Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-Knogle
Jeg tror heller ikke at Red Bull ville kunne se en god case i at nedlægge et klubnavn der er etableret i 1881 og har været så toneangivende igennem tiden. Der er en klub som fusionerede i 60’erne trods alt væsentligt mindre historisk i dansk fodboldhistorie, samtidig ejer Brøndby deres eget stadion, hvilket sansynligvis også har stor betydning for strategien.

De mister sikkert nogle enkelte loyale fans i begyndelsen, men der kommer til gengæld mange nye til og så vil de som RB Copenhagen kunne tiltrække spillere, der normal vis ikke ville overveje en dansk klub. Jeg er bange for at RB Copenhagen kommer til at danne parløb med FC Copenhagen og bliver en magtfaktor i dansk fodbold i mange år frem, og så vil FC Midtjylland, eller et Andet hold, kunne drille dem lidt en gang i mellem. Hvis altså det ender med at Brøndby går “Full Red Bull” og ikke vælger en light udgave hvor de bare får deres navn på trøjen og på stadion.
Skrevet af BoroDane
Jeg ville overleve at RB overtog. Jeg ville nok have det strammest med navnet som måske blev RB Aarhus, men jeg ville beholde mit sæsonkort og nyde rutsjeturen. Hellere RB end en gul fagforening/arbejdsgiverforening som Moller også skriver. Der skraber man bunden.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Lazaronen
Enhver fodboldfan er vel hykler.

Men 2 punkter:

En klub som eksempelvis St. Pauli er vel hyklerisk fordi den er anti-kapitalistisk og venstrorienteret, men tjener mange penge på det..!?
Men kulturen er kommet fra fansne og er blevet klubbens værdier. Fansne og medlemmerne har opbygget en specifik kultur.
Hvorimod RB, eller andre, der overtager klubber har tendens til at tvinge en kultur i gennem oppe fra.

Jeg er enig i at man ikke skal tage imod alle penge.
Der virker dog til at være generel forvirring om hvad ordet sponsor betyder. En sponsor er per definition uden indflydelse. En gudfader/gudmoder er en sponsor, hvis du betaler til et specifikt barn i afrika eller lign. er du sponsor, altså sponsoren forpligter sig - ikke den sponsoreret. Fagforeningen vil gerne associere med AGF, AGF vil ikke nødvendigvis associere med Fagforeningen.
Om den sponsoreret så efterfølgende sender dig et brev, gode fribilleter, eller siger præsenteret af ".." betyder ikke indflydelse.
Der er sandsynligvis nogle der føjer deres sponsorer, men tro mig JN tager ikke imod retningslinjer fra; Ceres, Bravida, eller Gule fagforeninger. Det gør JN derimod fra betyrelsen, som får deres mandat fra aktionærene.

Der er i mine øjne en forskel. Medgivet jeg hverken bryder mig om glencore eller Kurt Andersens ilde tjente penge.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af A.K.M
Jeg er egentlig ret ligeglad med hvilken sponsor AGF malker.. men jeg ville have noget imod at ende som FCN hvor der er udlændinge der malker min klub, at det så er ret fedt det FCN kan er så en anden historie.
Navneskift er jeg slet ikke sikker på at jeg kan være fan af
Skrevet af Slettet(161147200502)
Den var slem med Det Faglige Hus. Enig. Den havde jeg også omend meget svært ved at sluge. Men der er langt fra de gule til de diktaturpenge, der holder hånden under Premier League-klubberne. Trods alt.

Det var en ren hypotetisk diskussion jeg ville starte. Det var snarere om folkens havde "beredt" sig på, at AGF en dag kan blive solgt. Vi er en god case i Danmark og jeg tror altid at vores bestyrelse lytter til udefrakommende investorere. JN havde kørt et salg af Randers FC i stilling, inden han smuttede. Right to Dream endte dog, som bekendt, med at købe Farum i stedet.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Lazaronen
Så lige den her på Dennis Bjerres twitter. Ved ikke om det er fra stiften, men har ihvertfald ikke set den før nu. Ganske passende i mine øjne.

https://twitter.com/dennisbjerre/status/1220335393993822208

The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af SimonV
Det er god lir.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af SimonV
Godt med Lunding!
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Él Capitano
Fint kamp idag omend det tydeligt var en trænings kamp, nu fik jeg ikke set det hele, men det jeg så virkede det somom at der var god intensitet og at angrebsspillet godt kan skabe noget uden Bundu og Jon. Nogen der kan komme med en update omkring hvordan reserverne gjorde det?
Skrevet af Mikaelletager
Jeg kan godt frygte, at PC ikke har været forberedt nok på Bundu´s udvikling. Jeg kan godt se ham skudt af i dette vindue, eller næste, og jeg tror ikke vi har en erstatning klar. Jeg syntes ikke vi har en i truppen. Ankersen er ikke dygtig nok, Lunding har vist han har potentiale, men har været langt fra spilletid og Links ser jeg ikke som dygtig nok, rent taktisk endnu.

Hvad tænker i andre?
Skrevet af Pirart
Løbetiden på Bundus kontrakt gør, at jeg tror PC. er forberedt. Måske havde man forventet, at den kunne forlænges, men Bundus afgang burde have været en case længe.

Hvis P.C. ønskede Sabbi, tror jeg vi havde taget ham uden problemer. Derfor må P.C skønne, at vi har en afløser gående.

