Snak

Mere indhold efter annoncen
Seks sejre i træk og et enkelt nederlag til dem vi altid taber til og så kammer det helt over herinde. Det er et utaknemmeligt arbejde at være spiller og træner i AGF. I er selvfølgelig i jeres følelsers vold, og fred være med det, men det er godt nok meget sort/hvidt herinde.
Jeg er som sådan enig i, at der ikke er nogen grund til panik eller lignende efter et typisk Randers-nederlag. Det ændrer ikke på, at vi generelt er et fint sted.

Jeg kan dog ikke helt se, at det kammet over herinde. Kritikken af f.eks. Munksgaard og PM har været fremført det meste af sæsonen - også når vi har vundet overbevisende.

Derudover er kritikken overordnet rettet meget mod denne ene kamp.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Så er vi uenige. Især Munksgaard får på puklen og ikke bare pga denne ene kamp, men nærmest som om bægeret flyder over for nogle, på trods af at han har haft et mere end godkendt efterår hidtil.
Situationen er stadig den, at vi er en hjemmesejr over det dårligste hold i Superligaen fra at skulle spille topopgør hjemme mod FCK d. 28.10.

Det er nok kun midlertidigt et "topopgør" og afstanden mellem nr. 3 og nr. 10 er usædvanligt lille, men 20 points i 12 kampe og en hjemmekamp mod SIF på hånden inden turneringen vender er mere end godkendt.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
@Britz

Jeg kan ikke genkende billedet af, at kritikken af Munksgaard har ændret karakter efter det ene nederlag.

Jelleman har da adskillige gange kritiseret Munksgaard meget hårdt. Jeg er selv knap så kritisk, men har da flere gange påpeget, at jeg synes, at han mangler offensivt potentiale primært pga. manglende fart.

Hvorvidt man synes, at Munksgaard er god eller ej er en anden sag.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skal man snakke Munksgaard, så tror jeg i øvrigt, at han spiller det meste af sæsonen på den højre back.

Kevin Diks kender vi ikke meget til, men jeg tror mere, at han er hentet ud fra ideen om, at vi skal have to "voksne" Superligaspillere på alle positioner på banen end at Munksgaard skal degraderes.

Skader, karantæner og naturligvis hollænderens niveau er ubekendte, men i udgangspunktet tror jeg, at Munksgaard er førstevalget.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Enig Moller, der skal være plads til at være kritiske, vi burde altså også være bedre på bolden med de spillere vi har centralt, kampen igår taber vi dog på at Randers var bedre til alt det som vi har vundet de sidste 6 kampe på
Helt fint du vil mane til besindighed. Det er egentlig det samme, der er mit mål.

Jeg kan ikke se, at vi skulle tabe til Sif. Det bliver uden tvivl en fight og Ronnie Schwartz scorer uden tvivl, men vi bør have større kvalitet på samtlige pladser til at vinde den kamp. Og så er der ikke tale om samme pres og kompleks som mod Randers.

Tror vi meget vel kan løbe ind i problemer hjemme mod et egenligt godt spillende SIF-hold....og foran et tæt på fyldt stadion stiger præstationsangsten måske lige kende. Nej, den kamp er ingen walk-over....
Mht spillerpræstationer mod Randers så var det langt under niveau - kun Amini og Højer var ok gode og egenlig også Nicolai Poulsen - Bundu var med afstand dårligste/mest anonyme spiller på banen.

Laveste dumpekarakter går dog til DN - hvis Anker ikke har bedt om at komme ud pga et eller andet skulle det være Bundu i stedet.....man kan vel også stille spørgsmålstegn ved om holdet var sat ordenlig op til den kamp? Virkede ikke sådan....
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Kampen mod SIF er meget vigtig, specielt med tanke på de svære og mange kampe der venter efter den. Vi spiller så også lige om op mod 1,5 mio kr i tv penge som uddeles efter runde 13. Så meget er forskellen mellem at lige nr 5-6 stykker og nr 3.

Vi står til at skulle møde Randers op mod tre gange mere i denne sæson, og med det for øje synes jeg at David bør tænke anderledes næste gang. Enten må de smadre endnu mere igennem og give igen på den fysik og tone som Randers ligger for dagen eller sadle om og stille sig mere afventene og spille rent på kontra. I går synes jeg vi satte os mellem to stole, så det blev hverken fugl eller fisk.

Randers må forventes at kopiere gårsdagens kamp og det skal vi altså have et modtræk mod.

Vi må så også erkende at vi havde flere spillere som havde en dårlig dag. Det blev udstillet som jeg tidligere har nævnt at vi har problemer på højre back og i vores angreb (PM). Når PAddy spiller som i går burde man have andre muligheder fra bænken, der sidder så desværre Helenius som jeg fra dag et har kaldt et fejlkøb. Hvis vi ligger til omkring top 6 til jul bør man gå all in og kigge efter en ny spidsangriber som har ANDRE kompetancer end dem vi har nu. Det kan så koste Ammitsbøll en udlejning, sådan må det være.

annonce