Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er så egoistisk.
De store hold siger mig intet
Standard Randers-kamp.

Grim måde at slutte sæsonen, men dog fortjent, at Randers går videre. De var det bedste hold over de 180 min.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Lort
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Det var også længe siden jeg havde fået en våd klud klasket i ansigtet. Vi spillede dog ikke til mere, og så er jeg godt træt af Sana.
Jeg forstår altså heller ikke helt David. Vi skal bare forsvare kampen hjem og få tiden til at gå. Vi spiller der med to angribere, Patrick M og Sana. Sana er intet værd defensivt. Samtidig har vi Bundu på banen som jo også er en meget offensiv type - og lidt tynd defensivt.

Hvorfor skifter han ikke? Både for at få tiden til at gå, men også for at styrke defensiven? Guira og Hausner sad bl.a. på bænken. Tænker da at Munksgård ville have været ok tilfreds med at have en mere defensiv kant foran sig, når han stod over for Saba L?

Davids passivitet de sidste 5 minutter giver INGEN mening.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Jeg så kun de sidste fem minutter af kampen, mså jeg er næppe noget sandhedsvidne.

Men mit indtryk fra referater med videre er, at vi har meget godt styr på det, efter vi kommer foran. Det kan selvfølggelig være en fejlopfattelse. Jeg kan dog godt følge logikken med at beholde nogle offensive spillere på banen. For det første, kan vi true på kontraer med offensive spillere på banen. For det andet skal vo også have noget at skyde med, hvis Randers scorer.

David burde nok have skiftet for at trække tiden og bryde rytmen i kampen. Men ret beset taber vi jo kampen på grund af en personlig fejl på en kontra. Det kunne ligesåvel være sket, selvom vi havde smidt en defensiv spillere mere på banen.
Tja, hvis og hvis. David kunne måske nok have skiftet en mere defensiv spiller ind for Bundu, men planen var nok også at Randers skulle have lidt at tænke på bagud også og vi havde bare et minimum af bredde.

Bundu skulle jo bare have løbet den bold ned i hjørnet, men pga manglende erfaring prøver han den svære løsning, så vi kan gå efter 2-0. Det gør han nok ikke igen. Havde han bare fortsat sit løb, og de andre ikke var fulgt med i det antal var kampen slut. Jeg forstår ikke hvorfor de andre løber så tosset med frem og byder sig til. Det var et kollektivt fuckup og vi blev straffet for Bundus manglende erfaring. Den slags sker desværre.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Et kolletktivt fuck up beskriver det meget godt ja. Selv Munksgård er på vej frem i et overlap på Bundu med 30 sekunder igen....

Det var så "anti-europæisk" og naivt som noget kan være. Meget passende når nu konsekvensen er at vi ikke kommer ud i Europa.

David gør det udmærket, men her er der da i hvert fald endnu et udviklingspunkt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Bad luck at vi ikke trækker os sejrrigt ud i går. Men bedømt ud fra 180 minutter var Randers marginalt de bedste.

De sidste tre kampe har vi ikke spillet specielt godt. Specielt de to Randers kampe har været ringe for vores vedkommende. Det skal dog nævnes at Randers specielt i går, bevidst gik efter at trække kampen i stykker. Boldbesiddelsen i første halvleg vidner også om det.

Havde vi nu vundet i går, skulle vi oppe vores spil markant hvis vi nogensinde skulle have held til at slå Hele Danmarks Brøndby (tak, Moller). Som vi spillede i går ville vi være kørt over på fredag, af et BIF hold der kan jagte sæsonens succesoplevelse. Den anden Kamil lugter blod i sådanne opgør.

Og havde vi nu vundet over BIF, var vi blevet kørt ud på røv og albuer af KuPS, Diller Gori, eller hvad vi nu kunne have mødt.

Dagens nyhed er selvfølgelig ikke, at Bundu laver en skidt aflevering i går aftes, men at Kaastrup ryger en tur til Tyskland og at vi har forlænget med Kaastrup i samme omgang. Det er sgu positivt!

Transfervinduet er hermed skudt i gang.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Hmmm, jeg tror nu at vi ville have tævet Brøndby Fredag. Ikke at vi er deres Randers, de slår os hver anden gang. Jeg tror simpelthen at de ville få gummiben. Men det er jo ren spekulation.

Jeg er tilfreds med sæsonen, en lidt uheldig afslutning, så næsten hellere at Randers havde vundet 1-0 eller 2-1 end det jammer der.

Det positive ved ikke at skulle et smut til Brøndby er at jeg ikke behøver at byde mit hjerte, skjult at holde en smule med Brøndby. Optimalt havde vi tabt på straffe hos dem (med mindre at uafgjort for dem giver avancement??)? Jeg er på nationens vegne glade for at hverken vi, Esbjerg eller Odense skal repræsentere os i Europa(Endnu).
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
annonce