En genåbning af konkurrencen, kan være det Lunding har brug for, plus han og Links kan presse hinanden. Så må den stærkeste overleve.

Jeg tror meget på Gift Links, der utvivlsomt mangler fysik, men har rigeligt potentielle. Dansk vinter og efterår minder meget om efteråret i Cape Town, hvorfor jeg ikke er så nervøs for om han kan falde til.
De store hold siger mig intet
Skrevet af Andfred
Jeg syntes da netop købet af Links er at være forberedt på et potentielt salg. At han så ikke har imponeret indtil videre er lidt en anden diskussion, men vi står pt. med 5 spillere til to fløjpladser. Numerisk er vi fint dækket ind, og jeg synes du skyder vde siden af i din vurdering af Ankersen.
Skrevet af Britz
Jeg er helt på linje med Pirart og Anfred. Hvis vi ikke havde været forberedt på et Bundu salg, så havde vi formentlig gået All in på Sabbi i ren panik. Der skulle nok en del lønkroner til for at konkurrere med Brøndby og OB, men det burde kunne lade sig gøre, hvis vi virkelig var desperate. At vi ikke har signet ham viser, synes jeg, at vi netop ikke har været desperate og at vi har alternativer i kikkerten, enten eksternt eller internt, til at erstatte Bundu når han en dag ryger.
Skrevet af SimonV
Det jeg har set og hørt til Lunding på det sidste råber til himmelen vidner om spilletid i foråret.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Andfred
Er rimelig sikker på at ´skrige til himmelen´ ikke bruges sådan som du bruger det her, Simon.
Skrevet af SimonV
Tjah, det kan der vidst være noget om.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Slettet(161147200502)
Ville PC have signet Sabbi er jeg ikke i tvivl om, at han havde gjort det. Specielt hvis Bundu umiddelbart var på affyringsrampen. Sabbi er dyr, men ikke Pep Biel dyr. Derfor ville et Bundu-salg sagtens kunne have betalt for både at købe Sabbi fri og betale hans løn i en tre-fireårig kontraktperiode.

Skulle Bundu blive solgt i indeværende vindue, bliver det et stort salg. Vi går ind i vinduets sidste uge, så alle bud bliver selvfølgelig skruet op, i takt med at dagene går. Det taler vores økonomiske sag. Vi når ikke og bør heller ikke, købe en erstatning, hvis Bundu bliver solgt. Vi har erstatningerne klar.

I den forbindelse har alle hold 18 point tilbage at spille om. Meget, som i virkelig meget, skal virkelig gå galt, hvis ikke vi kommer i top6. Medaljesnakken er en anden og lidt mere perifær snak, fordi vi først og fremmest skal bevise os som et sikkert top6 hold. Derfor er jeg ikke nervøs for dette års mål om, at komme i top6.

Både Lunding og Links er kvalitetsspillere og gode erstatninger til højrekanten. Specielt Lunding har bevist sig i Superligaen. Han var bedre end Bundu for et år siden og har kun været sat tilbage af ærgerlige skader. Kan han komme over skaderne, er jeg ikke i tvivl om, at han bliver et super aktiv for os. Links var god i OB pokalkampen og har fået sporadiske indhop i Superligaen. Men husk at det er Bundu der har holdt ham ude - det er altså meget svært entydigt at bedømme Links. Men det lyder til fra flere steder, at han skal bygge på sin fysik; teknikken fejler ikke noget.
Begge er på lange kontrakter, så jeg er ikke så mega nervøs for hvordan fremtiden bliver, når Bundu bliver solgt.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Moller
Tiltroen til Kasper Lunding og Gift Links er det mest valide argument for at have trukket sig fra Sabbi-kampen - foruden at Sabbi kan have stillet helt vanvittige økonomiske krav.

Strategisk ville det være ideelt med to unge alternativer, som der umiddelbart eller i hvert fald kunne have stort potentiale.

Problemet er bare, at Kasper Lunding og Gift Links tilsammen har spillet hele 39 minutters Superligafodbold i efterårssæsonen. Og selvom især Lunding også har døjet med skader, er det altså en stor årsag til bekymring. Vi skal erstatte vores bedste spiller med et to særdeles marginaliserede spillere.

Jeg kan godt se potentialet i dem begge og Lunding viste sig virkeligt frem i starten af foråret 19, men det ligner også et stort sats sportsligt.

Jeg tror dog ikke, at Bundu ryger i dette vindue. Røgen har lagt sig og signalerne fra PC peger ikke i den retning - selvom tingene hurtigt kan ske i den sidste uge af vinduet.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Jelleman666
Den største bekymring for mig lige nu er at 3 af vores mest markante spillere endnu ikke har fået spilletid i opstarten (Bundu, Amini og Diks)

Mht. Sabbi, så synes jeg PC har lavet en KÆMPE fejl. Sabbi ville fra dag 1 kunne hjælpe os/gøre en forskel, det har hverken Links eller Lunding, indtil videre, lignet spillere der kan. Desuden mener jeg at man, når man har muligheden, altid skal tilføje en dygtig spiller når denne ikke koster nogen transfer, uagtet at man har andre spillere til pladsen. Man kunne jo med, måske endda, god gevinst have lejet enten Links eller Lunding ud til sommer, hvis de stadig ikke er hvor de skal være.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af T-Knogle
Jeg tænker planen er at sælge Bundu til sommer (med mindre der kommer et desperat bud her til sidst), og så står Magnus Kaastrup klar til at tage over.
annonce
0