Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF - Tråden: Lårdelårdelård

fre 13. jul 2018
Jeg tillader mig at gribe depechen efter at Garrideb har skruet ned for aktiviteten herinde.

Som altid er jeg jubeloptimist op til sæsonpremieren, man vil altid gerne begynde hjemme mod Brøndby, men af en åbningskamp er en away mod sidste års guldvindere nu heller ikke så skidt. Herning har vel tæt på ligaens bedste centerforsvar, en kreativ midtbane, Onuachu kender vi og hvad med Drexler? Ingen bør forvente point, men det er bestemt muligt at få! Åbningskampe lever deres eget liv. At vi får "overstået" en af de svære udekampe så tidligt finder jeg god trøst i.

Dernæst står den på et ungt og decimeret Farumhold hjemme;
Runarsson - væk.
Marcondes - væk.
Asanté - væk.
Mtiliga - væk.
T. Mikkelsen - væk.
De har kun tre spillere over 25, Larsen, Rygaard og Fellah. Hvem er lederne på holdet? Jeg tror stærkt på en sejr.

Runde tre byder på en tur til Vejle, åh Vejle, jeg har virkeligt savnet lårdevejle.
Det er godt at vi ikke har dem i første runde, hvor alle er oprykkere altid er TOPmotiveret for at vise sig frem på øverste hylde, de starter hjemme mod Hobro hvor jeg tror de får point. Dernæst skal de et smut til Brøndby,(som starter med tre point i Randers) her ligger en lussing og venter. Så vi får dem efter at selvtilliden nok har lidt et lille knæk.

6-9 point efter tre Runder vil se rigtig fint ud!!

Helt rart, og underligt med så stille en transfer vi har os. En ny målmand, og en dygtigt målmandstræner er vidst hvad det er blevet til. Vi mangler selvfølgeligt heller ikke rigtig noget, i hvert fald ikke kritisk.
Glimrende med en ny tråd. Jeg tillader mig lige, for god ordens skyld, at bringe Jerikovs indlæg her:
Jeg forstår altså ikke at alle AGF´erne gider at svare defensivt på det her hvergang.
Hver evig eneste gang bedyrer I, at vi ikke lader den suveræne 1. plads stige os til hovedet.

Selvfølgelig gør vi det - og I kan få et indblik her:

Champagnen flyder i floden ved Cafeerne, og på bordene står der kun Guld Tuborg.

Aftenskolerne underviser i Champions League terminer, tuba spil af Champions League-hymnen og hvordan man broderer guldstjerner på acryl.

På borgermøder diskuteres om Stadion skal huse 70 eller 80.000 tilskuere. Og om den Heli-pad der bygges skal kunne huse 8 eller 10 helikoptere.

Luksus hoteller skyder op i et virvar sydover. Herunder også et Journalist-hotel, som huser den måbende verdenspresse.

Metroen forventes færdig til næste efterår, og indvies dagen før vores første CL-kamp.

Sepp Blatter,Wenger, Beckenbauer og Mourinho har alle købt og bygget villaer på kunstigt anlagt øer ud for Ballehage.

Spillerne eskorteres af politi på motorcykler til træning på Fredensvang i limoer med meget mørke ruder.

Wimbledons chef-gartner er nu ansat til at pleje træningsbanerne og Communale.

Erik Rasmussen har allerede fået opkaldt et torv, et fashionabelt mall og en hjorte-art i Marselis skovene efter sig.

Stort set alle gader hedder nu noget med Boulevard eller Avenue, og prægtige statuer af spillerne i guld, sølv og koks pryder boulevarderne.

Som i enhver anden storby med internationalt islæt.

Lev med det !
Sådan kan vi passende have det efter en uafgjort mod FCM og en sejr over FCN.

Jeg forventer ikke at ham Drexler er med fra start i morgen. Han har vist ikke (hvad jeg har kunnet læse mig til inde i FCM-tråden) spillet med her i opstarten. De har et sindssygt godt hold, men lukker også mål ind - det på trods af et godt forsvar. Vi havde så afgjort vores hyr med dem i sidste sæson; så jeg forventer ikke en sejr som sådan, men jeg mener godt at kunne tillade mig, at vi stiller noget mindre naivt op og dermed også kan forvente det ene point.

FCN tror jeg slet ikke havner i top6. De har haft en åreladning uden lige og vandt kun to kampe af de sidste 10 i foråret. Det er sgu ringe. De fik 50 point i grundspillet og tilranede sig kun ni efter salget af Marcondes. Dem skal vi kunne danse med. Men alright - de hiver sikkert fem U17 spillere op og spiller os ud af Ceres Park med 1-5 eller sådan noget.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
6-9 point efter tre runder vil jeg nok ikke sætte næsen op efter. Realistisk er nok nærmere 4-6 point. Det kan sagtens ende med kun 2 point efter nederlag i Herning og to uafgjorte kampe. JEg vil være yderst tilfreds med 5 point og ikke skuffet over 4 point.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Enig! 3-5 point er nok det forventelige.
0-2 det ringe.
6-9 Vil se rigtigt fint ud ;)
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Undskyld jeg bryder ind, men synes I selv det her er fair:
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/agf/nyt-agf-tiltag-vaekker-opsigt-saadan-har-de-aldrig-gjort-foer/7234016
Det er sq også min Gud, så I kan altså ikke være bekendt at bruge ham på den måde!
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Det er da et meget sjovt tiltag:) Ikke noget jeg vil deltage i men det er da et fint tiltag af den lokale kirke. Der sker så meget andet i folkekirken. For et par uger siden var jeg til barnedåb i en kirke i København med bar, mad, dj og diskolys. Så længe det ikke er kriminelt er det vel op til den lokale præst hvad der skal gøres for at tiltrække folket.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Hej Oros, jeg studser ved det sidste i artiklen :"Sognepræst Henrik E. Hansen forstår folks skepsis, men siger til avisen, at man "bør vente med at udtale sig, til man har hørt, hvad jeg rent faktisk vil sige til arrangementet".“
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
I øvrigt kan der ikke være tvivl om at hvis Jesus er fodboldpassioneret, så er han helt sikkert også gf´er! Han gennemgik alverdens lidelser ved du nok ;)
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Det er sq også min Gud, så I kan altså ikke være bekendt at bruge ham på den måde!
Det er ikke os der bruger ham, men ham der bruger os til at bringe det glade budskab om det rigtige Byens Hold - noget som FCK som bekendt har tyvstjålet. At Gud er til de hvi´e kan der ikke herske nogen tvivl om, siden han lader AGF bruge hans hus på den måde. Og hans søn gik, som SimonV også anfører, en masse lidelser igennem - Passion of the AGF, du ved. Så hvis han er din Gud, er du inderst inde også AGF´er. Du ved det bare ikke endnu.

Jeg drømte i øvrigt i nat, at Zanka og Simon Kjær blev præsenteret forud for dagens kamp.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
"bør vente med at udtale sig, til man har hørt, hvad jeg rent faktisk vil sige til arrangementet".“

Jo, men jeg kommer jo ikke til at høre det. :-)
Men ok. Herinde på Heden er vi forlængst frelste, såe det. Måske har vi lejet Jesus ud? Hvis han kan hjælpe jer op i top seks, er I så hjertelig velkomne. Og bid jer så fast for h......, så vi kan få et ordentlig alternativ til københavneriet.

Nå, spøg til side. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Og der er kun seks timer til. Må det bedste hold vinde!

Ses på stadion.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Jeg drømte i øvrigt i nat, at Zanka og Simon Kjær blev præsenteret forud for dagens kamp.

mange penge har vi trods alt ikke..
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
annonce