Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(161147200502)
Det er klart at Bundus efterårsniveau ikke kan erstattes 1:1. Og det er selvfølgelig også det niveau han skal sælges på. Men han har været længe undervejs - og nu får vi endelig pay off på hans hårde arbejde. Det er fedt og han bliver solgt til et stort beløb til sommer, hvis han fortsætter sit storspil. Han er en profil og han fortjener et flot salg.

Lunding har allerede i denne opstart scoret imod Viborg og FCN og haft assists imod både FCN og senest i går Slavia Prag. Med alle forbehold for venskabskampe og så videre, vidner det altså om en kvalitetsspiller. Nu har han brugt sidste år på først en hjernerystelse, siden en ankelskade og så blev slutningen af efteråret brugt i styrken. Jeg er ikke i tvivl om, at han er fast højrekant når Bundu bliver solgt.

Jeg er spændt på at se, hvad der skal ske med Ankersen til sommer. Som han har spillet her i opstarten kan vi sagtens forlænge med et år. Han er en rigtig, rigtig fin rotationsspiller, men jeg forestiller mig, at han gerne vil have fast spilletid. Det får han ikke hvis Jon Dagur bliver sin skade kvit. Men Ankersen er helt suveræn at have på bænken og en stærk spiller at kunne sætte ind. Jeg er helt tryg ved ham, hvis Dagur skulle være skadet de resterende slutspilskampe.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Slettet(161147200502)
Hov ja og så er jeg ovenud tilfreds med, at Ronnie Schwarz ikke endte hos os.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Allan Reese
Amini nævner selv i artiklen fra i dag muligheden for forlængelse, at der er barn på vej og at det kan påvirke hans valg. Det er måske ikke længere utopi at tro på en forlængelse, hvis man også sammenholder med at han er gledet lidt ned af rangstigen fra at være den bedste, til nu en af de bedste spillere i klubben.

Det ville være fantastisk med en forlængelse og, udover at sikre os en af ligaens bedste CM i en flerårig periode, vil der også give endnu mere ro omkring holdet med midteraksen sikret. En midtbanekonstellation med Polle, Blume og Amini er der virkelig perspektiv i.

Det er mærkeligt at tænke på hvor roligt der er omkring AGF. I gamle dage havde vi vel været oppe på indtil flere Brian Kniv-skaller, byture og Christer George-transfers på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Haha, hold kæft mand. Christer George! Suverænt at hive ham op.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Eskapisten
Ja, det er nærmest så roligt, at det begynder at blive en anelse ... kedeligt!
Skrevet af SimonV
Hulubulu galehus hvor du henne?
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Eskapisten
Nåmen Gift Links brillierede eftersigende på venstrekanten i går. Det lader til, at der bliver kamp om de offensive pladser til sæsonåbneren.
Skrevet af Toon Toon!
Toutouh var også god i en opstart for ikke særlig længe siden.... Min erfaring har lært mig at man intet kan tolke ud fra træningskampene. Men det er da svært at se hvorfor vi ikke skulle kunne fortsætte formen fra efteråret.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Jeg har kun set målene fra i går, og det var et ganske fint mål og oplæg Links lavede. Men det er selvfølgelig umuligt at læse noget ud fra en træningskamp, hvor der bliver skiftet ud på mange pladser. Det bliver mere interessant på fredag, hvor både AGF og FCK må forventes at starte med de spillere der skal starte i åbningen på forårssæsonen. Den sidste venskabskamp plejer gerne at give et praj herom.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Eskapisten
Jeg tror nu nok, at man kan tolke, at Links er kommet tættere på at opfylde det potentiale, klubben så i hal i sommers. Men jeg er da enig i, at en god træningskamp ikke betyder, at han er stamspiller fra nu af. Uagtet YTs historik, er det alt andet lige positivt, når en spiller har en god træningskamp.
Skrevet af Britz
Sådan GF!
Skrevet af Vardy-pardy
Waw langskud, frispark og lange indkast. Fantastisk spillet....
Skrevet af haraltidret
AGF vinder en kamp over FCK. Det er godt nok længe siden det er sket sidst.
Skrevet af Jelleman666
Virkelig solid præstation, hvor især Hvidt og Ankersen igen viste sig flot frem, ligesom Lunding virker i fin form, så man er ganske tryg ved at Bundu, Amini og Dagur ikke er helt i gear.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Eskapisten
Begavet, Vardy-Pardy. Hvis du ikke kan bidrage med andet, kan du med fordel tage dit FCK engagement tilbage til artikelforum.

OT: Jeg så ikke kampen. Men en sejr i generalprøven mod FCK er i den grad positivt.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Spørgsmål "udefra":

Er Ankersen foran Dagur pt?

Hvem bliver Bachmanns makker?

Er Helenius inde i billedet til start-11?
FREM for alt
Skrevet af Eskapisten
Ankersen er nok foran Dagur pt. Dagur har døjet med skader i opstarten og er ikke i form. Ankersen har spillet godt. Det vil undre mig, hvis Ankersen ikke starter mod Randers.

Backmans makker bliver enten Tingager eller Hausner. Sidstnævnte havde pladsen sidst i efteråret, men nogle med mere indsigt i træningskampene vil nok bedre kunne pege på en favorit.

Jeg tvivler på, at Helenius kommer i start11. Morlensen har ingenlunde spillet sig af og han sluttede efteråret solidt af.

Held og lykke med managerspillet iøvrigt ;-)
Skrevet af Slettet(412118201009)
Eskapisten

Mange tak for svar.

Er ikke vildt nede med manager, men det kan unægteligt godt se sådan ud :-)

Imo var Ankersen vs Dagur, en af de mest spændende dueller i hele ligaen Ift opstarten. Det sagt, er det jo en position hvor man skifter relativt hyppigt, så udgangspunktet i næste uge kan hurtigt ændres.
Det er lidt vildt, hvis Hausner sætter sig på en CB.
Han var fremragende i efteråret, og har efterladt David med et luksusproblem, for Tingager er et yderst kvalificeret alternativ.


FREM for alt
Skrevet af Él Capitano
Stærk afslutning på en flot turnering!
Hvem andre end amini kunne komme ind og brage sådan igennem?!
Den helt store vinder bliver helt sikkert bænken, som flot har vist sig frem og banker på ved den mindste skade eller formdyk..
Ankersen ligner turneringens spiller og har på trods af det virak der har været omkring sig, leveret varen i fraværet af Jon.
Det ville på den baggrund også være karakter mord ikke at starte med Anker imod hestene

Syntes start 11 ligner:

Eske
Munks batman Tingager højer
Idioten (udnævnt af chefen selv ;))
Bundu amini Blume anker
Paddy

Bænken
Tk
Hausner
Diks
Benny
Lunding
Links
Helenius


Skrevet af Él Capitano
Så har man fandme set det med Bundu interviewer musti på dansk! https://youtu.be/JIuUN0hXfkk
annonce
0