørreskoven for et par uger siden. Det er simpelthen en skodsæson.
hej i kloge folk. jeg står i den situation at jeg skal op og se agf ob i morgen. jeg har købt billetter men jeg er blevet i tvivl om jeg skal skrive billederne ud så jeg har det på papir eller det er fint nok bare at have det på min mobil så de kan se dem der/scanne dem på mobil

på forhånd tak:)
Topsie:

Det fint at have den på mobilen. Det har jeg altid haft når jeg skulle se AGF spille :-).
Italy's goalkeeper: Easiest job in europe - Paulo Maldini
okay super tak for svaret:)

og lad os da prøve og smage sejrens sødme for engangs skyld god dag:)
Uh, ja. Lidt som da David Nielsen aldrig havde tabt en kamp til Peter Sørensen. Altså indtil vi tabte 3-2 i Nørreskoven for et par uger siden. Det er simpelthen en skodsæson.


Præcis. Det er oplagt, at vi bryder denne rekord også!
Vejle kan dog også nemt blive offer for egen succes, da de fortsat er med i Pokalturneringen, hvor de på torsdag (28.04) møder FCM og kun tre dage senere (01.05) har Sønderjyske på hjemmebane, må siges at være en must-win kamp for dem. Det er ikke perfekt timing for dem og hvis de får et brugbart resultat mod FCM, er fokus nok også på returopgøret tre dage (04.05) efter Sønderjyske-kampen.

De sidste tre kampe, hvis man fraregner vores kamp mod dem, inkluderer to svære udekampe mod Viborg og FCN og så en afsluttende kamp hjemme mod OB, som måske har en syvendeplads at kæmpe om til den tid.

Vi må håbe, at kampprogrammet bliver for presset for Albentosa og deres tynde trup, men den mindste succes avler som ofte mere succes, når man er underdog, så det kan også være en fordel for dem, at de ikke når at holde pause og overtænke tingene.
Mokai-Polle er skadet, så endnu en dårlig nyhed til at forstærke krisestemningen. Bisseck gjorde det fint i de første 45 min, men derudover har det været tydeligt, at det ikke er en favoritposition. Han virker dog som det oplagte bud, hvis ikke vi skifter formation.

Jeg magter virkeligt ikke denne krise og nedrykningsspøgelset. Det handler ikke så meget om at være i nedrykningsfare. Hvis nu vi havde fortsat den ringe kurs fra starten af sæsonen havde det været lettere at leve med.

Det er så ulideligt, hvordan bunden går helt ud af AGF, når krisen kradser. Bevares AaB og OB var enten svineheldige med at undgå det eller gjorde det engang i halvfemserne, men det er så ulideligt og typisk AGF, hvis vi spiller i 1.division næste år. De "andre" får altid sat en prop i.

Lad os nu bare få vundet i aften for de kommende udekampe mod OB og VFF er på papiret de sværeste og der vil således vente tre gyserkampe mod VB, SønderjyskE og FCN til sidst.

Jeg magter store skuffelser og dårlige sæsoner, men med tanke på klubbens position, økonomi mv. burde tiden med nedrykning endegyldigt være forbi. Når jeg ser på de spillemæssige præstationer i særligt de to seneste kampe er det dog tydeligt, at pilen peger lige ned i 1. dviision.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Og skal jeg finde noget positivt (i små tings afdelingen):

1. Gift Links var bedre end ventet i Haderslev og det pynter på holdet med noget fart. Specielt når man er i dyb krise og spiller primitivt.

2. Dawid Kurminowski starter formentligt i stedet for karantæneramte Paddy. Det tvinger AGF til at prøve noget andet offensivt end de lange bolde i Haderslev. Paddy gjorde det dog ok i den kamp og polakken ligner ikke en, der har hverken niveau eller selvtillid til at løse noget for os.

3. OB er kæmpefavoritter og langt bedre end AGF pt. De er dog også kendt for at have nogle bizarre udfald, der ødelægger deres gode rytme/stimer. De må meget gerne lave samme lort i aftenens kamp.

Det var minimalt, men alt skal trods alt ikke være negativt...
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce