Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af A.K.M
Nå men for at bringe debatten i en anden retning, hva så med at komme med nogen spådomme for hvordan foråret kommer til at gå!

Jeg har en rigtig AGF typisk spådom, vi taber Bronzemedaljerne i sidste spillerunde mod brøndby for derefter at tabe til Randers i kampen om Europa playoff.

Topscore i foråret: PM

Bedste defensiv spiller: Backman

Bedste Offensiv spiller: Blume

Positive overraskelse: Gift Links
Skrevet af Britz
Jeg glæder mig især også til at se Diks på den højreback. Munksgaard er meget sympatisk og kæmper det bedste han kan, men lidt luftforandring skader ikke. Såmænd heller ikke på den anden back for den sags skyld.

Iøvrigt fremragende underholdning i den Bundu-video! Mange gode mål og aktioner, men satme også mange wtf-momenter :) Det generelle indtryk i videoen ville nok have været bedre, hvis den havde været skåret ned med et par minutter.


Artiklen her giver en fin status på vores trup:
https://www.morethanaclub.dk/status-paa-transfervinduet-hvad-sker-der-i-agf

Der er lidt usikkerhed mht. kanterne, Bundu og Ankersen, samt den centrale midt i Amini. Det er velkendt og hyppigt diskuteret. Jeg havde dog ikke selv tænkt på målmandsposten. Artiklen nævner, at vi har Eske og Kasper T. Kristensen, samt ungdomsmålmanden Daniel Gadegaard, men de nævner ikke, at Kasper T. Kristensen har udløb til sommer. En forlængelse kommer måske i hus, men manden er kun 20 år og ud fra det vi har set hidtil, så ligner han ikke én vi kan være alt for trygge ved, hvis Eske skulle blive langtidsskadet. Med andre ord, så bør vi hente noget rutine ind på den plads som gardering. Med den strategi vi har lagt med dobbeltgardering på samtlige pladser i truppen, så ville det også undre mig, hvis det ikke sker.
Skrevet af Britz
A.K.M:

Topscorer i foråret: PM
Bedste defensivspiller: Backman
Bedste Offensivspiller: Blume
Positive overraskelse: Gift Links


Jeg tror på de tre første, men er noget mere skeptisk mht. den sidste. Men måske netop derfor (de lave forventninger) kan du få ret. Jeg vil stille mig tilfreds med, at han får mere spilletid, især hvis vi alligevel ikke har tænkt os at forlænge med Ankersen.

En spådom herfra:
De komplekser vi har med vores Østjyske naboer bliver brudt i foråret. Vi slår Randers 2-1 hjemme og vi vinder også mod Sif tre kampe senere. Desuden sikrer vi os top6 i god tid. Jeg er meget optimistisk i dag!
Skrevet af Slettet(161147200502)
Topscorer i foråret: Patrick Mortensen - Han sætter gang i noget der ligner foråret 2019. Han har været en konstant trussel hele efteråret og er svær for modstanderen at lade alene. Han har med uret fået skyld for mangt og meget henover efteråret, men hans stats taler sit eget sprog. Han bliver en gevinst i foråret.

Bedste defensivspiller: Nicolai Poulsen - Han har stået i vejen for meget og bryder modstanderens spil. Han er med andre ord en god Guira. Han bliver ved med at lægge på sit defensive spil, som relationerne bagtil bliver bedre. Og mon ikke han kommer til at score en enkelt pind?

Bedste offensivspiller: Thorsteinsson - Han finder for alvor sin plads på holdet og bliver for foråret hvad Bundu var for efteråret. Thorsteinsson kommer til at tegne vores fremtid på venstrekanten og han får for alvor sit gennembrud dette forår.

Positive overraskelse: Alexander Munksgaard - Han kommer til at lægge endnu mere på sit spil end allerede. Han var tre gange på rundens holde i efteråret og han er en solid defensiv back. Han kommer til at lægge på lidt af de vi så imod slutningen af efteråret, med bolde ind i feltet og forsøg på at udfordre modspilleren mere.

Jeg tillader mig lige at tilføje en kategori:

Skuffelse: Mustapha Bundu - Forventningerne til ham er allerede tårnhøje og medmindre han bliver solgt, tror jeg desværre den aktuelle transfersnak kommer til at sætte sig på hans præstationer. Det bliver i hvert fald en mand der skal have mere end almindelig hjælp til at holde snuden i sporet.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Britz
Nogen der så kampen mod Viborg? Fedt, at både PM og Helenius kom på tavlen
Skrevet af Jelleman666
Jeg var på Fredensvang. Det var en ganske lige kamp, hvor vi lige havde den smule mere kvalitet. Højer og Polle var på et højt niveau, resten af spillerne i 1. halvleg lignede sig selv (spillede som vanligt) Ud fra kampen i dag ligner Gift Links en spiller der skal bruge foråret på i det hele taget at falde til på holdet og ift. den slags fodbold han bliver budt i DK.

2. halvleg havde vi knap så godt fat, hvilket også giver mening ift. at det var et MEGET ungt hold vi stillede med, og selvom VFF nok også byttede de fleste, så var det "voksne" spillere de havde på de fleste pladser. Anbo, Møller Lassen, Bager, Maarouf, Lunding, Erlykke og Helenius gjorde det fint. Trenskov og Kirchheiner lignede ikke spillere der er i nærheden af at være klar til superliga bold og Ammitzbøll virker til at være gået i stå. Keeperen blev dårligt testet og virkede chanceløs ved målet.

Amini, Bundu og Hausner så jeg derude i civilt.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Britz
Tak for fyldig update jellemayn
Skrevet af Eskapisten
Ja, tak for update Jelleman. Skal det tolkes positivt, at resten af holdet lignede sig sel, mens Polle og Højer shinede. Altså som i, at Polle og Højer bragede igennem, mens resten gjorde det fint?

@Simon1900 - jeg er meget enig i dine forudsiggelser, men lad os håbe, at det med Bundu ikke holder stik.
Skrevet af SimonV
Topscorer i foråret: Mårtensen er det valg jeg egentligt håber på, men nej det bliver Helenius med 9 mål i foråret.

Bedste defensivspiller: Pållivålli

Bedste Offensivspiller: Bundu bomber deruda. (Jeg håber du får ret i Thorsteinson!)

Positive overraskelse: Kasper Lunding, som jeg synes gjorde en absolut flot figur i dag både defensivt men også det fine op/indlæg til mål nr. 2.
Jeg er meget enig med Jelleman at holdet spillede som vi plejer, og jeg tolker/så det bestemt som noget positivt, Viborg ville gerne vinde, men kunne ikke.


https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af T-Knogle
Amini er blevet spottet i Aarhus Lufthavn gå ombord på et fly til London sammen med kæresten.

Er der mon en transfer på vej?

Er det Jose Mourinho der har fundet sin erstatning for Christian Eriksen???;)
Er London bare en mellemlanding på vej til noget andet?
Eller er det bare en romantisk getaway?
Skrevet af BoroDane
Med mindre han har fået forlænget vinterpausen så kan jeg ikke tro det er en romantisk getaway. Det har han haft en måned til nu. Det vil virke underligt med mindre det bare er en forlænget weekend fordi han ikke skulle være involveret i dagens venskabskamp.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af T-Knogle
Tidligere i dag gik han rundt i Aarhus, og han var også på Fredensvang bagefter, så der er desværre nok et klubskifte på vej :(

Man må håbe at han finder sin drømmeklub i udlandet og ikke skal til FC Midtjylland, måske endda med en transfer til AGF?
Skrevet af Jelleman666
Det skal tolkes sådan at resten spillede som de "plejer", uden at SHINE imo.

Paddy scorede på flot oplæg af Højer, men brændte en "direktør"(Silkeborgkampen) og der var både lort og lagkage i "holde i bolden/lægge den af" spillet.

Ankersen med mange fremløb, men meget lidt output.

Munken som Munken classic. Ingen fart eller power + bløde chip indlæg.

Hvidt med fine ting, men også med ungdomsfodbold fejl og er desværre ikke så hurtig.

Blume var under vanlig standard, men løb som vanligt meget , var spilbar og deltog flittigt.

Backman, Eskelinen, Tingager var solide uden at fremstå mere end det.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Slettet(161147200502)
Mon han er på vej til Brentford? Kender ikke til deres trup, men med de umiddelbare tilgange af de mange danske midtbanefolk, så virker det lidt som en ekstra ting. Jeg håber da at han bliver solgt! Jeg har kæmpe respekt for ham og mener at han i perioder har været uerstattelig, men i de kampe han har været ude henover efteråret, har vi haft erstatningerne klar internt.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Pirart
Jeg tænkte også Brentford. Det kunne godt være en god rampe, hvis ønskedestinationen ikke har været åben. Amini har været klasse i Agf, husker ham mest for at løfte sig enormt, ovenpå en svær start, hvor der blev sukket oftere end klappet af ham på langsiden.
De store hold siger mig intet
Skrevet af T-Knogle
Det er slet ikke sikkert at England er slutdestinationen, han fløj fra Aarhus så han kunne kun komme til København, Oslo eller London derfra, det kan sagtens være Belgien, Holland, Frankrig, Spanien, USA eller et helt andet sted han skal til med Heathrow som mellem stop.
Skrevet af laban1971
Jeg er ked af at "skuffe" dig majn, men David n er en fremragende træner,som forstår at sætte holdet op, i modsætning til Niels f i BIF. Og som sjællænder i Århus, må jeg se frem til et langt forår med bøjet hoved, fordi AGF bil vedblive med at være foran min hjerteklub.
Brøndby IF-fra 1986 og til den dag jeg dør.. Liverpool siden sportslørdag i 70`erne
Skrevet af SimonV
Men hvor er det da fedt at vi er nået dertil, at når holdet ikke shiner så slår man Viborg...

Brentford giver rigtig rigtig god mening, overhørte Bundu og en makker ævle både om Musti, og en klub som lå til playoff.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Peder Vendelbo Mikkelsen
På instagram stories kan man se at Mustafa og konen spiste på Dishoom Carnaby og skrev "if you know you know". Så der kan sagtens spekuleres mere.
Kom så de hviie
Skrevet af Eskapisten
Armini var efter sigende med et Ryan air fly til Stansted. På GF-forum spekuleres der i to konsekvenser heraf, som jeg syntes er logiske:

- slutdestinationen var london. Det bekræftes i høj grad også af Peders observation ovenfor
- mere vigtigt virker det usandsynligt, at en klub ville sende en ny spiller med ryan air ifm. en transfer. Det taler for, at Armini bare hygger sig.

Mon ikke, vi har ham kontrakten ud?
annonce
0